Hoppa till sidans innehåll

Corona påverkar verksamheten

08 APR 2020 23:07
  • Skapad: 08 APR 2020 23:07

På grund av det osäkra läget orsakat av Coronapandemin väljer vi att ställa in ÖKF långfärdssektions organiserade verksamhet till och med 6 juni. Istället är det fritt fram för medlemmar att ta initiativ till egna turer, men det sker då i form av kamratpaddling där ansvaret delas av deltagarna. Förslagsvis läggs sådana initiativ ut på Facebooksidan. Hälsar utfärds- och utbildningsgrupperna.

Skribent: Johan Karlström
Epost: Adressen Gömd

Hjälp till att skruva loss bommar från bryggorna.

Bommarna och bryggorna ska säljas.

Plats: Storängsviken

Söndag 8 November

Tid: 10:00

Om möjligt ta med polygrip, hylsnyckel och skruvdragare.

Ta med eget fika

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2020:

Måndag & Onsdag: 12:00 - 16:00

Tisdag, Tordag, Fredag : 9:00 - 13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: This is a mailto link