Hoppa till sidans innehåll

Träningsprogram vecka 15-16

31 JUL 2016 08:07
Träningsprogram för vecka 15-16
  • Uppdaterad: 09 SEP 2018 16:30

Nu är vi i full gång med utomhuspaddling för grupp 1 och 2 och fokus blir nu att vänja kroppen vid paddling och tekniken i kanoten. Grupp 3 startar sin utomhusträning i början av maj. Gemensamma träningar där tränare kommer finnas på plats är Tisdagar, Torsdagar och Lördagar. Under denna period Måndagar Gym och Söndagar Sveaskolan finns äldre aktiva som ledare. Onsdagar Löpning Tybblelundshallen nu för grupp 1 och 2 med tränare eller äldre aktiva som ledare. Träningsprogrammet är även ett förslag till de som utökar sina träningsdagar. Under Påsklovet vecka 16 är det gemensam träning Tisdag och Torsdag kl 10-12. I övrigt är det egen träning där aktiva kommer överens om träningstider

Om ni paddlar se till att ni alltid har flytväst och paddlar tillsammans med någon!

Träningsprogram

 

 

 

 

 

 

Skribent: Anders Karlsson

 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik (This is a mailto link)

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

 

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: This is a mailto link