Hoppa till sidans innehåll

Träningsprogram vecka 2,3,4

30 JUN 2019 08:07
Träningsprogram för vecka 2,3,4
  • Uppdaterad: 09 SEP 2018 16:30

Nytt år och nya utmaningar. Vi kör vi igång med den vanliga ledarledda träningen igen  måndagen den 7 januari i Skebäck med Klättring och Gym  och sen rullar det på som vanligt. Vecka 1 blir förslag på träning den veckan. Fokus får ligga på att komma igång ordentligt med den vanliga träningen denna period . Passa på att åka längdskidor nu i Ånnaboda där det finns snö för att träna konditionen på ett roligt och bra sätt samt att träna inför skidlägret i Ånnaboda.

 

Vi tränare önskar alla en god fortsättning.

Träningsprogram

 

 

 

 

 

 

Skribent: Anders Karlsson

Du, nu är det ett nytt år och som synes inbjuder ÖKF till mycken verksamhet inom området paddling med kurser ,utfärder, träning, tävling mm.
För att allt ska fungera så behöver föreningen påfyllning av funktionärer. Just nu behövs några nya till styrelsen så ställ upp och gör en insats.
Vid intresse och för frågor hör av dig till undertecknad som ingår valberedningen.
Mvh
Mats Hallmen

 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

 

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: This is a mailto link