Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från ÖBK: Kakförsäljning, Juniormellis, ÖJT med mera!

05 FEB 2021 16:13
Nu har vi kommit några veckor in på vårterminen och passen har kunnat rulla på under kontrollerade former med bra fokus och glada miner. Här kommer ett par informationspunkter att läsa igenom om vad som är på gång.
  • Skapad: 05 FEB 2021 16:13

Hej alla ÖBKare,

Nu har vi kommit några veckor in på vårterminen och passen har kunnat rulla på under kontrollerade former med bra fokus och glada miner. Här kommer ett par informationspunkter att läsa igenom om vad som är på gång:

* Faktureringen av terminsavgifterna kommer att inledas under vecka 5 via mail. (Det är nu bestämt att de spelare 2004 och äldre som drabbades av inställd verksamhet under hösten kommer att kompenseras med avdrag på vårfakturan för motsvarande värde).

Kakförsäljningen drar igång på måndag 8 februari. All information finns här. Inga säljkrav men varje såld kakburk ger viktiga pengar in för föreningen. Kataloger delas ut på träningen kommande veckor. 

* Backahallen har börjat med "Juniormellis" igen. En möjlighet för klubbarnas spelare att boka upp sig på en mellis-påse inför sitt barns pass. Se all information på PDF-bladet.

* Den 14 mars är planen att genomföra en Örebro Junior Tour - klubbspecial för spelare 2005 och yngre. Förutsatt att corona-restriktionerna inte förändras till det sämre. Se inbjudan här!

* Under sportlovet vecka 8 genomförs inga ordinarie träningar. Vi räknar med att erbjuda ett Sportlovsläger för spelare 2005-2012, även här förutsatt att corona-restriktionerna inte förändras till det sämre. Se inbjudan som PDF.

Ha det bra i vinterkylan!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Klubbchef
Örebro Badmintonklubb

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: obk@orebrobadminton....

Se all info