Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupp - Optimist Grön


I Träningsgrupp - Optimist hittar vi ungdomarna som klarat av Seglarskolan och som kanske vill prova på att tävla, eller redan gör det! Man behöver dock inte vara inriktad på tävling för att deltaga, utan bara vilja utveckla sig mera som seglare.

Här tränar vi efter Seglarförbundets Gröna nivå. Den inriktar sig mot tävling på klubbnivå. Detta hindrar inte att vi är ute och tävlar på distriktsnivå, även i andra distrikt!

Vi har tränare som är utbildade och godkända för att verka som "Tränare Grön", och vi söker hela tiden efter nya förmågor som vill axla rollen.

Uppdaterad: 05 APR 2013 18:26 Skribent: Jan Hjelm

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik (This is a mailto link)

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: This is a mailto link