Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Kanotförbundet

Det är dags för sprintdisciplinen att inta "Sea Forest Waterway" - den olympiska tävlingsarenan i Tokyo. Våra två blågula hopp, Linnea Stensils och Petter Menning, är redo!
 
Helgen 31/7-1/8 avgörs Sprint-NM på Rocksjön i Jönköping. Så här följer du våra landslag även om du inte är på plats.
 
I en spännande OS-final paddlade Erik Holmer in på en niondeplats. En fantastisk prestation där det även fanns medaljchans, Erik hade tredje snabbaste paddeltid!
 

OS-final för Erik Holmer!

(2021-07-30 08:29)
Erik Holmer visade klass och kapacitet när semifinalen avgjordes i Tokyo, det tog honom hela vägen till OS-final!
 
OS-debuterande Erik Holmer säkrade en plats till semfinalen efter ett fint andra kvalåk. Imorgon (fredag) väntar semifinal där tio platser till finalen står på spel.
 
De sista förberedelserna är gjorda och Erik Holmer är nu redo att kliva in i din olympiska Kanotslalomtävlingen. En spännande OS-debut för 26-årige Nyköpingspaddlaren som har visat upp hög kapacitet under säsongen.
 
Svenska Kanotförbundet gör en satsning med målet att etablera ett "Elitcenter, Slätvatten". Här vill vi skapa en träningsmiljö i världsklass och söker nu en huvudtränare med samma målsättning!
 
Erik Holmer (Kanotslalom), Linnea Stensils (Sprint) och Petter Menning (Sprint) genomför sina sista förberedelser inför sommarens stora mål - OS i Tokyo. Häftiga tävlingar stundar, följ de svenska OS-kanotisterna!
 
Starlistorna till Sprint-SM i Örkelljunga är klara!
 
Kanske blir det Kattfjorden runt, eller en tur i Söderhamns fina skärgård i sommar? Skönpaddling och bad – det är semester när den är som bäst! Tipset är att besöka Kanotguiden.com för att hitta äventyret. .
 
Med start den 1 oktober tas ett rejält omgrepp om Elitverksamheten inom Slätvatten då "Röda Tråden Slätvatten" sjösätts med en rad nya initiativ för att skapa ett bättre stöd såväl centralt som lokalt.
 

Ordförande har ordet

(2021-06-28 23:10)
Kanotförbundets ordförande, Lars Martinsson, blickar fram emot en härlig paddelsommar och gläds över det faktum att pandemins grepp sakta men säkert börjar avta och istället ge plats åt ny energi.
 
Nystartade Falkenbergs SUP-klubb som på kort tid blivit Sveriges största SUP-klubb bjuder nu in till SM i Teknisk distans vid fanstatiska Skrea strand!
 
Nu är Paddelsystrarna på gång! För att öka mångfalden satsar flera föreningar på att locka tjejer och kvinnor med utländsk bakgrund till kanotidrotten.
 
I lördags den 19 juni somnade Ove Emanuelsson in efter en tids sjukdom. En väldigt fin människa och en fantastisk kanotist har lämnat oss, vila i frid Ove.
 

Hej Hej!
Nu kommer sommaren och allt roligt med den.
Klubben kör vidare med Tävlingar, utbildningar, utfärder och andra roliga aktiviteter.
Vi gör det med pandemin i åtanke och fortsätter med att jobba utifrån restriktionerna.
Skulle det vara så att man vill läsa på lite extra innan man ska sticka ut på vattnet som till exempel tränare eller ledare så bifogar vi här två länkar.
En till Kanotförbundet och en till Länsstyrelsen.
Skulle man känna att den informationen är otillräcklig så är det fritt fram att höra av sig till styrelsen.
https://www.kanot.com/forbundet/corona/
 
https://www.lansstyrelsen.se/orebro/samhalle/krisberedskap/covid-19.html
 
Vill så klart passa på och önskar en underbar sommar med många härliga dagar ute på vattnet!
 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året.

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik celikandreasokf@outlook.com

   

  

Expeditionstider från Februari 2021:

Måndag - Fredag 9:00-13:00

Maila Andreas för info : celikandreasokf@outlook.com

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: celikandreasokf@outl...