Hoppa till sidans innehåll

Information: Inför vårterminen 2019!

02 JAN 2019 15:08
Snart drar vårterminen 2019 igång! Här finns en del informationspunkter som är bra att ha koll på oavsett om du är befintlig spelare eller om du som ny vill börja med badminton.
  • Uppdaterad: 02 JAN 2019 15:08

God fortsättning på er alla ÖBKare. Stort tack till samtliga för en rolig hösttermin med många aktiva och glada barn, ungdomar och vuxna i verksamheten. Nu ser vi fram emot en ny termin efter årsskiftet. Här kommer lite information inför vårterminen 2019:

* Vårterminen 2019 startar vecka 2, första träningsdag 7/1. Det är samma grupper/tider som gäller om ingen annan information mottages inför starten. En del förflyttningar av spelare kommer att göras under inledningen av terminen för att optimera grupperna med så rätt nivå som möjligt för alla spelare. Håll koll på mailen.   

* Påminner om att de som tänkt sluta måste anmäla det till This is a mailto link

* Nya intresserade spelare fyller i en intresseanmälan via formuläret - klicka här!

* Medlemsavgiften för 2019 justeras till 200 kr per enskilt medlemskap samt familjemedlemskapet justeras till 400 kr (enligt Årsmötesbeslutet 2018).

* Till årsskiftet öppnar vår nya medlemsapp - Idrottsmedlem. Läs allt om Idrottsmedlem här. Ett bra sätt att ha koll på förmåner och information med mera!

* Gymmet har försetts med ett kodlås och från och med nu gäller köp av gymkort via kansliet (ej shopen). Gymkortet kostar 400 kr för 2019 och krävs för att få träna i gymmet. Det kommer att sättas upp ett formulär via hemsidan men tills vidare maila in och anmäl er för att köpa gymkortet 2019.

* För er som köpt föreningsoverallen/hoodie etc. så är ett starkt tips att skriva namn i plaggen för att hålla koll på vems kläder som är vems. 

* Stort tack till alla som sålt Restaurangchansen och Bingolotter under höstterminen. Det är viktiga intäkter för föreningen som bidrar till att behålla nivåerna på träningsavgifterna. Under vårterminen kommer vi att sälja Newbody samt ytterligare en säljaktivitet (utan säljkrav under våren men vi uppmanar alla att göra så gott man kan).

* Backahallen byter bokningssystem 1 januari 2019. Klicka här för att läsa informationen från hallen. 

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Box 22020
70202 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: This is a mailto link

Se all info