Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Kanotförbundet

I samband med höstlovet arrangerar Huskvarna & Jönköping, med stöd av SKF, Mullsjö Höstläger. Fyra dagar fyllda med träning, ett utmärkt tillfälle att fylla på med både paddling och inspiration inför vinterträningen!
 
Sprint- och Parakanotlandslaget går ett spännande 2019 till mötes där huvudmålet stavas VM, som även utgör kval till OS 2020. Förbundskapten Peken Rönnestrand har nu tagit ut träningsgrupperna inför höstens, vinterns och vårens förberedelser.
 
Tio KG-elever var på plats i Poznan, Polen, när den årliga jättetävlingen Olympic Hopes gick av stapeln den gångna helgen.
 
Datumen har legat ute sen i våras men nu är plats och tider bestämt för 2018 års examinatorsträff och anmälan ligger ute på hemsidan.
 
I helgen var det paddelfestival på Tjärö i Blekinge skärgård. Fantastisk atmosfär när 100 paddlare samlades och deltog i en rad olika kurser, umgicks och hade trevligt i mestadels sommarvärme och solsken.
 
Sista VM-dagen bjöd på en liten revansch för det svenska laget som i K2-loppen fick med sig en 11:e och 12:e plats. Ett snäpp upp efter de inledande dagarnas tunga K1-race.
 
SKF har mottagit information om anklagelser mot kanotförbundets Förbundskapten i Kanotslalom.
 
Maraton-VM avgörs i Portugal torsdag till söndag. De svenska juniordamerna är först ut i en spännande Svensk trupp som har flera fina chanser till bra placeringar!
 
När K2-loppen avgjordes på Maraton-VM för Masters trillade ytterligare svenska medaljer in!
 
I samband med SUC & JUC-finalen i Lidköping till helgen utses Årets Ungdomsledare och Årets Tävlingsarrangör inom Sprint och Maraton. Var ska priserna landa? Lämna in din nominering!
 
SKF:s styrelse testar ett nytt grepp att informera om vad som händer och sker på deras styrelsemöten. Istället för ett traditionellt protokoll (rätt trist) kommuniceras nu innehållet via ett slags nyhetsbrev (rätt kul!).
 
Våra svenska Masters visar klass på Maraton-VM i Portugal! Flera medaljer, bl.a. t vå guld genom Ove Emanuelsson och Eva Berglund-Lindbäck!
 
70 deltagare från runtom i världen är redan anmälda, än finns dock platser kvar till ICF:s Paracanoe Conference som hålls den 5-7 oktober på Bosön.
 
Den 15 september arrangerar organisationen Städa Sverige "Strandens Dag", anmäl er förening, städa två stränder och få 5000 kr - bra så!
 
Efter sitt succé-VM har Linnea Stensils landat hemma i Vaxholm en vecka. Nu väntar dock nya tävlingar innan säsongen 2018 sätter punkt. En världsturné som börjar i Ungern, går vidare till Kina och sen avslutas i Ryssland väntar.
 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik (celikandresokf@outlook.com)

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : celikandreasokf@outlook.com

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707-999360
E-post: medlem@orebrokanot.info