Hoppa till sidans innehåll

Introduktionskurs i Havskajakpaddling


Vi anpassar aktiviteterna för att minska smittspridning. Om du är sjuk eller har milda symptom ska du stanna hemma. Kom gärna ombytt och var noga med handhygienen. Vi håller en paddels avstånd.

Introduktionskurs i Havskajakpaddling är en 3-timmars intensivkurs som lär ut grundläggande paddelteknik, hur du tar dig i och ur kajaken samt vad du gör om du kapsejsar. Max 8 deltagare och kanotföreningen håller med utrustning såsom kajak, paddel, kapell o flytväst. I kursavgiften ingår medlemskap i ÖKF. Som medlem kan man sedan hyra havskajaker till självkostnadspris, delta i onsdagspaddlingar samt medfölja på klubbutfärder i andra farvatten. Klubben ernbjuder även vidareutbildningar som utvecklar din paddling under säsong till medlemspris. 

Säkerhetskrav finns att deltagarna är simkunniga och använder flytväst under paddlingen. Kurserna är kvällstid kl 18.00-21.00. Pris: 700:-,

ÖKF bjuder på medlemsavgiften under kalenderåret.

 

Kursdatum - tisdagar och torsdagar enl. följande:  
Inga mer i vår återkommer med ev datum i augusti

Med reservation för ändringar beroende på rådande restriktioner från Svenska kanotförbundet. 


Möjlighet finns till privatkurser ( kontakta This is a mailto link)

 Anmälan   

 (formulär som du fyller i och trycker på submit = sänd)

 Ansvarig mail Mats Hallmén  

This is a mailto link 

 

*Främst för vuxna. Barn rekommenderas ÖKF:s kanotskola.

  

  

  

  

  

  

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Hej hej!
Just nu pågår ett spännande arbete tillsammans med Örebro Kommun och KFUM för att ta fram nya kanotleder i Örebro Kommun. Vi tittar på olika mål och del samt vägar man kan ta dit, så nu ställs frågan till er kära medlemmar. 
Har ni några guldkorn ni kan tänka er att dela med er av? 
VI söker tips och bra ideér, lederna ska täcka in allt från första gångs paddlare med små barn till härdade veteraner som kan tänka sig resa hit för att få paddla på våra vatten. 
Kommunen kommer snart att dra igång ett större arbete tillsammans med dom andra kommunerna som omger Hjälmaren i syfte att förbättra och lyfta fram Hjälmaren så om man har ideér på leder som kan gå hela vägen in i Södermanland eller Västmanland så finns det inga hinder för det.
 
Andra intressanta ingångspunkter kan vara platser med historiskt värde eller kanske bra fiskeställen eller platser med spännande djurliv. 
Om ni känner att ni vill bidra så skriv ihop en förklaring/motivering samt gärna koordinater och maila in till This is a mailto link
Undrar ni något får ni gärna höra av er med frågor till Ordförande Edvin Åsell
This is a mailto link

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året.

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2021:

Måndag - Fredag 9:00-13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: celikandreasokf@outl...