Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Karlström Utfärder & kurser ÖKF

Välkommen till ÖKF långfärd!


Kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om våra utfärder och kurser. Vi håller allt från nybörjarkurser i hemmavatten till flerdagarskurser i skärgården. Våra turer går oftast till havs men även Vättern får ett besök då och då. Läs mer om detta under respektive flik i vänstra menyn.

Våra traditionella onsdagaspaddlingar brukar starta i början av maj. Mer exakt datum dyker upp på denna sida när det närmar sig.

Vi har även en förnämlig hyrflotta för våra medlemmar.

I vårt nya Långfärdsforum eller i vår facebookgrupp ÖKF Långfärd kan du skriva några rader om du söker paddelkompisar. Det går även bra att maila ev. utfärdsplaner till undertecknad.

 

/Johan Karlström

This is a mailto link

Uppdaterad: 01 AUG 2016 14:04 Skribent: Johan Karlström

 

Medlemsavgifter 2021

Alla medlemsavgifter ska vara betalda senast den 28/2 2021.

Den som inte betalar in sina avgifter kommer inte heller kunna komma in i huset, från den 1/3 kommer alla som inte betalt få sina taggar inaktiverade.

Om eran tagg blir inaktiverad fast ni betalt in avgiften så får ni skicka ett mail till This is a mailto link så återaktiverar han den.


 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året.

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2021:

Måndag - Fredag 9:00-13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: celikandreasokf@outl...