Hoppa till sidans innehåll

Planeringsträff paddlingssäsongen 2019.

2018-11-17 00:04
Vi ses 5/12 kl 18.00 på kanotföreningen. Nu är det dags att börja planera för en ny, spännande paddlingssäsong med ÖKF Långfärd.
  • Uppdaterad: 2018-11-17 00:04

Alla som vill engagera sig i verksamheten på ett eller annat sätt är varmt välkomna, oavsett tidigare erfarenhet. Du bestämmer själv hur ditt engagemang ser ut.

Sedan tidigare finns tre arbetsgrupper som fokuserar på utfärder, utbildning och utrustning. Här finns alltid utrymme för fler att engagera sig.

Det behövs också medlemmar som kan tänka sig att vara onsdagsvärd, hålla introkurser, vara samordnare/färdledare på turer samt utbildare i steg 1 och 2. En kurs för nya onsdagsvärdar är planerad till våren.

Om du inte har möjlighet att vara med på träffen går det bra att skicka mail med dina tankar och hur du vill engagera dig.

Då smörgås och varm dryck serveras under kvällen önskas anmälan till This is a mailto link

Väl mött!

Skribent: Johan Karlström
Epost: Adressen Gömd

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

 

Friskvård - Personalförmån

 Örebro kanotförening tar from 2018 emot friskvårdskuponger via Minfriskvård och Actiway. (om företag föredrar mot kvitto så ordnar vi det).

Friskvårdskupongerna kan användas som betalningsmedel för kajakhyra, kursavgifter och verksamhetsavgift (ej medlemsavgift).

Vid användandet så kontaktar man Andreas Celik (This is a mailto link)

   

 

 Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!
Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Örebro Kanotförening, utöver din koppling via Gräsroten. Det har aldrig varit lättare att gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Nu kan du spela via deras app eller via länken här nedan. Spara länken och sprid den till flera, tack! https://www.sponsorhuset.se/orebrokf/butik/svenskaspel

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

Maila Andreas för info : This is a mailto link

 

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707-999360
E-post: This is a mailto link