Hoppa till sidans innehåll

Kansliet informerar


211022

Hej alla ÖBKare!

Hösten rullar på och vi är i princip halvvägs in i terminen. Här kommer ett par informationspunkter om vad som är på gång:

* Restaurangchansen-försäljningen närmar sig slutet. All information finns här! Notera säljkravet på 1 enhet för alla spelare. Sista uthämtningsdag/att meddela vad man vill ha är 29 oktober.

* Terminsfaktureringen är något fördröjd, de sista grupperna faktureras under vecka 43. Håll koll på mailen.

* På höstlovet vecka 44 genomförs inga ordinarie träningar, men vi kommer att arrangera höstlovsläger i vanlig ordning för alla barn & ungdomar - inbjudan finns som PDF.

* Vi kommer att sälja Bingolotter till uppesittarkvällen 23 december. Säljkrav på 3 st för alla spelare. Se information här.

* Framöver stundar ett par nybörjartävlingar för de nya tävlingsspelarna som fått blodad tand på att tävla. Kumlas Nybörjartävling (20 nov), höstens tredje Örebro Junior Tour (28/11) samt Carlenäs Cup i Linköping (4/12). Alla de tävlingarna är licensfria.  

Vid frågor eller funderingar: This is a mailto link

Ha det bra!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Klubbchef
Örebro Badmintonklubb

210927

Hej alla ÖBKare!

Vi är en dryg månad in på höstterminen och träningarna rullar på. Här kommer ett par informationspunkter om vad som är på gång:

* Restaurangchansen-försäljningen pågår. På fredag 1 okt anländer de och går att hämta ut enligt bifogat schema. All information finns här. Notera säljkravet på 1 enhet för alla spelare.

*
Igår genomförde vi höstens första Örebro Junior Tour. 40 spelare deltog, riktigt roligt med tävling och att så många nya spelare var med. Nästa ÖJT spelas 24 okt, anmälan finns redan uppe på anslagstavlan!(Se inbjudan).

* Terminsfaktureringen
inleds under denna vecka (39), vilket innebär att alla spelare får träningsfakturan för HT21 under denna eller nästa vecka (40). Håll koll på mailen.

* På höstlovet vecka 44
genomförs inga ordinarie träningar, men vi kommer att arrangera höstlovsläger i vanlig ordning för alla barn & ungdomar - inbjudan kommer inom kort!

Vid frågor eller funderingar: This is a mailto link

210830

Hej på er!

Kul att höstterminen är igång, träningarna har rullat på en vecka och nu kommer även tävlingar och andra event snart att komma tillbaks i vardagen. Här följer några informationspunkter:

* Restaurangchansen-försäljningen är igång. Även i år gäller säljkravet om 1 enhet per spelare som deltar i träningsgrupp. Häftena/apparna börjar gälla 1 okt och hämtas ut då. Se här för all information!

* På lördag 4 september arrangerar vi en tävling, Slagfjädern. Nu undrar vi om det finns några som kan hjälpa till att baka kakor/bullar som vi kan ha i vårt fik nere vid banorna. Vid möjlighet hör av er till Sofie: This is a mailto link

* Höstens första Örebro Junior Tour (nybörjartävling) är planerad till 26 september! Inbjudan och anmälningslappar kommer upp på anslagstavlan under veckan.

* Följ oss på sociala medier: Facebook (Örebro Badmintonklubb) och/eller Instagram (@orebrobadminton) för att hänga med i vardagen och ta del av information på ett smidigt sätt!

Vid frågor & funderingar, This is a mailto link

Ha det fint!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Klubbchef
Örebro Badmintonklubb

210722

Hej alla ÖBKare!

Vi närmar oss så sakteliga höstterminen 2021 och dags för verksamheten att dra igång igen, förhoppningsvis utan Corona och inklusive tävlingar, gemenskapsdagar och övriga event igen!
Här kommer några informationspunkter:

* Klubbchef-Niklas har semester även V.30 och är åter under V.31 igen!

* Höstterminen startar V.34. Det kommer jobbas med gruppschemat kommande veckor och det skickas ut till respektive spelare/grupp så snart det är klart (prel. under V.32).

Om man ej tänkt fortsätta behöver man maila kansliet: This is a mailto link (Detsamma gäller om man är intresserad av att öka sin träningsmängd/byta grupp så ses det över).

* Under vecka 32 (mån-tor) genomför vi ytterligare ett sommarläger! Alla barn/ungdomar födda 2004-2014 kan delta oavsett nivå/erfarenhet. Kostnad 695 kr, sista anmälningsdag är 3 augusti. Se info här!

* Under hösten kommer vi likt tidigare år att sälja Restaurangchansen. En enhet per aktiv spelare i träningsgrupp är obligatorisk. De kostar 260 kr/st och börjar gälla 1 oktober - mer säljinformation kommer inom kort. Ni kan klicka här för att se årets innehåll för att kunna börja ta upp beställningar redan nu av vänner och bekanta.

* 4-5 september kommer vi att arrangera en tävling, "Slagfjädern 2021", en sanktionerad singeltävling. Mer information finns här!

* 22 augusti genomförs en ledarutbildning, "Shuttle Time", i Backahallen, vid intresse - hör av er till Niklas för mer information!     

Frågor eller funderingar? Maila Niklas: This is a mailto link
Återkoppling sker snarast möjligt från och med V.31.


Njut av sista sommarveckorna så ses vi snart igen!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Klubbchef
Örebro Badmintonklubb

210422

Hej på er ÖBKare!

Våren är här (även om det snöar utanför fönstret idag), och terminen närmar sig slutspurten. Här kommer en del informationspunkter att ha koll på:

* Träningarna har rullat på trots Corona-läget, även om det svider att tävlingar och övriga arrangemang fått ställas in men vi blickar framåt med tillförsikt. Bra kämpat av ledarna, barn och föräldrar som respekterat restriktionerna på ett bra sätt i hallen. Vi hoppas de sista veckorna också kan fungera bra. Sista träningsveckan är vecka 20!

* Nu startar vi vårens Newbody-försäljning. Sista säljdag 12 maj, inga säljkrav men varje sålt paket ger viktiga pengar in till föreningen. Klarar vi att slå förra årets försäljning? Se här för all information om försäljningen!

* Kakförsäljningen blev en succé med 972 sålda burkar (ca 25 000 kr i förtjänst) - grymt bra jobbat alla som bidrog till det fina utfallet! 

* ÖBK kommer traditionsenligt att arrangera "Sommar-Badminton 2021"(så länge Corona-läget tillåter). Det blir lägerdagar måndag-torsdag under veckorna 24, 25 och 32 där feriepraktikanter från klubben som vanligt kommer att vara ledare. Inbjudan till lägren kommer ut under nästa vecka på hemsidan och mail till berörda åldrar, i år 2004-2014!

Vid frågor eller funderingar: This is a mailto link

Ha en fortsatt bra vecka!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Klubbchef
Örebro Badmintonklubb

201116

Hej alla ÖBKare,

Som alla vet är det tuffa tider just nu, men vi försöker att göra det bästa av situationen och tar allt en dag i taget och anpassar verksamheten efter restriktionerna som gäller. Här kommer några informationspunkter:

* Påminner om att i största möjliga mån enbart lämna av sina barn som ska träna och inte följa med in i hallen mer än nödvändigt. Vi vill ej ha föräldrar/personer som ej tränar/är tränare nere vid banorna.

* Bingolottoförsäljningen till Uppesittarkvällen 23/12 drar igång imorgon tisdag. Alla spelare ska sälja 3 st. All information finns i bifogad PDF. 

* Höstterminen slutar V.51 är planen. 

* Ett tips är att hålla koll på kalendern på hemsidan för att se om vad som är på gång framöver och hålla sig uppdaterad.

Kämpa på allesammans så håller vi tummarna för en positiv utveckling den närmaste tiden!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Klubbchef
Örebro Badmintonklubb

200914

Hej alla ÖBK-medlemmar!

Höstterminen är igång och det är full fart i hallen igen - kul!
Här kommer en del informationspunkter att ha koll på:

* Fakturor för höstens träningsgrupper kommer att mailas ut under vecka 38-39 så håll koll på mailen.

* Restaurangchansenförsäljningen är i full gång. Alla träningsaktiva spelare har säljkrav på 1 st (se info). Häften/appar anländer från och med 1 oktober och hämtas ut valfria antal på kansliet efter angivna tider som publiceras på hemsidan längre fram. 

* Backahallens shop har nu fått in våra nya klubbkläder från FZ Forza samt en hel del nya racketar för alla olika nivåer och priskategorier. Alla medlemmar har 15 % rabatt i shopen på racketar, kläder och skor.

* Tävlingarna har börjat rulla igång igen efter corona-uppehållet. För de som ska tävla sanktionerade tävlingar, glöm inte att söka licens i god tid före sista anmälningsdag (maila This is a mailto link). Vi planerar även för att kunna arrangera en minivariant av Örebro Junior Tour längre fram (dit krävs ingen licens). 

Vid frågor eller funderingar: This is a mailto link

Ha det bra!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

200731

Hej alla ÖBKare!

Vi närmar oss höstterminen och dags för verksamheten att dra igång igen. Här kommer några informationspunkter:

* Höstterminen startar V.35. Det jobbas med grupper/tider just nu och det skickas ut till respektive spelare/grupp så snart det är klart (under V.32-V.33) det förväntas inte bli några större förändringar överlag. 

Om man ej tänkt fortsätta behöver man maila kansliet: This is a mailto link (Detsamma gäller om man är intresserad av att öka sin träningsmängd).

* Under vecka 33 (mån-tor) genomför vi ytterligare ett sommarläger! Alla barn/ungdomar födda 2002-2013 kan delta oavsett nivå/erfarenhet. Sista anmälningsdag är 3 augusti. Se inbjudan.

* Under hösten kommer vi likt tidigare år att sälja Restaurangchansen. En enhet per aktiv spelare i träningsgrupp är obligatorisk. De börjar gälla 1 oktober - mer information kommer inom kort.     

Njut av sista sommarveckorna så ses vi snart igen!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

XXX

200508

Hej alla ÖBKare!

Terminen är framme vid upploppet efter en annorlunda vår men det har varit glädjande att hallen har kunnat vara öppen och träningarna har rullat på bra!
Här kommer några infopunkter:

* Sista träningsdag är tisdag 19 maj,
för alla barn & ungdomsgrupper, samt motionsgrupperna. 

* Newbodybeställningen anländer
preliminärt på måndag kväll 11 maj! Håll koll på hemsidan för uppdaterade tider för utdelning. Tack till alla som bidrog till att vi sålde 688 paket = 25 000 kr i förtjänst!

*
Om du missade att beställa så genomförs nu en kort efterbeställning av Newbody till och med tisdag 12 maj (samma länkar som tidigare, se info). Vid problem maila in er beställning till This is a mailto link

* ÖBKs Sommar-Badminton genomförs vecka 25 och 26.
Badmintonläger för alla intresserade födda mellan 2002-2012! Tipsa gärna barns kompisar som kan vara sugna på att testa på. Se båda inbjudningarna här!

*
De senaste dagarna har vattnet i Backahallen skiftat i grönt på grund av ett fel med växlare i undercentralen (åtgärdas vecka 22). Det är inget farligt att dricka vattnet men vill man ta med sig fylld vattenflaska sista passen så gör man det.  

Ha en trevlig helg i solen!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

200416

Hej alla ÖBKare!

Hoppas att alla haft en bra påsk. Verksamheten är igång igen och fortlöper tills nya riktlinjer kring Corona-läget kommer. Här kommer några infopunkter:

* Mellan 16-20 april kör vi en kort efterbeställning av kakor så de som missade får en sista chans! Följ samma information/länkar som senast. Sista dag att registrera är söndag 20 april!

*
Newbodyförsäljningen är igång och pågår till 3 maj! Se informationssidan om hur du kan sälja digitalt direkt till vänner och bekanta. Kataloger finns även att få på träning/utanför kontoret.

* Inbjudan till ÖBKs Sommar-Badminton vecka 25 & 26 är nu ute!
Vi hoppas att kunna genomföra sommar-lägren som planerat. Alla barn och ungdomar födda 2002-2013 kan anmäla sig och lägret leds av feriearbetare från föreningen. Läs inbjudan och anmäl er! (Det finns även läger för helt nya spelare/syskon/kompisar - tipsa de om hemsidan!).

* Omklädningsrummen
är fortsatt stängda, håll koll på hemsidan och sociala medier för ny information. Vid större påverkansfaktorer negativt kommer såklart utskick.

* Vårterminen avslutas tisdag 19 maj
(ingen träning under Valborg 30 april).
Se "ÖBK Kalendern 2020" på hemsidan för att inte missa några viktiga datum.

Ha det bra i vårsolen!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet

200331

Hej alla ÖBKare!

Det är annorlunda tider just nu men vi försöker att hålla igång verksamheten ihop med de försiktighetsåtgärder vi kan rå över. Alla friska är välkomna ner och träna tills nya besked kommer. Vi hälsar genom att vinka och lånar inte saker av varandra. Hallen städas även extra på utsatta ytor (handtag, dörrar med mera). Här kommer en del övriga informationspunkter att ha koll på:

 • Under Påsklovsveckan V.15 (samt Annandag Påsk) har vi uppehåll och inga ordinarie barn & ungdomsträningar genomförs!

 

 • Påsklovslägret 6-8 april är inställt på grund av den rådande situationen.

 

 • Kakförsäljningen närmar sig slutet och det är dags att registrera sina försäljningar! Detta görs senast torsdag 2 april via Kakservice hemsida (se infobladet här). Varje såld burk är viktiga pengar in till föreningen.

 

 • Försäljningen av Newbody drar igång efter påskledigheten – separat informationsutskick/hemsidan uppdateras så snart alla datum är spikade (inga säljkrav för någon i föreningen).

 

 • Från och med i måndags (30 mars) drivs, utöver shopen som tidigare, även Backahallens restaurang och café i föreningarnas regi. Lunch serveras 11.00-13.45 varje vardag och medlemspriset är 75 kr. Matsedel kan ses via Backahallens hemsida (www.backahallen.com). Lunch kan även kombineras med spel för 129 kr för en speltimme inom valfri sport i hallen.

Vid frågor eller funderingar: This is a mailto link

Ha det så bra som möjligt!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet

200207

Hej alla ÖBKare!

Vårterminen har rullat igång och träningarna pågår för fullt med bra drag och glada miner på banorna. Kul att så många nya hittat till föreningen! Här kommer en del infopunkter om saker som varit och saker som är på gång framöver:

* Vi börjar med att gratulera Mathias Wigardt till hans SM-silver i herrsingel förra helgen! En strålande bedrift. Läs mer i artikeln på hemsidan.

* Under vecka 8 är det inga ordinarie träningar. Istället anordnar vi Sportlovsläger för spelare i alla nivåer födda 2001-2011 mellan 17-19 februari kl. 09-12. Se inbjudan som PDF!

* Faktureringen av medlemsavgifter och träningsavgifter startar under kommande vecka, håll koll på mailen.

* Tävlingarna rullar på, här finns en kalender anpassad för nya tävlingsspelare. Det kommer flera passande tävlingar framöver, t.ex. Kumlas nybörjartävling 7 mars och egna Örebro Junior Tour 15 mars.

* ÖBK´s Årsmöte
genomförs måndag 23 mars. Kallelse finns här.

*
På hemsidan kan ni även läsa om senaste tidens roliga aktiviteter, kul att så många varit med!: Swedish Open-resan, Klubbresan till Falun och Senior-SM m.m!

Trevlig helg!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet

191230

Hej alla ÖBKare!

2019 lider mot sitt slut och det är dags att tacka för både höstterminen och året som varit. Ett positivt år med fler aktiva spelare både unga som äldre och hög närvaro på träningarna - riktigt kul! Det har även varit bra uppslutning på alla läger, ÖJT-tävlingar och andra event.

Här kommer en del infopuckar inför det nya året och vårterminen:

* Start för vårterminen är 13 januari. Om inget annat meddelas gäller samma tider/grupper som i höstas.

*
Om ni inte ska fortsätta måste det meddelas snarast!

*
18 januari ordnar vi buss till Swedish Open. 25 anmälda just nu, ta chansen att se bra badminton och hänga med ÖBK-kompisar på läktaren. Se inbjudan här och anmäl dig via mail eller anslagstavlan!

* Missa inte heller Klubbresan till Falun och tävlingen ICA Maxi Cup 25-26 januari! Se inbjudan här.


* Från och med årsskiftet införs påminnelseavgift på obetalda fakturor. Från och med andra påminnelsen läggs 50 kr till som avgift per påminnelse. Så håll koll på fakturorna och betala i tid - tack!

* Är du/ditt företag intresserat av att sponsra klubben?
Se vårt nyframtagna material kring sponsring/samarbeten och vilka möjligheter som finns att stötta ÖBK i Backahallen! Klicka här!

Nu laddar vi för 2020 - Gott Nytt Badminton År!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet

191210

Hej på er!

Vi närmar oss slutet av terminen och julen står för dörren. Här kommer några viktiga infopunkter:

* Torsdag 12 december är det inga ordinarie träningar i och med Luciadubbeln. Samling för alla som anmält sig är kl. 16.45 vid läktaren bana 2. Kom gärna julklädd!

* Sista utdelningsdag för Bingolotter är 16 december. Se fliken på hemsidan för all information. Säljkrav på 5 st per spelare.

* Sista träningsdag är 19 december. Om du inte tänkt spela vidare i vår krävs meddelande till This is a mailto link så snart som möjligt, senast 29 dec. Hör även av er om det finns önskemål kring fler träningstillfällen.

* Vårterminen startar igen 13 januari! Samma tider gäller om inget annat delges via mail. 

* 18 januari anordnar vi en bussresa för att kolla på Sveriges främsta badmintontävling - Swedish Open i Uppsala. Ta chansen att se toppbadminton tillsammans med vänner och familj, det blir en kul upplevelse! Se inbjudan här!

Håll koll på hemsidan, Instagram och Facebook för att hänga med i vad som händer i verksamheten.

Ha det bra i vintersolen!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet

191111

Hej alla ÖBKare!

Hösten rullar på i en rasande takt och vi är inne i sista tredjedelen av terminen. Träningarna är välbesökta och det är bra stämning på golvet. Här kommer några informationspuckar att ta i hänsyn till:

* Nu startar vi bingolotto-försäljningen inför uppesittarkvällen. Säljkrav på 5 st per spelare. Se infon här!

* Torsdag 12 december arrangerar vi "Luciadubbeln till Olas minne". En dubbeltävling för alla medlemmar med spel och gemensamt häng i hallen. Inbjudan kan ses här!

* Sista träningsdag för höstterminen är torsdag 19 december! Om man inte tänkt spela vidare i vår - maila This is a mailto link

* I januari anordnar vi vår traditionsenliga "Klubbresa". Den 25-26 januari bär det av till Falun! Inbjudan kan ses här!

* Missa inte höstens sista Örebro Junior Tour söndag 1 december. Se infon här!

Ha det bra och ta det försiktigt i snöfallet!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

191001

Hej alla ÖBKare!

Oktober är här och nedan kommer några snabba infopuckar om aktuella saker:

* Restaurangchansen har anlänt. Se listan med utdelningstider via hemsidan, uppdateras allt eftersom. Sista försäljningsdag är 31 oktober (OBS säljkrav - efter sista säljdatum faktureras man om man inte sålt). Alla som sålt minst 5 st är med i utlottningen av priser!

* I princip alla träningsfakturor för hösten är nu utskickade via mail (de allra nyaste har ej fått sina än). Kontrollera skräpposten om ni inte har fått er faktura.

* Måndag-onsdag 28-30 okt arrangerar vi ett höstlovsläger för spelande barn och ungdomar födda 2000-2010. Alla nivåer kan vara med! Se inbjudan!

* Nästa Örebro Junior Tour som senast lockade 65 spelare, genomförs söndag 13 oktober med sista anmälningsdag söndag 6 oktober! Se inbjudan!

* Kan även tipsa om bra nybörjarracketar i hallens shop. För alla nya som tänkt köpa racket så finns bra och prisvärda alternativ. Som medlemmar har ni även 15 % rabatt på racketar. Om hjälp/guidning önskas så fråga mig eller ledarna. 

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

190912

Hej alla ÖBKare!

Höstterminen har rullat igång och kul att se att så många spelare är aktiva på golvet och extra välkomna ska alla nya spelare & föräldrar vara!

Här kommer några informationspuckar om saker som är på gäng gällande ÖBK:

* Vid avhopp krävs alltid mail till kansliet som bekräftelse, annars riskerar ni att få betala för er tagna plats.

* Faktureringen för terminen drar igång under nästa vecka. Alla fakturor går via mail.

* Restaurangchansen-försäljningen är i full gång enligt tidigare utskick, fysiska lappar har även delats ut under veckan. Se försäljningsfliken på hemsidan för all information. Info kring utdelningstillfällena kommer när det är spikat men vi får de till kansliet preliminärt 1 okt.

* Örebro Junior Tour drar igång söndag 22 sep. Även till det har fysiska lappar delats ut. Sista anmälan är 15 sep, antingen via anslagstavlan eller maila in din anmälan. All info finns på hemsidan under ÖJT-fliken.

* Seriespelet drar igång kommande helg (21 sep). Division 1-laget reser till Trollhättan medan Division 2-laget har hemmamatcher i Backahallen. Kom och heja på laget. Matcherna startar 10.00 och 16.00.

Vid frågor eller funderingar: This is a mailto link

Ha det fint!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2019-06-13

Hej på er alla ÖBKare!

Efter en lång säsong så är även vårterminen framme vid slutet. Det har varit en rolig vår med många spelare igång - riktigt kul! Ett stort tack till alla som deltagit i träningsverksamheten. Här kommer lite punkter att hålla koll på i sommar och inför hösten:

* I sommar kör vi uteträning i Karlslundsspåret på tisdagar och torsdagar kl. 19.00. Samling vid parkeringen. Hela familjen kan delta! Info här!

* Vi kör sommarläger kommande veckor. Det går fortfarande bra att anmäla sig till sommar-lägret vecka 26 alla födda 2002-2012! Se inbjudan här! 

* Backahallen har öppet hela sommaren, så möjligheter finns att boka bana själva och spela under sommarmånaderna: www.backahallen.com

* Höstterminen startar i augusti! Preliminär start för barn & ungdomsgrupperna är 26 augusti! Mer information om exakt start kommer i början av augusti. OBS! Om det är så att man INTE tänker fortsätta krävs meddelande via mail! (Om man tänkt fortsätta behöver man inte återanmäla sig). Det kan bli en del gruppförflyttningar/tider som justeras, all information kommer ut i början av augusti när tider/grupper är spikat. 

* Vi kommer att sälja Restaurangchansen i höst (september), säljkrav på ett häfte per spelare. Så ni kan redan nu ta med det i planeringen. Mer information kommer så snart det finns mer att delge.

* Kansliet är helt semesterstängt V.28-V.31.

* Glöm inte att följa ÖBK på sociala medier! Facebook (Örebro Badmintonklubb) och Instagram (@orebrobadminton)! Håll även ett öga på hemsidan för att inte missa något, www.orebrobadminton.com

Ha en härlig sommar!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2019-04-08

Hej på er!

Här kommer senaste informationen kring Newbodyförsäljningen samt påminnelser inför påsklovet och vad som gäller kring träning, läger osv!

* Nu är Newbodyförsäljningen igång. Se all information via Newbodyfliken på hemsidan. Vi säljer till och med 1 maj.

* Under påsklovet (vecka 16) samt Annandag Påsk har barn och ungdomsträningarna uppehåll. Det är även träningsledigt på Valborg och 1 maj. (Seniorerna: T3, T4 och C/motion tränar som vanligt mån-ons vecka 16, övriga berörda dagar har även de uppehåll).

* Missa inte "Påsklovslägret 15-17 april". Drygt 15 spelare är anmälda men vi har plats för många fler!

* Under vecka 25 och 26 kommer vi arrangera sommarbadmintonläger (veckovis) för barn och ungdomar - inbjudan kommer ut inom kort! Vecka 26 kommer även "Racketveckan" tillsammans med Örebro Tennisklubb att hållas.

Vid frågor eller funderingar: This is a mailto link

Ha det bra i vårsolen!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2019-03-28

Hej på er!

Vårterminen rullar på och det är full fart i Backahallen om eftermiddagarna och kvällarna – kul! Här kommer ett infomail om saker som hänt på sistone samt spännande saker som är på gång:

* Igår (27 mars) genomfördes ÖBKs årsmöte. Cirka 30 medlemmar deltog. Ordförande Jessika Sjöstrand avtackades och till ny ordförande valdes Magnus Nordling. Även ledamöterna Petra Lundkvist och Jan Korpela lämnade styrelsen och nya ledamöter in valdes Edvin Sjödin och Maria Malmberg.

* Under påsklovsveckan (16) samt Annandag Påsk har den ordinarie barn-och ungdomsverksamheten uppehåll (Seniorgrupperna T3, T4 och C/motion tränar dock som vanligt).

* 15-17 april arrangerar vi Påsklovsläger för alla barn och ungdomar födda 2000-2010. Klicka här för all information.

* I tisdags anlände kakorna för alla som sålt/beställt. Vi lyckades sälja hela 1084 lådor – riktigt bra gjort, stort tack till alla som var med och bidrog under kakförsäljningen det ger viktiga pengar in till föreningen. Information om uthämtning/betalning finns på hemsidan.

OBS! Vi kör en efterbeställningsdrive för de som missade deadline. Det blir en kort säljperiod - till och med tisdag 2 april kan man beställa. Se all info via hemsidan och kakförsäljningsfliken.

* Kommande vecka inleder vi Newbodyförsäljningen. Inga säljkrav och separat informationsutskick kommer kring det.

* Örebrocupen närmar sig, 27-28 april smäller det. Anmälan att vara med och spela går ut 4 april för alla ÖBKare. Vi behöver även hjälp kring arrangemanget, se lista på anslagstavlan i Backahallen.

* Vårterminens träningar pågår till och med vecka 20. Den 16 maj genomför vi ”Vårdubbeln”, en kopia av vinterns lyckade ”Luciadubbel”. Inbjudan kommer längre fram. Natten 18-19 maj arrangeras även ”ÖBK Game Night 2019”, inbjudan kommer även där ut närmre inpå. Sen har vi vårens sista stora event ”Klubbmästerskapet” samt avslutningsmiddagen som går av stapeln 25 maj!

Hoppas att alla får en fortsatt trevlig vår!
Vid funderingar: This is a mailto link

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2019-02-13

Hej på er alla ÖBKare!

Terminen rullar på för fullt och vi är nästan framme vid sportlovet. Här kommer en del infopunkter att ta hänsyn till:

* Vecka 8 (sportlovsveckan) har den ordinarie träningen uppehåll! (Seniorpassen för T3/T4 och motionsgruppen kör dock som vanligt).

*
Under vecka 9-11 kommer föreningen att sälja kakor. Information kommer att mailas ut samt lappar kommer att delas ut på träningarna om vad som gäller. Inga säljkrav men ju fler vi säljer tillsammans desto bättre. Alla pengar vi kan få in är viktiga för verksamheten.

* På lördag (16 feb) spelar ÖBKs andralag i division 3 seriesammandrag i Backahallen. Kom och heja på laget. Matchstart kl. 10.00 och 13.00. Lunchservering finns i hallen under lördagen.

* Föreningen har tagit fram några "ÖBK-produkter" som från och med nu kan köpas i shopen. Handduk (190 kr), mössa (95 kr) och svettband (40 kr). Planen är att utvidga sortimentet allt eftersom.

* Vårterminen pågår till och med vecka 20! (Uppehåll även under påsklovsveckan).

* Faktureringen för vårterminen kommer att påbörjas inom närmsta veckan så håll utkik på mailen - om det är någon som slutat spela meddela detta snarast.

Önskar alla ett trevligt sportlov!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2018-12-25

Hej på er!

God fortsättning på er alla ÖBKare. Stort tack till samtliga för en rolig hösttermin med många aktiva och glada barn, ungdomar och vuxna i verksamheten. Nu ser vi fram emot en ny termin efter årsskiftet. Här kommer lite information inför vårterminen 2019:

* Vårterminen 2019 startar vecka 2, första träningsdag 7/1. Det är samma grupper/tider som gäller om ingen annan information mottages inför starten. En del förflyttningar av spelare kommer att göras under inledningen av terminen för att optimera grupperna med så rätt nivå som möjligt för alla spelare. Håll koll på mailen.   

* Påminner om att de som tänkt sluta måste anmäla det till This is a mailto link

* Medlemsavgiften för 2019 justeras till 200 kr per enskilt medlemskap samt familjemedlemskapet justeras till 400 kr (enligt Årsmötesbeslutet 2018).

* Till årsskiftet öppnar vår nya medlemsapp - Idrottsmedlem. Läs allt om Idrottsmedlem i bifogad PDF. Ett bra sätt att ha koll på förmåner och information med mera!

* Gymmet har försetts med ett kodlås och från och med nu gäller köp av gymkort via kansliet (ej shopen). Gymkortet kostar 400 kr för 2019 och krävs för att få träna i gymmet. Det kommer att sättas upp ett formulär via hemsidan men tills vidare maila in och anmäl er för att köpa gymkortet 2019.

* För er som köpt föreningsoverallen/hoodie etc. så är ett starkt tips att skriva namn i plaggen för att hålla koll på vems kläder som är vems. 

* Stort tack till alla som sålt Restaurangchansen och Bingolotter under höstterminen. Det är viktiga intäkter för föreningen som bidrar till att behålla nivåerna på träningsavgifterna. Under vårterminen kommer vi att sälja Newbody samt ytterligare en säljaktivitet (utan säljkrav under våren men vi uppmanar alla att göra så gott man kan).

* Kansliet är åter bemannat 2 januari efter ledigheten.

Ha en fortsatt god jul och ett gott nytt år!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2018-12-12

Hej på er alla ÖBKare!

Höstterminen närmar sig sitt slut och här kommer en del viktiga informationspunkter om saker som är på gång.

* Påminnelse om "Luciadubbeln" imorgon 13/12. Alla anmälda samlas 16.45 vid bana 1! Paren är ihoplottade. Meddela vid ev. förhinder/sjukdom.
(OBS! Inga ordinarie träningar).

* Majoriteten av Klubbkläderna som beställts har inkommit till shopen nu har jag fått information om och det mesta kommer att hinna tryckas och finnas att hämta ut under Luciadubbeln. Men en del saker är restnoterade från leverantören.

* Bingolottoförsäljningen pågår för fullt. Sista dag att hämta ut/meddela hur många lotter man vill ha är måndag 17 december. OBS! Alla spelare har säljkrav om 5 lotter. Det går bra att hämta ut lotter under Luciadubbeln imorgon torsdag, kl. 17-19. Kan även hämtas under måndag 17/12 mellan kl. 17.30-19.30. Annars maila in senast 17/12 och avisera hur många du vill hämta ut, så kan det hämtas senare under vecka 51.

* Höstterminen 2018 slutar vecka 51. Sista träningsdag är 21/12. Vårterminen 2019 startar måndag vecka 2, dvs 7/1.

* Om det är så att man INTE ska fortsätta så behöver man maila in detta till This is a mailto link. Om man önskar fler pass så skicka in och önska detta också!

* Klubbresan 2019 går till Falun och Ica Maxi Cupen 26-27/1. Se inbjudan som bifogad PDF. Det blir jätteroligt så ta chansen och följ med!

* Kansliet kommer att vara stängt mellan 22 dec-3 jan.

Ha det bra!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2018-11-14

Senaste nytt från ÖBK:

Här kommer diverse informationspunkter om saker som är på gång kopplat till föreningen:

* Nästa Örebro Junior Tour spelas söndag 25 november. Ta chansen att vara med och tävla på hemmaplan. Sista anmälningsdag är nu på söndag 18 november. Det var mycket kul senaste gången!

* Höstlovslägret är genomfört. 26 spelare deltog och hade väldigt roligt under lägerdagarna!

* Restaurangchansen-försäljningen är avslutad - bra jobbat alla som sålt och bidragit till klubben!

* Bingolotto-försäljningen till Uppesittarkvällen 23/12 kommer att dra igång inom kort, separat information mailas ut när lotterna anlänt.

* Den 24 november spelar Division 1-laget seriesammandrag i Backahallen! Se tider och matcher via nyhetssidan.

* Angående klubbkläderna så hanteras de fullt ut av shopen (ej av mig/oss). De håller på att slutföra tryckning och utdelning av beställda plagg.

* Under lucia, 13 december kommer inga ordinarie träningar att hållas. Istället kommer vi att ha en dubbeltävling för alla spelare som vill. Inbjudan kommer ut under nästa vecka!

* Höstterminen tar slut V.51, sista ordinarie träningsdag blir fredag 21 december. OBS! Om det är så att man tänker sluta inför vårterminen krävs det ett mail till kansliet: This is a mailto link annars riskerar man att behöva betala träningsavgiften för vårterminen! 

Hoppas på en bra sista månad av höstterminen! Håll koll på hemsidan och de sociala medierna för att hänga med och ta del av allt kul som händer.

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

2018-10-11

Senaste nytt från ÖBK:

Träningarna rullar på och många glada spelare på banorna - kul!
Det är mycket som händer just nu och här kommer en del informationspunkter om vad som är på gång:

* Restaurangchansen-försäljningen rullar på. Många har varit superduktiga och hämtat ut och sålt många häften/appar - varje såld RC är viktiga pengar in! 1 november är sista dag att hämta ut, efter det faktureras de spelare som inte hämtat ut minst 1 häfte/app 130 kr (se all information om RC på hemsidan under försäljningsfliken). Niklas finns på plats majoriteten av eftermiddagarna/kvällarna måndag-onsdag så ni kan hämta ut, annars maila och stäm av så löser vi det.

* Missa inte chansen att tävla i Örebro Junior Tour 21 oktober! Det finns en klass för alla barn och ungdomar som vill testa på att tävla. Sista anmälningsdag är på söndag 14 oktober. Inbjudan med förutsättningarna finns här.

* Under höstlovet vecka 44 tar den ordinarie träningen uppehåll för alla barn & ungdomsgrupper! (OBS, ej seniorgrupperna).

* Vi ordnar ett höstlovsläger under måndag-onsdag 29-31 okt för alla barn och ungdomar födda 2000-2010. Perfekt med extra träning och träffa nya kompisar i klubben. Läs inbjudan för info och anmälan!

* De nya klubbkläderna finns nu att prova och beställa i shopen! Jättesnygga och bra kvalitet och fördelaktiga priser.  

* Söndagen 4 november anordnar vi en tjejkväll för alla tjejer som spelar i klubben. Träffa andra tjejer i klubben och spela och ät tacos ihop. Se inbjudan här!

* Datum att boka in längre fram är 13 december - då kommer vi att spela "Luciadubbel", mer information om detta längre fram. Senare i vinter arrangerar vi vår årliga klubbresa och denna gång bär det av till Falun 26-27 januari!

* Efter en del förseningar är även medlemsappen snart igång, mer information kommer i ett separat utskick!

Det var en hel del spännande punkter - hemsidan och de sociala medierna uppdateras kontinuerligt så håll koll där med. Maila vid funderingar eller knacka på kontorsdörren och se om Niklas är på plats.

Ha en bra fortsättning i det fina höstvädret!

Med vänliga hälsningar
Niklas Sandberg
Kansliet
Örebro Badmintonklubb

 2018-09-14

Senaste nytt från ÖBK:

 

Höstterminen har rullat igång och kul att se att så många spelare är aktiva på golvet och extra välkomna ska alla nya spelare vara!

Här kommer några informationspuckar om saker som är på gäng gällande ÖBK:

* Det är glädjande att vi har fått in så många nya spelare och så många befintliga stannat kvar ännu en termin. Det finns några platser kvar här och där - så ifall det är någon mer som känner att "ett pass till i veckan vore kul" så får ni maila in på This is a mailto link så kollar jag om det finns möjlighet för dig/ditt barn.

* Vid avhopp krävs alltid mail till kansliet som bekräftelse, annars riskerar ni att få betala för er tagna plats.

* Faktureringen för terminen drar igång under nästa vecka. Alla fakturor går via mail. (En påminnelsedrive gällande obetalda fakturor från tidigare kommer också att gå ut under nästa vecka).

* Restaurangchansen-försäljningen är igång och nu är det klart för de första utdelningstillfällena. 1/10 och 4/10 kl. 1730-1930 i Backahallen (utanför konferensrummet). Se försäljningsfliken på hemsidan för all information (eller bifogad PDF). Kom ihåg att alla spelare har säljkrav på 1 st RC (Utvecklingsgruppen 5 st).

* Seriespelet drar igång kommande helg (22 sep). Division 1-laget reser till Trollhättan medan Division 3-laget har hemmamatcher i Backahallen. Kom och heja på laget. Matcherna startar 10.00 och 16.00.

* Sponsorer sökes till ledartröjan vi håller på att ta fram till alla våra ledare. Ifall det finns personer inom föreningen som har företag eller kontakter så skicka ett mail till kansliet.  

* Kansliet är bemannat av Niklas (75 % tjänst) och finns i hallen generellt under eftermiddagarna nu under hösten. Det är mycket att stå i men återkoppling på frågor/ärenden sker alltid snarast möjligt så håll god ton och ha förståelse för detta.

* Håll koll på läget via anslagstavlan nere i omklädningsrumkorridoren, facebook (Örebro Badminton) och Instagram (orebrobadminton) och såklart hemsidan www.orebrobadminton.com

Ha en bra helg!

 

2018-06-07

Senaste nytt från ÖBK:

Juni månad är här och sommarlov och semestrar är på ingång. Här kommer några informationspuckar:

* Från och med V.24 och framåt kör vi utomhusträning i Karlslund tisdagar och torsdagar kl. 19-20. Hela familjen kan delta! All information finns i nyhetsflödet på hemsidan.

* Vecka 25 och 26 genomför vi ÖBK's Sommar-Badminton. Alla barn och ungdomar födda 2002-2011 kan delta efter sin egen nivå. Sprid gärna till vänner och bekanta: http://idrottonline.se/OrebroBMK-Badminton/sommar-badminton

* De sista fakturorna för vårens träningar/tävlingar kommer att gå ut till berörda inom kort. Även påminnelser för obetalda fakturor.

* Till hösten planerar vi att starta grupp för barn födda från och med 2011, så har ni yngre barn som vill testa på att spela så fyll i intresseanmälan.

* Om det finns spelare/föräldrar som är intresserade av att hjälpa till som ledare/hjälpledare till hösten så hör av er till kansliet.

* Missa inte att följa ÖBK på Facebook (Örebro Badmintonklubb) och Instagram (orebrobadminton) för snabb information och roliga inslag från/om verksamheten.

* Ifall det är några som har ett spelkonto hos Svenska Spel kan ni samtidigt stödja ÖBK via "Gräsroten". Markera "Örebro Badmintonklubb" som er favoritförening och stöd ÖBK medan ni spelar på t.ex. Lotto, Keno eller Stryktipset. ÖBK får då poäng (det kostar er inget extra) vilket årsvis betalas ut i pengar. Förra året fick vi 1142 kr. Klicka här för att komma till "Gräsroten": https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/8470-orebro-bmk

Terminsstart HT18 beräknas till vecka 35 i augusti, mer information kring grupper/tider kommer så småningom.

Ha en bra sommar alla badmintonvänner!

2018-04-24

Här kommer senaste nytt från ÖBK (2018-04-24).

Nedan följer information om aktuella händelser i föreningen just nu: 

 • Ingen träning under Valborg 30 april. Vårterminen slutar vecka 21 (träningar till och med 25 maj).

 • I helgen 28-29 april genomförs Örebrocupen. Ett stort ÖBK-gäng är med och spelar, ni som inte spelar får gärna passa på att komma till hallarna och heja på era kompisar. All information finns på hemsidan under fliken "Örebrocupen".

 • Under de senaste veckorna har ungdoms Lag-SM och Svenska Cupen spelats med fina framgångar. Silver till U13-laget på Lag-SM och sex medaljer på Svenska Cupen för ÖBK:are som representerade Mellansvenska Badmintonförbundet. Läs reportage på hemsidan!
 • Nu är Newbodyförsäljningen igång (inga säljkrav, men vi önskar att så många som möjligt säljer då det är viktiga pengar in för föreningen). All information finns på hemsidan under säljfliken. Ni säljer via webben, vill man ha en katalog att kunna visa för vänner, jobbkollegor och bekanta så finns dessa att hämta i hallen (på/utanför kansliet och vid anslagstavlan samt tidsskriftsamlarna vid skärmarna vid entrén).

 • För att träna i gymmet krävs ett gymkort vilket kostar 200 kr per år i träningsavgift, förutsätter att man är medlem i ÖBK 2018. OBS! Från och med 1 mars tecknas gymkort i kassan i Backahallen. Maila även This is a mailto link att ni tecknat ett kort för statistik och information. Gymmet ligger på bottenplan mittemot squashbanorna.

 •  Den 26 maj genomförs ÖBK:s "Klubbmästerskap". Alla i familjen kan delta. Håll utkik efter inbjudan som publiceras inom kort.
 • Natten 1:a juni till 2:a juni genomför vi "ÖBK-Gamenight", en spelnatt i Backahallen för föreningens ungdomar. Inbjuden kommer inom kort.

 • Under vecka 25 och vecka 26 arrangerar vi "ÖBK:s Sommarbadminton". Två olika daglägerveckor för barn/ungdomar både för redan aktiva medlemmar och helt nybörjare i olika nivågrupperingar. Inbjudan kommer inom kort. Dessutom kommer det under vecka 27 att anordnas "Racketveckan" ihop med Örebro Tennisklubb. Den är för barn födda 2000-2011 som vill testa på alla racketsporter i hallen. Anmälan kommer ut inom kort.
 • Medlemsavgift samt terminsfakturorna för VT18 är utmailade till samtliga medlemmar (med undantag några som börjat sent). Håll koll i inkorgen. Fakturor för tävlingar med mera är på väg ut närmsta tiden till berörda. Även påminnelser för ej tidigare betalda fakturor kommer skickas ut inom kort!

 • "Styrelsen informerar" från senaste perioden finns även publicerad på hemsidan.

 • Påminnelse: Om någon väljer att sluta träna med klubben krävs ett mail till kansliet som bekräftelse, annars håller ni en plats för ert barn och kommer behöva betala för den.

Information uppdateras löpande på hemsidan www.orebrobadminton.com samt på vår Facebooksida (Örebro Badmintonklubb) och Instagram (orebrobadminton).

Fortsatt trevlig vår!

2018-03-24

Hej på er!


Vårterminen rullar på i full fart. Om det är någon som slutat men som fortfarande får detta så meddela mig så uppdaterar jag registret.

Nedan följer information om aktuella händelser i föreningen just nu: 

 • Under påskveckan (vecka 13 samt Annandag Påsk 2 april) genomförs INGA ORDINARIE träningar för barn- och ungdomsgrupperna! Träningarna startar upp igen tisdag 3 april igen. Vårterminen slutar vecka 21 (träningar till och med 25 maj).

 • Söndagen 8 april spelas nästa Örebro Junior Tour. Det var 62 spelare med senast, vi hoppas på ännu fler nästa gång! Ett perfekt läge att göra sin första tävling eller bättra på sin tävlingsvana. Se inbjudan under ÖJT-fliken med information samt ”guide att tävla” för er som är nya. Mer information om Örebro Junior Tour finns på hemsidan.

 • Vårt största evenemang under året, Örebrocupen, spelas 28-29 april i hallar runtom i Örebro. Alla behöver hjälpas åt för att få det att bli genomförbart. Se bifogad PDF  ”Örebrocupen- infobrev” för all information om Örebrocupen och vad vi behöver hjälpas åt med att fixa till!
 • Under april kommer vi att sälja Newbody (inga säljkrav, men vi önskar att så många som möjligt säljer då det är viktiga pengar in för föreningen). Separat informationsutskick kommer inom kort!

 • För att träna i gymmet krävs ett gymkort vilket kostar 200 kr per år i träningsavgift, förutsätter att man är medlem i ÖBK 2018. OBS! Från och med 1 mars tecknas gymkort i kassan i Backahallen. Maila även This is a mailto link att ni tecknat ett kort för statistik och information. Gymmet ligger på bottenplan mittemot squashbanorna.

 •  Under de senaste veckorna har det tävlats intensivt! Serielagen i division 1 och division 4 spelat sammandrag med goda resultat! Vi har fått en trefaldig SM-guldmedaljör i U13-klassen i Elin Öhling och klubbresan till Götaslaget har genomförts med mycket glädje för de ca 50 personer som deltog! Se artiklar i nyhetsflödet på hemsidan.

 • I onsdags genomfördes ÖBK’s Årsmöte. Drygt 25 medlemmar närvarade och fyra nya styrelsemedlemmar valdes in i styrelsen. Mer information om detta kommer på hemsidan inom kort.

 • Medlemsavgift samt terminsfakturorna för VT18 kommer att mailas ut inom de närmsta veckorna så håll koll på mailen. Vi har ett nytt fakturasystem så fakturorna ser ut på ett annorlunda sätt jämfört med tidigare så att ni vet om det.

Information uppdateras löpande på hemsidan www.orebrobadminton.com samt på vår Facebooksida (Örebro Badmintonklubb) och Instagram (orebrobadminton).

Trevlig helg och Glad Påsk!

2018-01-26

Hej på er!

Nu har vårterminen rullat igång och det har varit bra drag i hallen. Om det är någon som slutat men som fortfarande får detta så meddela mig så uppdaterar jag registret.

Om det är någon som vill träna fler tillfällen i veckan så hör av er till mig så kollar jag upp vilka möjligheter som finns så snart jag kan.

Nedan följer lite allmän information kring vårterminen i stort.

 

 

 

 • I april kommer vi att sälja Newbody (inga säljkrav på det likt kryddpaketen i höstas, men vi önskar att så många som möjligt säljer då det är viktiga pengar in för föreningen).

 

 

 • Inom de närmsta veckorna presenteras vår nya medlemsapp - ”Idrottsmedlem”. Den kommer innehålla direktlänk till hemsida, Instagram och Facebook och även fungera som medlemskort. Den kommer även att innehålla medlemserbjudanden i hallen samt hos partners. Det kommer ett separat utskick kring detta med hur ni får del av appen så snart den är igång (mailadress samt uppdaterat mobilnummer krävs).

 

 • Gymmet kommer framöver att kosta 200 kr per år i träningsavgift, förutsätter att man är medlem i ÖBK 2018. Om ni är intresserade av att teckna gymkort så maila in till This is a mailto link (Gymmet ligger på bottenplan mittemot squashbanorna).

 

 • Vill man besöka kansliet kvällstid så är tisdagar lämpliga, då finns jag på plats fram till 19.00 och kan hjälpa till med frågor kring allt som rör verksamheten. Ta första korridoren in till höger när ni kommer in i hallen så är det dörren längst in till höger vid skrivaren.

Trevlig helg och god fortsättning på vårterminen!

2017-12-01
Hej alla ÖBK-are!


Här kommer ett utskick med en uppdatering av läget just nu och vad som är på gång!

* Höstterminen närmar sig slutet och vecka 50 är sista veckan för terminen. Vi drar igång med vårterminen igen vecka 2! Om det är någon som EJ tänkt fortsätta spela, maila in detta till This is a mailto link så snart ni vet.

* I söndags tackades huvudtränare Edvin Sjödin av efter sin tid som anställd i föreningen. Vi önskar Edvin lycka till framöver med sitt nya jobb men han kommer att vara ideell tränare för B-gruppen och träna själv så han försvinner inte helt ifrån klubben/hallen!

Niklas på kansliet går upp på 75 % tjänst från och med idag och hanterar alla frågor/administration initialt. Niklas finns på plats på kansliet i regel måndag-torsdag varierande tider dagtid beroende på verksamheten. Tisdagen är bra för besök/frågor även kvällstid - då finns bemanning kl. 14-19 (med reservation för ev. möten eller liknande). Knacka på dörren och se status om ni är i hallen. Bästa kommunikationskanalen är via mail This is a mailto link. Vi kommer även att inrätta specifika telefontider, information kring detta kommer lite senare.

* Bingolottoförsäljningen är i full gång. Det går bra att komma förbi kansliet för att hämta ut (säljkrav på 5 lotter per spelare alternativt köpa sig fri). På tisdag 5 dec finns garanterad möjlighet att hämta mellan 16.30-19.00! Se all information om bingoförsäljningen via försäljningsfliken på hemsidan.

* För de som sålt Spicy Dream-kryddpaket så har de anlänt till hallen nu. På tisdag går det bra att hämta ut mellan 16.30-19.00! Annars när Niklas är på plats. Hämta gärna så snart ni kan då förvaringen är lite problematisk här i hallen. Vi styr upp fler kvällshämtningstider vid behov. Det går även bra att göra efterbeställningar till och med 9 december (samma webbadress som tidigare). Se Spicy Dream informationen via försäljningsfliken på hemsidan kring betalning osv. Vi har sålt drygt 450 paket - stort tack till alla som bidragit!

* Förra lördagen spelades seriespel för division 4-laget i Backahallen. En vinst och en förlust. Text finns på hemsidan. I söndags spelades säsongens andra Örebro Junior Tour. 74 spelare deltog - härligt att se!

* Håll koll på hemsidan och följ ÖBK på Facebook (Örebro Badmintonklubb) eller Instagram (orebrobadminton) för snabb och smidig information!

Trevlig första adventshelg!

Uppdaterad: 14 SEP 2018 16:17 Skribent: Niklas Sandberg
E-post: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: obk@orebrobadminton....

Se all info