Hoppa till sidans innehåll

Segling


Seglingssektionen är satt i vila sedan årskiftet 2020.

Mer information om vår verksamhet kan erhållas av Styrelsen

Vi bedriver Seglarskola i samarbete med Svenska Seglarförbundet. Det betyder att vi måste följa Förbundets regler och anvisningar, för att leverera en utbildning med Seglkinghög kvalitet och säkerhet samt att ungdomarna ska trivas och ha roligt.

 

Vår målsättning är att alla ska känna sig välkomna och delaktiga. Det är viktigt för oss att alla medverkande blir ett sammansvetsat gäng som längtar efter att träffas igen.

Vi bedriver även träning för kappseglare och även här är vikten av trivsel och gemenskap viktig. Vi försöker därför alltid att samordna resor och boende när vi åker på tävlingar så vi kan umgås och ha roligt när seglingsdagen är slut.

För information om jollesegling kontakta segelsektionen på e-post:

This is a mailto link

Isseglingsgruppen anförs av vår fantastiska isseglare Lars Fromell, som ständigt placerar sig på pallen i VM. När förutsättningarna är bra, kommer det ett sms om när och var. Då är det bara att kasta in grejjorna i bilen och åka, så får man snart en upplevelse att minnas!


för information om issegling kontakta
Lars Fromell This is a mailto link

Uppdaterad: 11 AUG 2017 09:00 Skribent: Jan Hjelm

Hej Hej!
Nu kommer sommaren och allt roligt med den.
Klubben kör vidare med Tävlingar, utbildningar, utfärder och andra roliga aktiviteter.
Vi gör det med pandemin i åtanke och fortsätter med att jobba utifrån restriktionerna.
Skulle det vara så att man vill läsa på lite extra innan man ska sticka ut på vattnet som till exempel tränare eller ledare så bifogar vi här två länkar.
En till Kanotförbundet och en till Länsstyrelsen.
Skulle man känna att den informationen är otillräcklig så är det fritt fram att höra av sig till styrelsen.
https://www.kanot.com/forbundet/corona/
 
https://www.lansstyrelsen.se/orebro/samhalle/krisberedskap/covid-19.html
 
Vill så klart passa på och önskar en underbar sommar med många härliga dagar ute på vattnet!
 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året.

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2021:

Måndag - Fredag 9:00-13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: celikandreasokf@outl...