Hoppa till sidans innehåll

Kansliet informerar


2019-02-13

Hej på er alla ÖBKare!

Terminen rullar på för fullt och vi är nästan framme vid sportlovet. Här kommer en del infopunkter att ta hänsyn till:

* Vecka 8 (sportlovsveckan) har den ordinarie träningen uppehåll! (Seniorpassen för T3/T4 och motionsgruppen kör dock som vanligt).

*
Under vecka 9-11 kommer föreningen att sälja kakor. Information kommer att mailas ut samt lappar kommer att delas ut på träningarna om vad som gäller. Inga säljkrav men ju fler vi säljer tillsammans desto bättre. Alla pengar vi kan få in är viktiga för verksamheten.

* På lördag (16 feb) spelar ÖBKs andralag i division 3 seriesammandrag i Backahallen. Kom och heja på laget. Matchstart kl. 10.00 och 13.00. Lunchservering finns i hallen under lördagen.

* Föreningen har tagit fram några "ÖBK-produkter" som från och med nu kan köpas i shopen. Handduk (190 kr), mössa (95 kr) och svettband (40 kr). Planen är att utvidga sortimentet allt eftersom.

* Vårterminen pågår till och med vecka 20! (Uppehåll även under påsklovsveckan).

* Faktureringen för vårterminen kommer att påbörjas inom närmsta veckan så håll utkik på mailen - om det är någon som slutat spela meddela detta snarast.

Önskar alla ett trevligt sportlov!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2018-12-25

Hej på er!

God fortsättning på er alla ÖBKare. Stort tack till samtliga för en rolig hösttermin med många aktiva och glada barn, ungdomar och vuxna i verksamheten. Nu ser vi fram emot en ny termin efter årsskiftet. Här kommer lite information inför vårterminen 2019:

* Vårterminen 2019 startar vecka 2, första träningsdag 7/1. Det är samma grupper/tider som gäller om ingen annan information mottages inför starten. En del förflyttningar av spelare kommer att göras under inledningen av terminen för att optimera grupperna med så rätt nivå som möjligt för alla spelare. Håll koll på mailen.   

* Påminner om att de som tänkt sluta måste anmäla det till This is a mailto link

* Medlemsavgiften för 2019 justeras till 200 kr per enskilt medlemskap samt familjemedlemskapet justeras till 400 kr (enligt Årsmötesbeslutet 2018).

* Till årsskiftet öppnar vår nya medlemsapp - Idrottsmedlem. Läs allt om Idrottsmedlem i bifogad PDF. Ett bra sätt att ha koll på förmåner och information med mera!

* Gymmet har försetts med ett kodlås och från och med nu gäller köp av gymkort via kansliet (ej shopen). Gymkortet kostar 400 kr för 2019 och krävs för att få träna i gymmet. Det kommer att sättas upp ett formulär via hemsidan men tills vidare maila in och anmäl er för att köpa gymkortet 2019.

* För er som köpt föreningsoverallen/hoodie etc. så är ett starkt tips att skriva namn i plaggen för att hålla koll på vems kläder som är vems. 

* Stort tack till alla som sålt Restaurangchansen och Bingolotter under höstterminen. Det är viktiga intäkter för föreningen som bidrar till att behålla nivåerna på träningsavgifterna. Under vårterminen kommer vi att sälja Newbody samt ytterligare en säljaktivitet (utan säljkrav under våren men vi uppmanar alla att göra så gott man kan).

* Kansliet är åter bemannat 2 januari efter ledigheten.

Ha en fortsatt god jul och ett gott nytt år!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2018-12-12

Hej på er alla ÖBKare!

Höstterminen närmar sig sitt slut och här kommer en del viktiga informationspunkter om saker som är på gång.

* Påminnelse om "Luciadubbeln" imorgon 13/12. Alla anmälda samlas 16.45 vid bana 1! Paren är ihoplottade. Meddela vid ev. förhinder/sjukdom.
(OBS! Inga ordinarie träningar).

* Majoriteten av Klubbkläderna som beställts har inkommit till shopen nu har jag fått information om och det mesta kommer att hinna tryckas och finnas att hämta ut under Luciadubbeln. Men en del saker är restnoterade från leverantören.

* Bingolottoförsäljningen pågår för fullt. Sista dag att hämta ut/meddela hur många lotter man vill ha är måndag 17 december. OBS! Alla spelare har säljkrav om 5 lotter. Det går bra att hämta ut lotter under Luciadubbeln imorgon torsdag, kl. 17-19. Kan även hämtas under måndag 17/12 mellan kl. 17.30-19.30. Annars maila in senast 17/12 och avisera hur många du vill hämta ut, så kan det hämtas senare under vecka 51.

* Höstterminen 2018 slutar vecka 51. Sista träningsdag är 21/12. Vårterminen 2019 startar måndag vecka 2, dvs 7/1.

* Om det är så att man INTE ska fortsätta så behöver man maila in detta till This is a mailto link. Om man önskar fler pass så skicka in och önska detta också!

* Klubbresan 2019 går till Falun och Ica Maxi Cupen 26-27/1. Se inbjudan som bifogad PDF. Det blir jätteroligt så ta chansen och följ med!

* Kansliet kommer att vara stängt mellan 22 dec-3 jan.

Ha det bra!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2018-11-14

Senaste nytt från ÖBK:

Här kommer diverse informationspunkter om saker som är på gång kopplat till föreningen:

* Nästa Örebro Junior Tour spelas söndag 25 november. Ta chansen att vara med och tävla på hemmaplan. Sista anmälningsdag är nu på söndag 18 november. Det var mycket kul senaste gången!

* Höstlovslägret är genomfört. 26 spelare deltog och hade väldigt roligt under lägerdagarna!

* Restaurangchansen-försäljningen är avslutad - bra jobbat alla som sålt och bidragit till klubben!

* Bingolotto-försäljningen till Uppesittarkvällen 23/12 kommer att dra igång inom kort, separat information mailas ut när lotterna anlänt.

* Den 24 november spelar Division 1-laget seriesammandrag i Backahallen! Se tider och matcher via nyhetssidan.

* Angående klubbkläderna så hanteras de fullt ut av shopen (ej av mig/oss). De håller på att slutföra tryckning och utdelning av beställda plagg.

* Under lucia, 13 december kommer inga ordinarie träningar att hållas. Istället kommer vi att ha en dubbeltävling för alla spelare som vill. Inbjudan kommer ut under nästa vecka!

* Höstterminen tar slut V.51, sista ordinarie träningsdag blir fredag 21 december. OBS! Om det är så att man tänker sluta inför vårterminen krävs det ett mail till kansliet: This is a mailto link annars riskerar man att behöva betala träningsavgiften för vårterminen! 

Hoppas på en bra sista månad av höstterminen! Håll koll på hemsidan och de sociala medierna för att hänga med och ta del av allt kul som händer.

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2018-10-11

Senaste nytt från ÖBK:

Träningarna rullar på och många glada spelare på banorna - kul!
Det är mycket som händer just nu och här kommer en del informationspunkter om vad som är på gång:

* Restaurangchansen-försäljningen rullar på. Många har varit superduktiga och hämtat ut och sålt många häften/appar - varje såld RC är viktiga pengar in! 1 november är sista dag att hämta ut, efter det faktureras de spelare som inte hämtat ut minst 1 häfte/app 130 kr (se all information om RC på hemsidan under försäljningsfliken). Niklas finns på plats majoriteten av eftermiddagarna/kvällarna måndag-onsdag så ni kan hämta ut, annars maila och stäm av så löser vi det.

* Missa inte chansen att tävla i Örebro Junior Tour 21 oktober! Det finns en klass för alla barn och ungdomar som vill testa på att tävla. Sista anmälningsdag är på söndag 14 oktober. Inbjudan med förutsättningarna finns här.

* Under höstlovet vecka 44 tar den ordinarie träningen uppehåll för alla barn & ungdomsgrupper! (OBS, ej seniorgrupperna).

* Vi ordnar ett höstlovsläger under måndag-onsdag 29-31 okt för alla barn och ungdomar födda 2000-2010. Perfekt med extra träning och träffa nya kompisar i klubben. Läs inbjudan för info och anmälan!

* De nya klubbkläderna finns nu att prova och beställa i shopen! Jättesnygga och bra kvalitet och fördelaktiga priser.  

* Söndagen 4 november anordnar vi en tjejkväll för alla tjejer som spelar i klubben. Träffa andra tjejer i klubben och spela och ät tacos ihop. Se inbjudan här!

* Datum att boka in längre fram är 13 december - då kommer vi att spela "Luciadubbel", mer information om detta längre fram. Senare i vinter arrangerar vi vår årliga klubbresa och denna gång bär det av till Falun 26-27 januari!

* Efter en del förseningar är även medlemsappen snart igång, mer information kommer i ett separat utskick!

Det var en hel del spännande punkter - hemsidan och de sociala medierna uppdateras kontinuerligt så håll koll där med. Maila vid funderingar eller knacka på kontorsdörren och se om Niklas är på plats.

Ha en bra fortsättning i det fina höstvädret!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

 2018-09-14

Senaste nytt från ÖBK:

 

Höstterminen har rullat igång och kul att se att så många spelare är aktiva på golvet och extra välkomna ska alla nya spelare vara!

Här kommer några informationspuckar om saker som är på gäng gällande ÖBK:

* Det är glädjande att vi har fått in så många nya spelare och så många befintliga stannat kvar ännu en termin. Det finns några platser kvar här och där - så ifall det är någon mer som känner att "ett pass till i veckan vore kul" så får ni maila in på This is a mailto link så kollar jag om det finns möjlighet för dig/ditt barn.

* Vid avhopp krävs alltid mail till kansliet som bekräftelse, annars riskerar ni att få betala för er tagna plats.

* Faktureringen för terminen drar igång under nästa vecka. Alla fakturor går via mail. (En påminnelsedrive gällande obetalda fakturor från tidigare kommer också att gå ut under nästa vecka).

* Restaurangchansen-försäljningen är igång och nu är det klart för de första utdelningstillfällena. 1/10 och 4/10 kl. 1730-1930 i Backahallen (utanför konferensrummet). Se försäljningsfliken på hemsidan för all information (eller bifogad PDF). Kom ihåg att alla spelare har säljkrav på 1 st RC (Utvecklingsgruppen 5 st).

* Seriespelet drar igång kommande helg (22 sep). Division 1-laget reser till Trollhättan medan Division 3-laget har hemmamatcher i Backahallen. Kom och heja på laget. Matcherna startar 10.00 och 16.00.

* Sponsorer sökes till ledartröjan vi håller på att ta fram till alla våra ledare. Ifall det finns personer inom föreningen som har företag eller kontakter så skicka ett mail till kansliet.  

* Kansliet är bemannat av Niklas (75 % tjänst) och finns i hallen generellt under eftermiddagarna nu under hösten. Det är mycket att stå i men återkoppling på frågor/ärenden sker alltid snarast möjligt så håll god ton och ha förståelse för detta.

* Håll koll på läget via anslagstavlan nere i omklädningsrumkorridoren, facebook (Örebro Badminton) och Instagram (orebrobadminton) och såklart hemsidan www.orebrobadminton.com

Ha en bra helg!

 

2018-06-07

Senaste nytt från ÖBK:

Juni månad är här och sommarlov och semestrar är på ingång. Här kommer några informationspuckar:

* Från och med V.24 och framåt kör vi utomhusträning i Karlslund tisdagar och torsdagar kl. 19-20. Hela familjen kan delta! All information finns i nyhetsflödet på hemsidan.

* Vecka 25 och 26 genomför vi ÖBK's Sommar-Badminton. Alla barn och ungdomar födda 2002-2011 kan delta efter sin egen nivå. Sprid gärna till vänner och bekanta: http://idrottonline.se/OrebroBMK-Badminton/sommar-badminton

* De sista fakturorna för vårens träningar/tävlingar kommer att gå ut till berörda inom kort. Även påminnelser för obetalda fakturor.

* Till hösten planerar vi att starta grupp för barn födda från och med 2011, så har ni yngre barn som vill testa på att spela så fyll i intresseanmälan.

* Om det finns spelare/föräldrar som är intresserade av att hjälpa till som ledare/hjälpledare till hösten så hör av er till kansliet.

* Missa inte att följa ÖBK på Facebook (Örebro Badmintonklubb) och Instagram (orebrobadminton) för snabb information och roliga inslag från/om verksamheten.

* Ifall det är några som har ett spelkonto hos Svenska Spel kan ni samtidigt stödja ÖBK via "Gräsroten". Markera "Örebro Badmintonklubb" som er favoritförening och stöd ÖBK medan ni spelar på t.ex. Lotto, Keno eller Stryktipset. ÖBK får då poäng (det kostar er inget extra) vilket årsvis betalas ut i pengar. Förra året fick vi 1142 kr. Klicka här för att komma till "Gräsroten": https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/8470-orebro-bmk

Terminsstart HT18 beräknas till vecka 35 i augusti, mer information kring grupper/tider kommer så småningom.

Ha en bra sommar alla badmintonvänner!

2018-04-24

Här kommer senaste nytt från ÖBK (2018-04-24).

Nedan följer information om aktuella händelser i föreningen just nu: 

 • Ingen träning under Valborg 30 april. Vårterminen slutar vecka 21 (träningar till och med 25 maj).

 • I helgen 28-29 april genomförs Örebrocupen. Ett stort ÖBK-gäng är med och spelar, ni som inte spelar får gärna passa på att komma till hallarna och heja på era kompisar. All information finns på hemsidan under fliken "Örebrocupen".

 • Under de senaste veckorna har ungdoms Lag-SM och Svenska Cupen spelats med fina framgångar. Silver till U13-laget på Lag-SM och sex medaljer på Svenska Cupen för ÖBK:are som representerade Mellansvenska Badmintonförbundet. Läs reportage på hemsidan!
 • Nu är Newbodyförsäljningen igång (inga säljkrav, men vi önskar att så många som möjligt säljer då det är viktiga pengar in för föreningen). All information finns på hemsidan under säljfliken. Ni säljer via webben, vill man ha en katalog att kunna visa för vänner, jobbkollegor och bekanta så finns dessa att hämta i hallen (på/utanför kansliet och vid anslagstavlan samt tidsskriftsamlarna vid skärmarna vid entrén).

 • För att träna i gymmet krävs ett gymkort vilket kostar 200 kr per år i träningsavgift, förutsätter att man är medlem i ÖBK 2018. OBS! Från och med 1 mars tecknas gymkort i kassan i Backahallen. Maila även This is a mailto link att ni tecknat ett kort för statistik och information. Gymmet ligger på bottenplan mittemot squashbanorna.

 •  Den 26 maj genomförs ÖBK:s "Klubbmästerskap". Alla i familjen kan delta. Håll utkik efter inbjudan som publiceras inom kort.
 • Natten 1:a juni till 2:a juni genomför vi "ÖBK-Gamenight", en spelnatt i Backahallen för föreningens ungdomar. Inbjuden kommer inom kort.

 • Under vecka 25 och vecka 26 arrangerar vi "ÖBK:s Sommarbadminton". Två olika daglägerveckor för barn/ungdomar både för redan aktiva medlemmar och helt nybörjare i olika nivågrupperingar. Inbjudan kommer inom kort. Dessutom kommer det under vecka 27 att anordnas "Racketveckan" ihop med Örebro Tennisklubb. Den är för barn födda 2000-2011 som vill testa på alla racketsporter i hallen. Anmälan kommer ut inom kort.
 • Medlemsavgift samt terminsfakturorna för VT18 är utmailade till samtliga medlemmar (med undantag några som börjat sent). Håll koll i inkorgen. Fakturor för tävlingar med mera är på väg ut närmsta tiden till berörda. Även påminnelser för ej tidigare betalda fakturor kommer skickas ut inom kort!

 • "Styrelsen informerar" från senaste perioden finns även publicerad på hemsidan.

 • Påminnelse: Om någon väljer att sluta träna med klubben krävs ett mail till kansliet som bekräftelse, annars håller ni en plats för ert barn och kommer behöva betala för den.

Information uppdateras löpande på hemsidan www.orebrobadminton.com samt på vår Facebooksida (Örebro Badmintonklubb) och Instagram (orebrobadminton).

Fortsatt trevlig vår!

2018-03-24

Hej på er!


Vårterminen rullar på i full fart. Om det är någon som slutat men som fortfarande får detta så meddela mig så uppdaterar jag registret.

Nedan följer information om aktuella händelser i föreningen just nu: 

 • Under påskveckan (vecka 13 samt Annandag Påsk 2 april) genomförs INGA ORDINARIE träningar för barn- och ungdomsgrupperna! Träningarna startar upp igen tisdag 3 april igen. Vårterminen slutar vecka 21 (träningar till och med 25 maj).

 • Söndagen 8 april spelas nästa Örebro Junior Tour. Det var 62 spelare med senast, vi hoppas på ännu fler nästa gång! Ett perfekt läge att göra sin första tävling eller bättra på sin tävlingsvana. Se inbjudan under ÖJT-fliken med information samt ”guide att tävla” för er som är nya. Mer information om Örebro Junior Tour finns på hemsidan.

 • Vårt största evenemang under året, Örebrocupen, spelas 28-29 april i hallar runtom i Örebro. Alla behöver hjälpas åt för att få det att bli genomförbart. Se bifogad PDF  ”Örebrocupen- infobrev” för all information om Örebrocupen och vad vi behöver hjälpas åt med att fixa till!
 • Under april kommer vi att sälja Newbody (inga säljkrav, men vi önskar att så många som möjligt säljer då det är viktiga pengar in för föreningen). Separat informationsutskick kommer inom kort!

 • För att träna i gymmet krävs ett gymkort vilket kostar 200 kr per år i träningsavgift, förutsätter att man är medlem i ÖBK 2018. OBS! Från och med 1 mars tecknas gymkort i kassan i Backahallen. Maila även This is a mailto link att ni tecknat ett kort för statistik och information. Gymmet ligger på bottenplan mittemot squashbanorna.

 •  Under de senaste veckorna har det tävlats intensivt! Serielagen i division 1 och division 4 spelat sammandrag med goda resultat! Vi har fått en trefaldig SM-guldmedaljör i U13-klassen i Elin Öhling och klubbresan till Götaslaget har genomförts med mycket glädje för de ca 50 personer som deltog! Se artiklar i nyhetsflödet på hemsidan.

 • I onsdags genomfördes ÖBK’s Årsmöte. Drygt 25 medlemmar närvarade och fyra nya styrelsemedlemmar valdes in i styrelsen. Mer information om detta kommer på hemsidan inom kort.

 • Medlemsavgift samt terminsfakturorna för VT18 kommer att mailas ut inom de närmsta veckorna så håll koll på mailen. Vi har ett nytt fakturasystem så fakturorna ser ut på ett annorlunda sätt jämfört med tidigare så att ni vet om det.

Information uppdateras löpande på hemsidan www.orebrobadminton.com samt på vår Facebooksida (Örebro Badmintonklubb) och Instagram (orebrobadminton).

Trevlig helg och Glad Påsk!

2018-01-26

Hej på er!

Nu har vårterminen rullat igång och det har varit bra drag i hallen. Om det är någon som slutat men som fortfarande får detta så meddela mig så uppdaterar jag registret.

Om det är någon som vill träna fler tillfällen i veckan så hör av er till mig så kollar jag upp vilka möjligheter som finns så snart jag kan.

Nedan följer lite allmän information kring vårterminen i stort.

 

 

 

 • I april kommer vi att sälja Newbody (inga säljkrav på det likt kryddpaketen i höstas, men vi önskar att så många som möjligt säljer då det är viktiga pengar in för föreningen).

 

 

 • Inom de närmsta veckorna presenteras vår nya medlemsapp - ”Idrottsmedlem”. Den kommer innehålla direktlänk till hemsida, Instagram och Facebook och även fungera som medlemskort. Den kommer även att innehålla medlemserbjudanden i hallen samt hos partners. Det kommer ett separat utskick kring detta med hur ni får del av appen så snart den är igång (mailadress samt uppdaterat mobilnummer krävs).

 

 • Gymmet kommer framöver att kosta 200 kr per år i träningsavgift, förutsätter att man är medlem i ÖBK 2018. Om ni är intresserade av att teckna gymkort så maila in till This is a mailto link (Gymmet ligger på bottenplan mittemot squashbanorna).

 

 • Vill man besöka kansliet kvällstid så är tisdagar lämpliga, då finns jag på plats fram till 19.00 och kan hjälpa till med frågor kring allt som rör verksamheten. Ta första korridoren in till höger när ni kommer in i hallen så är det dörren längst in till höger vid skrivaren.

Trevlig helg och god fortsättning på vårterminen!

2017-12-01
Hej alla ÖBK-are!


Här kommer ett utskick med en uppdatering av läget just nu och vad som är på gång!

* Höstterminen närmar sig slutet och vecka 50 är sista veckan för terminen. Vi drar igång med vårterminen igen vecka 2! Om det är någon som EJ tänkt fortsätta spela, maila in detta till This is a mailto link så snart ni vet.

* I söndags tackades huvudtränare Edvin Sjödin av efter sin tid som anställd i föreningen. Vi önskar Edvin lycka till framöver med sitt nya jobb men han kommer att vara ideell tränare för B-gruppen och träna själv så han försvinner inte helt ifrån klubben/hallen!

Niklas på kansliet går upp på 75 % tjänst från och med idag och hanterar alla frågor/administration initialt. Niklas finns på plats på kansliet i regel måndag-torsdag varierande tider dagtid beroende på verksamheten. Tisdagen är bra för besök/frågor även kvällstid - då finns bemanning kl. 14-19 (med reservation för ev. möten eller liknande). Knacka på dörren och se status om ni är i hallen. Bästa kommunikationskanalen är via mail This is a mailto link. Vi kommer även att inrätta specifika telefontider, information kring detta kommer lite senare.

* Bingolottoförsäljningen är i full gång. Det går bra att komma förbi kansliet för att hämta ut (säljkrav på 5 lotter per spelare alternativt köpa sig fri). På tisdag 5 dec finns garanterad möjlighet att hämta mellan 16.30-19.00! Se all information om bingoförsäljningen via försäljningsfliken på hemsidan.

* För de som sålt Spicy Dream-kryddpaket så har de anlänt till hallen nu. På tisdag går det bra att hämta ut mellan 16.30-19.00! Annars när Niklas är på plats. Hämta gärna så snart ni kan då förvaringen är lite problematisk här i hallen. Vi styr upp fler kvällshämtningstider vid behov. Det går även bra att göra efterbeställningar till och med 9 december (samma webbadress som tidigare). Se Spicy Dream informationen via försäljningsfliken på hemsidan kring betalning osv. Vi har sålt drygt 450 paket - stort tack till alla som bidragit!

* Förra lördagen spelades seriespel för division 4-laget i Backahallen. En vinst och en förlust. Text finns på hemsidan. I söndags spelades säsongens andra Örebro Junior Tour. 74 spelare deltog - härligt att se!

* Håll koll på hemsidan och följ ÖBK på Facebook (Örebro Badmintonklubb) eller Instagram (orebrobadminton) för snabb och smidig information!

Trevlig första adventshelg!

Uppdaterad: 14 SEP 2018 16:17 Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: This is a mailto link

Se all info