Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Kanotförbundet

Förbundskapten för Sprintlandslaget Peken Rönnestrand presenterar en stark, och till stor del väntad, trupp till årets huvudmål - VM i Szeged, Ungern den 21-25 augusti.
 
Bosön - platsen där så mycket utveckling på både organisations-, ledar- och aktivnivå sker kommer med ett fint sommarerbjudande till idrottsmedlemmar om boende i fin miljö med tillgång till massa aktivitet!
 
Under den gångna långhelgen avgjordes Total-SM i Fors. Fyra dagar som genomsyrats av sol, glada miner, gemenskap över de olika forsgrenarna och glädjen att tävla, ung som gammal, nybörjare som elit.
 
Ett gäng ungdomar och juniorer drog till Katrineholm över den gångna långhelgen för att mötas och utvecklas på både land och vatten!
 
Under fyra dagar, torsdag-söndag, avgörs SM-tävlingar i fyra "forsgrenar". Störtlopp, Kajakcross, Kanotslalom & Freestyle - upplagt för forsfest i Dala-Floda!
 
Svenska Frisksportförbundet och Svenska Kanotförbundet lanserar det gemensamma projektet ”Vattenliv – paddla genom Sverige”. De båda förbunden har utformat ett paddlingsprojekt med miljöperspektiv och fått medel till detta från Svenskt Friluftsliv.
 
För andra gången arrangeras Europeiska Spelen, "ett OS för Europa". En kanotgren, Sprint, finns med på programmet och idag släppte SOK truppen på 4 tjejer och 4 killar som får representera Sverige.
 
Två brons och flera steg i rätt riktning summerar Världscup II i Duisburg. Linnea Stensils på K1 200 m och Jocke Lindberg på K1 5000 m stod för pallplatserna, betydligt fler inkasserade positiva svar!
 
Det fanns potential för mer men det är små marginaler som avgör i Kanotslalom. Isak Öhrström blev bästa svensk individuellt med en 26:e plats. I lagtävlingen blev det en elfteplats för Sverige.
 
Det svenska Maratonlaget skördade stora framgångar på Världscuptävlingarna i Norge i helgen. Inte minst stod juniorerna för urstark paddling och plockade bl.a. hem två guld och ett brons!
 
Tredje internationella tävlingen i helgen utgörs av Maratonlandslagets världscuppremiär, på 2020 års VM-banor i Norge!
 
Den svenska sprinttruppen har lagt VC I i Poznan förra helgen bakom sig och blickar nu framåt mot VC II i tyska Duisburg. Nya spännande lopp att se framemot!
 

Kanotslalom-EM coming up!

(2019-05-30 08:57)
En tre kanotister stark trupp är på plats i franska Pau för Kanotslalom-EM. Imorgon är det dags för Isak Öhrström, Fredrik Wahlén och Max Karlsson!
 
Riksidrottsmötet (RIM) avslutades i söndags efter tre dagar med intensiva förhandlingar, många konstruktiva debatter, flera omröstningar och beslut.
 
Sprintlandslagets första VC-tävling för säsongen gav en del fina besked. Helgen toppades med det avslutande herrloppet över 5000 m då Jocke Lindberg tog karriärens första VC-medalj när han bombade hem ett brons!
 

 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik celikandreasokf@outlook.com

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

 

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : celikandreasokf@outlook.com

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: medlem@orebrokanot.info