Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från ÖBK: Tack för säsongen och blickar mot hösten!

13 JUN 2019 17:00
Efter en lång säsong är vårterminen framme vid slutet. Det har varit en rolig vår med många spelare igång - kul! Ett stort tack till alla som deltagit i träningsverksamheten. Här kommer lite punkter att hålla koll på i sommar och inför hösten!
  • Skapad: 13 JUN 2019 17:00

Hej på er alla ÖBKare!

* I sommar kör vi uteträning i Karlslundsspåret på tisdagar och torsdagar kl. 19.00. Samling vid parkeringen. Hela familjen kan delta! Info här!

* Vi kör sommarläger kommande veckor. Det går fortfarande bra att anmäla sig till sommar-lägret vecka 26 alla födda 2002-2012! Se inbjudan här! 

Backahallen har öppet hela sommaren, så möjligheter finns att boka bana själva och spela under sommarmånaderna: www.backahallen.com 

Höstterminen startar i augusti! Preliminär start för barn & ungdomsgrupperna är 26 augusti! Mer information om exakt start kommer i början av augusti. OBS! Om det är så att man INTE tänker fortsätta krävs meddelande via mail! (Om man tänkt fortsätta behöver man inte återanmäla sig). Det kan bli en del gruppförflyttningar/tider som justeras, all information kommer ut i början av augusti när tider/grupper är spikat. 

* Vi kommer att sälja Restaurangchansen i höst (september), säljkrav på ett häfte per spelare. Så ni kan redan nu ta med det i planeringen. Mer information kommer så snart det finns mer att delge. 

* Kansliet är helt semesterstängt V.28-V.31.

* Glöm inte att följa ÖBK på sociala medier! Facebook (Örebro Badmintonklubb) och Instagram (@orebrobadminton)! Håll även ett öga på hemsidan för att inte missa något, www.orebrobadminton.com 

Ha en härlig sommar!

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: This is a mailto link

Se all info