Hoppa till sidans innehåll

Träningsprogram vecka 33-34-35

30 JUN 2019 08:07
Träningsprogram för vecka 33-34-35
  • Uppdaterad: 09 SEP 2018 16:30

Denna period med mer fokus på uppbyggande träning i paddling ,styrketräning och löpning då vi har en period med färre tävlingar och bra tid på året för många mil i kanoten. Vi kommer ha med lite fart också för att hålla igång det också. Träningsprogram 3 veckor denna gång då jag är borta en tid. Vi hälsar våra nytillkomna ungdomar från kanotskolan att vara med på våra träningar. Det kommer att vara några tävlingar under denna period med SUC Lilla Edet 17-18 augusti och Skåneregattan 31 augusti- 1 sept.

Vid ej ledarledd träning så se till att ni alltid har flytväst och paddlar tillsammans med nån!

Träningsprogram

 

 

 

 

 

 

Skribent: Anders Karlsson

 

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

 

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: This is a mailto link