Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 maj 2012 15:47 av Mats Hallmén

Svar havskajak kurs

Hej,
introkursen starar vid vår klubbstuga i Skebäck (nedanför slussen). Även steg 1 kursen startar normalt där. Steg 2 kursen är i ngn skärgård.

Vi demonstrerar kamraträddning på introkursen. Om man vill testa i samband med avslutningen så går det bra.

26 maj 2012 07:34 av Cilla

Havskajak kurs

Hej,
jag undrar var ni har era introduktionskurser i havskajak - den som är på 3 timmar. Ingår kamraträddning i den?

*Cilla

22 april 2012 13:35 av Per-Eric

Glöm inte att låsa efter er!

Var vid föreningen på söndagförmiddagen (22/4). Såg att det saknades en nyckel till kajakförråden men såg ingen som lastade in eller ut. Tog en sväng runt husen och får se att dörren till forskajakerna står vidöppen, med nyckeln i hänglåset. Aj aj

10 april 2012 08:56 av Mats Hallmén

Mail address

Det funkade inte. Kolla efter min adress under på kurser på Havskajakkurs.

MVH MatsH

10 april 2012 08:50 av Mats Hallmén

Svar til Utbildning

Vi har flera utb. som kan läsas om under kurser. Lämpligen så startar man med introduktions kursen där det ingår medlemskap. Du har sedan en bra grund för fortsatt paddling . Om fler frågor så är det ok att kontakta mig via <img class="emailEncoderImage" alt="This is a mailto link" src="/templates/EmailEncoderEmbed.aspx?it=(w(w(w8|p(t(swp{{|t}BGNw~(t|px{8r~|" />

4 april 2012 23:11 av Intresserad

Utbildning

Om jag är en total nybörjare men är intresserad av att börja paddla för skojs skull, kan jag bli medlem hos er då och få rätt utbildning så jag till sist kan ge mig ut själv? Behövs det eller det är bara till att köra igång?

16 mars 2012 19:44 av Mats Hallmén

Röda tunnan

Ja då är årets första paddling avklarad. I onsdags kväll (den 14/3) hade jag en fin paddling ut och rundade fyren på Hemfjärden. Isen låg c:a 300 m bortom fyren och ett hundratal meter från sidorna på rännan ut.

För en del kanske det verkar i kallaste laget. Men med torrdräkt så känns det säkert.

MatsH

22 februari 2012 18:22 av Anders Lundin

Kanot till salu

Min tävlingskajak VKV100 i jättefint skick är till salu. Om någon är intresserad kontaktas jag på 070-3242446 eller på e-post This is a mailto link

27 januari 2012 18:07 av Anna Edberg

Kanotpolo

Kul att ni startat kanotpolo! Då kanske ni kommer till Kungälv i augusti!

24 december 2011 15:28 av Mats H

Julafton paddling

Plusgrader, sol, no wind och isfritt på hemfjärden. Mycket vatten gav bra fart på ån. Rundade fyren Röda tunnan och tog en fika vid Länkarna. Bara några millimeter tjocka isflak kunde hittas.

MVH MatsH

OBS. OBS. 

Pga sjukdom inom styrelsen så skjuts årsmötet fram. Styrelsen vill meddela att dom återkommer med nytt datum inom kort 

Det Medlemsavgifter 2021

Alla medlemsavgifter ska vara betalda senast den 28/2 2021.

Den som inte betalar in sina avgifter kommer inte heller kunna komma in i huset, från den 1/3 kommer alla som inte betalt få sina taggar inaktiverade.

Om eran tagg blir inaktiverad fast ni betalt in avgiften så får ni skicka ett mail till This is a mailto link så återaktiverar han den.

 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året.

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2021:

Måndag - Fredag 9:00-13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: celikandreasokf@outl...