Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 februari 2010 10:45 av Thomas

Kajakbygge...

Tjosan hejsan...
Finns de några fler glada byggare ute i örebrotrakten?
Vi är 4 st som håller på å bygger som bäst ute i en lokal vid golfbanan Gustavsvik.
Vore kul om man kunde åka runt å kolla lite på andras byggen å få lite ideer vid ev. idetorka :P
Maila gärna .
Ha de gott

5 oktober 2009 18:27 av Erik Alm

När börjar vinterträningen?

När börjar Vinterträningen för Gustavsvik och Svea?
Skulle gärna veta!
Tack i förväg!

22 september 2009 13:14 av Per Åsell

Svea och G-vik

Nu närmar sig vinterträningen med stormsteg. Vi kör Svea på onsdag och G-vik på lördag. Det lika kul som vanligt.

6 september 2009 19:03 av Andreas Albonius

Vill köpa kajak

Hejsan alla!

Jag heter Andreas och jag vill köpa en kajak k1 tävling den ska helst vara i hyfsat bra form och ganska rank. Om du har någon till salu eller vet att någon är till salu så skika gärna ett mail eller ett sms till mig.

This is a mailto link

076-84 97 266

(tipsa gärna mig om kajaksidor där man köper kajaker)

25 augusti 2009 19:05 av Marie Syrén

Träning att kapsejsa i Gustavsvik

Hej ! Jag är ny medlem i föreningen. Jag hörde när jag gick min kurs att det ev. skulle bli några kvällar på Gustavsvik, då man kunde öva på att kapsejsa. Jag tror att det skulle vara bra för mig för att känne mig lite tryggare. Är det någon som vet när och om det kommer att bli av även i höst?! Hälsningar Marie

24 maj 2009 21:54 av Marianne Boman Radley

kanotförvaring olåst

Hej!
Idag 24 maj kl 19.00, när jag kom ner till klubbhuset för att lägga in min kajak samt den jag hyrt för dagen, var kajak huset olåst, hänglåset var låst men regeln var inte på. Så snälla den som glömt att låsa, gör inte om det!
Tack! Marianne.

10 maj 2009 16:00 av Malin Nordström

säljes?

Hej! (Nu vet inte jag om jag skriver på rätt ställe eller så, men såg ingen "köp och sälj"-sida eller länk!)

Jag undrar om det finns någon i ÖKF som funderar på att sälja sin racing-kanot, k1? Är intresserad av att hitta någon kanot av tävlingskaraktär, inte alltför gammal, som kan tjänstgöra som en bra tränings-och tävlingskanot för mig del =)
Skriv ett mail till: This is a mailto link

Mvh Malin Nordström

14 mars 2009 19:23 av Mats Hallmén

Ån öppen för paddling 14/3

Så var årspremiären gjord. Fick agera lite isbrytare åt sonen med sin racingkajak vid ett par proppar. Det blev några vändor till mynning och tillbaks. En fiskare nere vid oljehamn påstod att han tagit några gösar.I morgon söndag med utlovat solsken så kan det inte bli annat än kalas så det är bara att välja fiske eller kajak. Iblöand kan det gå att kombinera.

MVH MatsH

2 mars 2009 14:37 av Patrik Hallmén

Förslag

Jag gillar den nya hemsidan. Ett par förslag: så ihop aktuellt och nyheter, dvs behöver bara en av dem. På förstasidan ta bildraden som ligger under menyerna så att det väsentliga kommer högre upp så sidan. Aktivitetskalendern på första sidan vore bra om den kom högre upp, kanske till höger så den syns bättre. Lägg till en synlig länk på första sidan om "hur man blir medlem". För att sedan dela upp jobbet med hemsidan så kan man ju ha en ansvarig för racing, en långfärd osv. Bra jobbat!

26 december 2008 18:00 av Tomas Liljebergh

Dags för en ny hemsida

Hejsan!

Då den gamla hemsidan inte längre supportas så tar vi nu en ny i drift.

OBS. OBS. 

Pga sjukdom inom styrelsen så skjuts årsmötet fram. Styrelsen vill meddela att dom återkommer med nytt datum inom kort 

Det Medlemsavgifter 2021

Alla medlemsavgifter ska vara betalda senast den 28/2 2021.

Den som inte betalar in sina avgifter kommer inte heller kunna komma in i huset, från den 1/3 kommer alla som inte betalt få sina taggar inaktiverade.

Om eran tagg blir inaktiverad fast ni betalt in avgiften så får ni skicka ett mail till This is a mailto link så återaktiverar han den.

 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året.

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2021:

Måndag - Fredag 9:00-13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: celikandreasokf@outl...