Hoppa till sidans innehåll

Spicy Dream - kryddpaket


Nu är det dags för föreningen att starta en försäljningsperiod av ”Spicy Dream-produkter” – kryddor och oljor. Varje paket kostar 100 kr. Paketen är perfekta att ge bort som julklapp eller bara ha hemma i egna köket. 

Vi har inga säljkrav på detta, men vi hoppas att så många som möjligt försöker dra sitt strå till stacken och försöker sälja eller åtminstone köpa ett paket själv. För varje sålt paket får klubben 28 kr i förtjänst och varje krona bidrar till att verksamheten kan bedrivas och utvecklas.  

- Den säljare som lyckas med att sälja flest paket erhåller ett badmintonracket!

Följ den bifogade länken till inlogg och registrering: https://www.spicydream.se/reg/WSYY 

Ulf Råslind finns på plats och delar ut kataloger och även startpaket/visningsex (till de som önskar ett sådant) under tisdagen 7 november och torsdag 9 november, klockan 17.30-19.00 på kansliet (Backahallen, första korridoren in till höger längst ner mot skrivaren).

- För de som hämtar ut ett startpaket så lämnas de åter till kansliet när försäljningen är avslutad. Dessa räknas ej in i era sålda paket utan allt ni säljer ska registreras).

Det går bra att hämta kataloger på kansliet hos Niklas/Edvin före och efter 7 november också, eller ta en katalog vid entrén i tidskriftssamlarna under tv-skärmarna på väggen. I katalogen medföljer informationsblad om hur ni registrerar era ordrar.

Efter avslutad försäljning betalar ni in för era sålda paket via swish eller kontoöverföring. Märk betalningen med ”namn + kryddor”.

ÖBK bankgiro: 5044 – 6285     Swish: 123 299 28 24

* VI GENOMFÖR EN EFTERBESTÄLLNINGSPERIOD!

* Efterbeställningsperioden pågår från och med nu till och med 9 december!

Alltså måste samtliga beställningar vara inregistrerade senast den 9 december

Lycka till med försäljningen och tack påförhand för era insatser för ÖBK!

Uppdaterad: 06 DEC 2017 11:42 Skribent: Niklas Sandberg
E-post: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: obk@orebrobadminton....

Se all info