Hoppa till sidans innehåll

Träningsprogram vecka 45-46

2016-07-31 08:07
Träningsprogram för vecka 45-46
  • Uppdaterad: 2018-09-09 16:30

Vi håller i med den vanliga träningen för att bygga upp styrka och kondition samt teknik i simning och kanot i Gustavsvik och Paddelmaskin Skebäck. Lägg gärna till egna konditionspass utöver förslag träning Efter utvärdering om Gymnastik så har det kommit fram att vi ska söka tid för gymnastiksal på någon annan vardag istället för fredagar. Ända tills vi hittat en lösning gäller tidigare plan och program som nedanstående. Välkomna till allihop hälsar tränarna

 

Vid ej ledarledd träning så se till att ni alltid har flytväst och paddlar tillsammans med nån!

Träningsprogram

 

 

 

 

 

 

Skribent: Anders Karlsson

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik (This is a mailto link)

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707-999360
E-post: This is a mailto link