Hoppa till sidans innehåll

Susanne Gunnarsson paddlar på SM!

25 JUN 2009 21:11
Den 29 juni till den 4 juli genomförs kanot-SM i Fagervik utanför Sundsvall. En av Örebro kanotförenings kanotister som kommer att medverka i kanot-SM är Susanne Gunnarsson.
  • Skapad: 25 JUN 2009 21:11

Susannes meritlista är imponerande. Hon är en av Sveriges bästa kvinnliga kanotister genom tiderna med ett OS guld och sex VM guld. Dessutom har hon vunnit två OS silver, tre VM silver samt fem brons i VM. Susanne är dessutom den enda kanotist som har tagit OS guld i racing och vunnit ett VM i maraton samma år.

Susanne kommer att paddla K2 med Örebro kanotförenings framgångsrika kanotist Karin Johansson. De ska paddla finaler i K2 500 meter den 1 juli kl 16.05 och 200 meter den 2 juli kl 14.15. 

- Jag tycker att det ska bli jättekul att paddla med Karin. Vi har tränat ihop några gånger och det känns bra. Det är skönt att sitta bakom en så duktig kanotist som Karin, säger Susanne Gunnarsson som numera är anställd av kanotförbundet som elitkoordinater.

Örebro kanotförenings SM trupp 2009 är:
Anton Åkerling  
Danny Hallmén    
David Leijonborg    
Edvin Åsell
Karin Johansson   
Marcus Johansson  
Martin Grothérus
Felix Tonnvik
Patric Svensson  
Sara Leijonborg
Sebastian Sjöö  
Susanne Gunnarsson

Startlistor, resultat och övrig information finns på www.kanotsm.se.

Skribent: Tomas Liljebergh

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik (This is a mailto link)

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707-999360
E-post: This is a mailto link