Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från ÖBK: Newbody, terminsavslut , sommar-läger med mera!

22 APR 2021 13:04
Här kommer senaste nytt från ÖBK!
  • Skapad: 22 APR 2021 13:04

Hej på er ÖBKare!

Våren är här (även om det snöar utanför fönstret idag), och terminen närmar sig slutspurten. Här kommer en del informationspunkter att ha koll på:

* Träningarna har rullat på trots Corona-läget, även om det svider att tävlingar och övriga arrangemang fått ställas in men vi blickar framåt med tillförsikt. Bra kämpat av ledarna, barn och föräldrar som respekterat restriktionerna på ett bra sätt i hallen. Vi hoppas de sista veckorna också kan fungera bra. Sista träningsveckan är vecka 20!

* Nu startar vi vårens Newbody-försäljning. Sista säljdag 12 maj, inga säljkrav men varje sålt paket ger viktiga pengar in till föreningen. Klarar vi att slå förra årets försäljning? Se här för all information om försäljningen!

* Kakförsäljningen blev en succé med 972 sålda burkar (ca 25 000 kr i förtjänst) - grymt bra jobbat alla som bidrog till det fina utfallet! 

* ÖBK kommer traditionsenligt att arrangera "Sommar-Badminton 2021" (så länge Corona-läget tillåter). Det blir lägerdagar måndag-torsdag under veckorna 24, 25 och 32 där feriepraktikanter från klubben som vanligt kommer att vara ledare. Inbjudan till lägren kommer ut under nästa vecka på hemsidan och mail till berörda åldrar, i år 2004-2014!


Vid frågor eller funderingar: This is a mailto link

Ha en fortsatt bra vecka!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Klubbchef
Örebro Badmintonklubb

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: obk@orebrobadminton....

Se all info