Hoppa till sidans innehåll

Nu återupptar vi verksamheten

02 AUG 2020 21:22
Fr.o.m. 1/8 återupptar ÖKF långfärd verksamheten. Vi anpassar aktiviteterna för att minska smittspridning. Om du är sjuk eller har milda symptom ska du stanna hemma. Kom gärna ombytt och var noga med handhygienen. Vi håller en paddels avstånd.
  • Skapad: 02 AUG 2020 21:22

Hösten inleddes med tjejpaddling i helgen som gick och vi fyller på med onsdagspaddlingar med paddelvärd fr. o.m. nu på onsdag, 5/8. Det finns även platser kvar på Introkursen 11/8. 

Se även kommande utfärder under Långfärd här på hemsidan. Det annonseras även ut aktiviteter, spontana och planerade, på vår facebooksida.

 

Skribent: Johan Karlström
Epost: Adressen Gömd

 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

Du som ändå spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Örebro Kanotförening med ett extra klick från datorn eller telefonen! Allt som behövs är att du går till Svenska Spel via Sponsorhuset. När detta väl är gjort så går en del av spelat belopp oavkortat till Örebro Kanotförening. Alla som är över 18 år kan vara med och glöm inte att spela lagom. Gå via denna länk eller sök upp Svenska Spel på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

 

Svenska Kanotförbundet bevakar händelseutvecklingen av coronaviruset och följer rekommendationer från myndigheter samt ev. förhållningssätt från ICF.

Rekommendationer & Åtgärder - Tävling och Träning

SKF:s krisgrupp har fortsatt dagliga avstämningar för att följa utvecklingen och har kontakt med verksamheter/kommittéer för att rådgöra och fatta beslut om åtgärder. Nedan informerar vi om nya åtgärder och rekommendationer utifrån nuläget.

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik This is a mailto link

   

  

Expeditionstider från Februari 2020:

Måndag & Onsdag: 12:00 - 16:00

Tisdag, Tordag, Fredag : 9:00 - 13:00

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707999360
E-post: This is a mailto link