Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem


Som medlem i Örebro kanotförening får man tillgång till våra anläggningar i Skebäck och Storängsviken.

Samtliga som tränar i klubbhuset, på Gustavsvik eller annan av ÖKFs disponerad lokal ska vara medlemmar i ÖKF samt betala verksamhetsavgift.

Klubbhus: Styrketräningslokal med bl a paddelmaskin, omklädningsrum med bastu, pentry, verkstad och kanotplatser.

 

Riktlinjer för verksamhetsavgifter inom Örebro kanotförening (ÖKF)

 

Samtliga aktiva som tävlar för Örebro Kanotförening och/eller tränar under ÖKFs ledning med verksamhet i och runt klubbhuset, på Gustavsvik eller annan av ÖKFs disponerad lokal ska vara medlemmar i ÖKF samt betala verksamhetsavgift.

 

Inbetalningsavier för medlems- och verksamhetsavgift delas ut i början av varje kalenderår utifrån föregående termins närvarolistor. Nytillkomna informeras av ledare som lämnar över inbetalningskort

 

Avgifterna ska vara betalda vid februari månads utgång. En förutsättning för att få delta i tävlingar, arrangemang och andra aktiviteter samt erhålla ersättning enligt regelverket är att avgifter och eventuella skulder är betalda.

I verksamhetsavgiften ingår:

 

  1. Lån av kajaker och utrustning vid ÖKFs Träningar.
  2. Lån av Kajaker och utrustning vid tävling.
  3. Lån av långfärdskajak via bokningssystem. (Du får ha en bokning stående åt gången, Om du vill boka 2 dagar eller fler betalar man för dagar fler än 1 dag.
  4. Träning och utnyttjade av klubbens lokaler och träningsutrustning
  5. Träning vid annan disponerad lokal som ÖKF hyr.(Gustavsvik, Sveaskolan mm)
  6. Tävlingsavgifter (
  7. Reseersättningar
  8. Arvodering till tränare

Träningsavgift är per person 500kr eller 750kr per familj

 För att få tillträde till Gustavsvik så måste du maila Andreas (This is a mailto link)

Styrelsen ÖKF

 

Klubbaktiviteter: Kajakpaddling, segling, träning, tävling, mm

Gustavsviks gäller enbart dessa tider,

HT 2020-10-01 fram till och med  VT 2021-04-30

 

Undantag är lördag 7/11-2020 samt 28/11-2020 pga Ösa genomför större tävling hos Gustavsvik. Eventuella simtävlingar under våren 2021 har vi inte fått information om ännu. Återkommer om det(SUMSIM brukar var slutet av januari eller början av februari).

 

Övriga tider betalar föreningens medlemmar ordinarie pris till motionsbadet.

Träningskort Gustavsvik : Måndag 16:00-18:00 Enskild Simträning

                                     Lördag 15:00-19:00 Enskild Simträning

                                     Lördag 15:00-17:00 Ungdomsträning

                                     Lördag 17:00-19:00 Långfärd/kanotpolo

 

Hyra av havskajak: Till förmånligt pris. Inom snar framtid kommer även några motionskajaker erbjudas för uthyrning.

 

Lån av motionskajak: Ledare och föräldrar får låna motionskajak i samband med gemensamma racingträningar tisdagar och torsdgar 17.00 - 19.00 samt lördagar 10.00-12.00.

 

Kajak/båtplats: TIll förmånligt pris. Kajaker i Skebäck och båtar i Storängsviken.

För att ställa sig i kö på kajakplats måste man vara medlem och efter man blivit medlem mailar man till This is a mailto link

För att få nyckel (tag)

för att komma in i båthuset Skebäck kontakta This is a mailto link

 

Klubbinformation: Återfinns i huvudsak på hemsidan, klubbhuset samt via mail.

 

Priser 2020: Medlem t o m 18 år: 200/år

Medlem över 18 år: 400 kr/år

Familj: 750 kr/år (gäller föräldrar och ungdom t o m 18 år som är skrivna på samma adress)

 

Bli medlem:

Vill du bli medlem i Örebro Kanotförening skicka ett mail till This is a mailto link samt läs våra stadgar. Om du ställer dig bakom dem och vår verksamhet betalar du medlemsavgiften till föreningens pg 179604-4. Ange personnummer, namn och telefon på inbetalningen.

När du betalat in medlemsavgiften kan du kontakta Andreas Celik This is a mailto link för att köpa en tagg (100kr)(elektronisk nyckel) så du kommer in i klubblokalen.

Uppdaterad: 27 NOV 2017 10:59 Skribent: Andreas Celik

Hej hej!
Just nu pågår ett spännande arbete tillsammans med Örebro Kommun och KFUM för att ta fram nya kanotleder i Örebro Kommun. Vi tittar på olika mål och del samt vägar man kan ta dit, så nu ställs frågan till er kära medlemmar. 
Har ni några guldkorn ni kan tänka er att dela med er av? 
VI söker tips och bra ideér, lederna ska täcka in allt från första gångs paddlare med små barn till härdade veteraner som kan tänka sig resa hit för att få paddla på våra vatten. 
Kommunen kommer snart att dra igång ett större arbete tillsammans med dom andra kommunerna som omger Hjälmaren i syfte att förbättra och lyfta fram Hjälmaren så om man har ideér på leder som kan gå hela vägen in i Södermanland eller Västmanland så finns det inga hinder för det.
 
Andra intressanta ingångspunkter kan vara platser med historiskt värde eller kanske bra fiskeställen eller platser med spännande djurliv. 
Om ni känner att ni vill bidra så skriv ihop en förklaring/motivering samt gärna koordinater och maila in till This is a mailto link
Undrar ni något får ni gärna höra av er med frågor till Ordförande Edvin Åsell
This is a mailto link

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året.

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2021:

Måndag - Fredag 9:00-13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: celikandreasokf@outl...