Hoppa till sidans innehåll

Sörmlandscupen - 2013


Vi har i samförstånd med de aktiva beslutat att genomföra hela Sörmlandscupen - 2013. Vi provade ju på förra året och alla tyckte det var jätteskoj och givande.

Cupen består i år av fyra deltävlingar.

Strängnäs

Eskilstuna

Nyköping

Trosa

 

ÖKF har deltagit i samtliga deltävlingar, och det med den äran. Vi var en hårsmån från att ta hem Pokalen för framgångsrikaste klubb i cupen. Pokalen var utdelad och färdades hem mot Örebro när någon kontrollräknade och fann att vi blev slagna med 1(!) poäng. Vi kan dock konstatera att Max Bergström tog hem totalsegern i Optimist - Grön. Brorsan Felix tog 2:a platsen i Optimist Blå tätt följd av Jenny Gustavsson på 3:e och Ella Hjelm på 5:e plats

Länk till resultat.

http://sdsegling.wordpress.com/jolle/sormlandscup/

Uppdaterad: 04 NOV 2013 17:46 Skribent: Jan Hjelm

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik (This is a mailto link)

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: This is a mailto link