Hoppa till sidans innehåll

Introduktionskurs i Havskajakpaddling


Fr.o.m. 1/8 återupptar ÖKF långfärd verksamheten. Vi anpassar aktiviteterna för att minska smittspridning. Om du är sjuk eller har milda symptom ska du stanna hemma. Kom gärna ombytt och var noga med handhygienen. Vi håller en paddels avstånd.

Nu finns det plats på Introkurs 11/8. Se nedan för anmälan.

Introduktionskurs i Havskajakpaddling är en 3-timmars intensivkurs som lär ut grundläggande paddelteknik, hur du tar dig i och ur kajaken samt vad du gör om du kapsejsar. Max 8 deltagare och kanotföreningen håller med utrustning såsom kajak, paddel, kapell o flytväst. I kursavgiften ingår medlemskap i ÖKF. Som medlem kan man sedan hyra havskajaker till självkostnadspris, delta i onsdagspaddlingar samt medfölja på klubbutfärder i andra farvatten. Klubben ernbjuder även vidareutbildningar som utvecklar din paddling under säsong till medlemspris. 

Säkerhetskrav finns att deltagarna är simkunniga och använder flytväst under paddlingen. Kurserna är kvällstid kl 18.00-21.00. Pris: 700:-,

ÖKF bjuder på medlemsavgiften under kalenderåret.

 

Kursdatum - tisdagar och torsdagar enl. följande:  Nästa datum: 11/8.

Möjlighet finns till privatkurser ( kontakta This is a mailto link)

 Anmälan   

 (formulär som du fyller i och trycker på submit = sänd)

 Ansvarig mail Mats Hallmén  

This is a mailto link 

 

*Främst för vuxna. Barn rekommenderas ÖKF:s kanotskola.

  

  

  

  

  

  

Det finns inget album kopplat till denna sida.

 

Medlemsavgifter 2021

Alla medlemsavgifter ska vara betalda senast den 28/2 2021.

Den som inte betalar in sina avgifter kommer inte heller kunna komma in i huset, från den 1/3 kommer alla som inte betalt få sina taggar inaktiverade.

Om eran tagg blir inaktiverad fast ni betalt in avgiften så får ni skicka ett mail till This is a mailto link så återaktiverar han den.


 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året.

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2021:

Måndag - Fredag 9:00-13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: celikandreasokf@outl...