Hoppa till sidans innehåll

Segling


Vi bedriver Seglarskola i samarbete med Svenska Seglarförbundet. Det betyder att vi måste följa Förbundets regler och anvisningar, för att leverera en utbildning med hög kvalitet och säkerhet samt att ungdomarna ska trivas och ha roligt.

Vår målsättning är att alla ska känna sig välkomna och delaktiga. Det är viktigt för oss att alla medverkande blir ett sammansvetsat gäng som längtar efter att träffas igen.

Vi bedriver även träning för kappseglare och även här är vikten av trivsel och gemenskap viktig. Vi försöker därför alltid att samordna resor och boende när vi åker på tävlingar så vi kan umgås och ha roligt när seglingsdagen är slut.

För information om jollesegling kontakta segelsektionen på e-post:

This is a mailto link

Isseglingsgruppen anförs av vår fantastiska isseglare Lars Fromell, som ständigt placerar sig på pallen i VM. När förutsättningarna är bra, kommer det ett sms om när och var. Då är det bara att kasta in grejjorna i bilen och åka, så får man snart en upplevelse att minnas!


för information om issegling kontakta
Lars Fromell This is a mailto link

Uppdaterad: 11 AUG 2017 09:00 Skribent: Jan Hjelm

 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

 

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: This is a mailto link