Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från ÖBK!

14 JAN 2021 18:33
Första veckan av vårterminen har sparkat igång för de flesta - kul! Nu hoppas vi att terminen kan rulla på och på ett allt bättre Corona/samhällsläge. Här kommer några infopunkter.
  • Skapad: 14 JAN 2021 18:33

Hej alla ÖBKare,

Första veckan av vårterminen har sparkat igång för de flesta - kul! Nu hoppas vi att terminen kan rulla på och på ett allt bättre Corona/samhällsläge. Här kommer några infopunkter:

* Viktigt att meddela avhopp snarast om man EJ tänkt delta under VT21. Annars får man betala för sin plats.  

* Det kan bli en del justeringar i en del grupper i takt med att folk har slutat/nya kommer in så ändras nivån och antalen. Så håll er uppdaterade på mailen närmaste perioden om gruppflytt berör dig/ditt barn.  

* Vi kommer att starta en ny nybörjargrupp för små barn födda 2012-2014, tisdagar 16.45-17.45. Så om det finns intresserade syskon etc, så hör av er!

* Vi har för ambition att starta en nybörjargrupp för vuxna, prel. lördag-förmiddagar, vid tillräckligt intresse, så fyll i en anmälan via hemsidan och notera "Nybörjare vuxen" vid intresse: https://idrottonline.se/OrebroBMK-Badminton/spelabadminton 

* Kakförsäljningen (inga säljkrav) kommer att starta under mitten av februari, mer information kommer när alla datum är spikade.

Ha det bra i snön!

Med vänliga hälsningar

Niklas Sandberg
Klubbchef
Örebro Badmintonklubb

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: obk@orebrobadminton....

Se all info