Hoppa till sidans innehåll

Kanonläger med Mattias Borg!

10 JAN 2019 15:30
Under jullovets sista helg, 4-6 januari, genomförde vi ett läger tillsammans med Mattias Borg som huvudledare. 21 spelare deltog under de tre dagarna i Backahallen och det var tuff träning blandat med mycket skratt!
  • Skapad: 10 JAN 2019 15:30

ÖBK's jullovsläger med Mattias Borg samlade 21 spelare från tre klubbar (ÖBK, Göta och Carlton). Edvin Sjödin var med som assisterande tränare och Niklas antecknade/filmade övningar och höll ordning på allt runtomkring. 

Fredagen bjöd på ett tufft öppningspass med fokus på fotarbete och racketteknik. Därefter följde tacos innan det var dags att blåsa upp luftmadrasserna och inta squashburarna för övernattning. Det hanns även med lite brädspel, kortspel, padel och skratt innan mörkret (och kylan) infann sig i hallen. 

09.00 drog lördagens första pass igång och med något stela kroppar blev det fokus på racketföring och framplan. Efter lunch och vila var det fortsatt full fart och många nya övnignar under eftermiddagspasset. Det blev även ett tredje pass för dagen framåt kvällen och det avslutades med en rejäl genomkörare som tog musten ur samtliga! Efter en trevlig kväll med fria aktiviteter var det återigen sovdags.

Söndagen bjöd på två avslutande pass med fokus på bakplan. Efter totalt sex intensiva pass och en riktigt tuff avslutande halvtimme var lägret över!

En stor eloge till samtliga spelare som uppförde sig på ett strålande sätt både på och utanför banorna under hela helgen. Ett stort tack till Mattias för ett väl genomfört läger som inspirerade och motiverade spelare och ledare inför framtiden. Nu ser vi fram emot en spännande badmintonvår!

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Box 22020
70202 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: This is a mailto link

Se all info