Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "2022 års nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

2022 års nyheter


Årsmöte 2022!
 
Då var det dags igen för vår årliga sammankomst. Söndag den 27/3 kommer vi att ha vårt årsmöte som kommer att äga rum ute på klubben i nya samlingslokalen vid asfaltsbanan där vi bland annat kommer att diskutera om olika beslut som rör klubben, samt klubbens framtid.
 
Årsmötet är för alla medlemmar i klubben. Så om man har funderingar eller andra önskemål som rör klubben så är detta ett ypperligt tillfälle för att dela med sig om sina tankar och funderingar.
 
Detta möte kommer dock att hållas lite annorlunda till skillnad från tidigare år med tanke på rådande omständigheter. Vi kommer därför att genomföra mötet både på plats ute på klubben men även digitalt via Microsoft Teams.
 
Om man vill vara med och delta på mötet men hellre sitter på distans så skickar man sin önskan till vår sekundära klubb-mail. När vi har tagit emot önskan att få vara med under årsmötet så skickar vi tillbaka en kallelse till det digitala mötet. I mailet så finner man en länk som fungera som en inbjudan till själva mötet. Mailadressen där man anmäler sig till mötet är följande: orebro.rbc@gmail.com
 
Om man har tänkt att närvara på plats ute på klubben så behövs ej någon föranmälan, utan det är bara att dyka upp.
 
Är det så att man har önskemål redan innan mötet eller något man känner borde finnas med på dagordningen så kan man alltid skicka en en motion via mail till klubben. Dessa motioner och önskemål ska skickas till klubbens primära mail, vilket är följande: info@orbc.se. Sista dagen för inlämnande är sista februari (28/2).
 
Kom också ihåg att för att kunna få rösträtt i de olika beslut som fattas under mötet så måste man ha betalat medlemsavgiften för 2022. Står man utan förnyat medlemskap i anslutning till mötet så riskerar man att inte få delta de olika röstningarna.
 
Vi önskar alla medlemmar varmt välkomna till årsmötet söndag den 27/3!

Förnyande av medlemskap för 2022! 
 
Nu börjar det att närma sig slutet på detta år, vilket innebär att det är dags att tänka på att förnya medlemskapet i klubben och betala in medlemsavgifter för medlemskap 2022.
Medlemsavgiften för i år är den samma som förra året vilket är följande:
Familj eller enskild medlem: 500:-
Junior (till 18 år): 150:-
 
För att kunna nyttja banorna ute på klubben ska även en banavgift betalas. Detta kan göras antingen vid varje kör-tillfälle eller årsvis. Banavgifterna är för närvarande inte fastställda ännu och kommer att beslutas under nästkommande styrelsemöte. För tillfället så vill vi ha medlemsavgifterna så tar vi banavgifterna när vi börjar att närma oss våren.
 
Medlemsavgiften och banavgiften betalas in på klubbens bankgiro där man märker betalningen med namn. Är det så att man betalar "familj" så skriver man namn på samtliga medlemmar. Klubbens bankgiro är följande: 689-0024.
Glöm inte heller att medlemsavgiften måste vara betald i god tid för att inte missa förnyandet av förarlicens innan nästkommande tävling. Medlemsavgiften måste vara betald innan man löser ny förarlicens i LoTs, då klubben låser alla licenser innan medlemsavgiften är betald.
 
Har man ingen licens sedan innan, fast är intresserad av att skaffa, så hjälper vi gärna till med det. En förarlicens måste man ha om man har tänkt att delta i frekventa tävlingar och mästerskap. För vidare info, kontakta styrelsen eller sök licens i samband med vårens årsmöte.
 
Kolla även in den nya appen från SBF för att enklare kunna ha koll på sin förar-och funktionärslicens direkt i mobilen. Där kan man både förnya licensen och ta emot nyttig information från SBF. Appen kan även användas för att visa upp sin licens på framtida race, runt om i Sverige utan behov av utskrifter eller suddiga bilder i mobilen. Mer information om LoTs-appen hittar ni på SBF´s hemsida.
 
Vi vill även passar på att informera om det framtida årsmötet som kommer att äga rum under våren där vi alla medlemmar i klubben har chans att vara med och diskutera olika, viktiga beslut som rör klubben och dess framtid. Glöm då inte heller att medlemsavgiften måste vara betald för att kunna få rösträtt i de olika besluten. Detta gäller så klart gamla som nya medlemmar i klubben. Mer information om plats och datum för årsmötet kommer att komma när vi börjar närma oss våren.
 
Välkomna, gamla som nya medlemmar för nytt fullspäckat racing-år, 2022!

Säsongsavslutning!

Från och med sista oktober kommer vi att avsluta denna utomhussäsong ute på anläggningen för i år. Detta innebär att vi inte kommer att hålla öppet under tisdagar och torsdagar längre, tills nästa säsong börjar igen, nästa år. 

För närvarande så har vi inte heller någon inomhuslokal att bruka, utan vi letar för fullt med ljus och lykta. Har ni eventuellt några tips eller erbjudande på inomhuslokal så får ni mer än gärna kontakta oss då vi är öppna för alla typer av förslag. 

Så länge önskar vi alla er en fortsatt trevlig höst och vinter så ses vi igen till våren 2022! 

Fredriks Minne 2021
.
Då var det dags igen för årets höjdpunkt... Fredriks Minne 2021!
Den 7 augusti arrangerar vi årets upplaga av Fredriks Minne i klasserna: 1:10 OR 2wd och 1:10 OR 4wd, 1:10 OR Vintage och 1:10 "Rookie".
.
Vi hoppas på ett lika starkt startfällt som vi hade förra året och även på lika bra väder även i år. Racingen kan vi garantera kommer vara både tajt och spännande.
 
Inbjudan hittar ni här: Inbjudan 
.
Anmälan hittar ni här: Anmälan
.
Varm välkomna till oss den 7 augusti när vi kör årets roligaste tävling!

DIRT CHAMPION 2021!!!
 
Den 10 Juli så kommer vi i Örebro RBC att arrangera en 1:10 El offroad tävling i klasserna 1:10 El Offroad 2wd och 1:10 El offroad 4wd. På grund av rådande omständigheter så har vi inte möjlighet att arrangera någon Sverigecup i år men istället så försöker vi gottgöra detta genom att köra detta fristående race vid namn: Dirt Champion 2021. Bortsett från namnet så kommer hela tävlingen att vara baserad på en vanlig Sverigecup tävling.
 
Inbjudan hittar ni här: Inbjudan
 
Anmälan hittar ni här: Anmälan
 
Vi kan givetvis garantera otrolig racing under tävlingen och vi får alla hålla tummarna för bra väder. Glöm inte heller att läsa inbjudan då den innehåller mycket information som är viktigt för denna tävling.
 
Varm välkomna till oss den 10 Juli när "Dirt Champion 2021" ska koras hos Örebro RBC! 

Fixardag inför säsongsöppning!
.
Lördag den 24/4 kl 09:00 kommer vi att börja förberedda anläggningen inför en ny, spännande säsong. Vi kommer därför att bjuda in alla medlemmar på en fixardag där vi kommer att fixa i ordning så mycket vi bara kan inför säsongstarten.
.
Vi kommer bland annat att avsluta lite påbörjade byggnationer, samt starta upp några nya i samband med denna dag. Vi kommer även att förbereda samtliga banor inför våren och sommarens körningar där mycket fokus kommer att läggas på 1:8 OR banan. Utöver det kommer den gamla vanliga "uppfräschningen" att äga rum där vi städar upp och plockar i ordning allt efter vintern. Vi kommer också att utföra lite målningsarbete så lämna race-kläderna hemma inför denna dag.
.
Runt lunchtid så kommer vi att ta lite lunch-paus. Om intresset finns så kan vi ta någon form av gemensam lunch i form av pizza, korv och kaffe.
.
Ju fler vi blir på denna fixardag ju snabbare kan vi dra igång säsongen 2021! Glöm inte heller att vi infinner oss i en pandemi så ha det i bakhuvudet under dagen. Vidta de åtgärder ni anser är nödvändiga.

Årsmöte 2021!

Den 28 Mars, kl 14:00 kommer vi att ha vårt årsmöte i klubben där vi som medlemmar har möjlighet att diskutera och besluta, tillsammans. Årsmötet är för alla medlemmar i klubben så om man har funderingar eller andra önskemål som rör klubben så är detta ett ypperligt tillfälle för att dela med sig om sina tankar.

Detta möte kommer dock att hållas lite annorlunda till skillnad från tidigare år med tanke på rådande omständigheter. Vi kommer därför att genomföra mötet digitalt via Microsoft Teams.

Om man vill vara med och delta på mötet så skickar man sin önskan till vår sekundära klubb-mail. När vi har tagit emot önskan att få vara med under årsmötet så skickar vi tillbaka en kallelse till det digitala mötet. I mailet så finner man en länk som fungera som en inbjudan till själva mötet. Mailadressen där man anmäler sig till mötet är följande: orebro.rbc@gmail.com

Är det så att man har önskemål redan innan mötet eller något man känner borde finnas med på dagordningen så kan man alltid skicka en en motion via mail till klubben. Dessa motioner och önskemål ska skickas till klubbens primära mail, vilket är följande: info@orbc.se. Sista dagen för inlämnande är sista februari (28/2).

Kom också ihåg att för att kunna få rösträtt i de olika beslut som fattas under mötet så måste man ha betalat medlemsavgiften för 2021. Står man utan förnyat medlemskap i anslutning till mötet så riskerar man att inte få delta de olika röstningarna.

Vi önskar alla medlemmar varmt välkomna till årsmötet den 28/3! 


Förnyande av medlemskap för 2021
 
Nu börjar det att närma sig slutet på detta år, vilket innebär att det är dags att tänka på att förnya medlemskapet i klubben och betala in medlemsavgifter för medlemskap 2021.
Medlemsavgiften för i år är den samma som förra året vilket är följande:
.
Familj+enskild medlem: 500:-
Junior (till 18 år): 150:-
.

För att kunna nyttja banorna ute på klubben ska även en banavgift betalas. Detta kan göras antingen vid varje kör-tillfälle eller årsvis. Banavgifterna är följande:

400:- Säsong

40:- Vardag + heldag (medlem)

60:- Vardag (icke medlem)

150:- Heldag (icke medlem)

Medlemsavgiften och banavgiften betalas in på klubbens bankgiro där man märker betalningen med namn. Är det så att man betalar "familj" så skriver man namn på samtliga medlemmar. Klubbens bankgiro är följande: 689-0024.

Glöm inte heller att medlemsavgiften måste vara betald i god tid för att inte missa förnyandet av förarlicens innan nästkommande tävling. Medlemsavgiften måste vara betald innan man löser ny förarlicens i LoTs, då klubben låser alla licenser innan medlemsavgiften är betald.

Har man ingen licens sedan innan, fast är intresserad av att skaffa, så hjälper vi gärna till med det. En förarlicens måste man ha om man har tänkt att delta i frekventa tävlingar och mästerskap. För vidare info, kontakta styrelsen eller sök licens i samband med vårens årsmöte.

 Kolla även in den nya appen från SBF för att enklare kunna ha koll på sin förar-och funktionärslicens direkt i mobilen. Där kan man både förnya licensen och ta emot nyttig information från SBF. Appen kan även användas för att visa upp sin licens på framtida race, runt om i Sverige utan behov av utskrifter eller suddiga bilder i mobilen. Mer information om LoTs-appen hittar ni här: https://www.sbf.se/.../appensvenskbilsport...

Vi vill även passar på att informera om det framtida årsmötet som kommer att äga rum under våren där vi alla medlemmar i klubben har chans att vara med och diskutera olika, viktiga beslut som rör klubben och dess framtid. Glöm då inte heller att medlemsavgiften måste vara betald för att kunna få rösträtt i de olika besluten. Detta gäller så klart gamla som nya medlemmar i klubben. Mer information om plats och datum för årsmötet kommer att komma när vi börjar närma oss våren.

Välkomna, gamla som nya medlemmar för nytt fullspäckat racing-år, 2021!Lokal sökes i Örebro!

Nu när vi har varit utan träningslokal i närmare två år så gör vi ett nytt tappert försök att leta på en ny träningslokal där vi kan bedriva träningsverksamhet även vintertid.

Vi är ute efter en lokal som kan erbjuda en relativt stor golvyta där vi kan bygga upp en bana och köra i vinter. Golvyta bör vara mellan 10-15 meter djup/bred och ca 15-30 meter lång för att kunna få till en bra bana som bjuder på både hög fart och tekniska partier. Skicket på lokalen är inget som vi bryr oss särskilt mycket om, utan det viktigaste är att golvet är någorlunda plant och att det finns någon form av värme i lokalen. Banan består av nålfiltsmattor/heltäckningsmatta som vi täcker hela golvytan med där vi sedan lägger ut träreglar och "curbs" som utgör banmarkeringen. Detta innebär att inga märken från bilarna varken lämnas på golvet eller eventuella väggar och fönster.

Likt många andra ideella föreningar så har vi en väldigt begränsad budget, vilket innebär att vi inte kan betala marknadsmässig hyra. Vi är helt beroende av att det finns fastighetsägare och bolag som är snälla nog att låna ut sin tomma lokal i utbyte mot en småsumma. Skulle det vara så att fastighetsägaren hittar någon som är villig att betala marknadsmässig hyra så är vi borta på ett kick. Vi har en viss erfarenhet av dessa "avtal" då vi har haft en mängd olika lokaler i över 10 års tid som bygger på detta koncept.

Här nedan finns det lite klipp på våra tidigare lokaler som ger en större helhetsbild på vad vi sysslar med...

https://www.youtube.com/watch?v=iiCtU6mR7JU

https://www.youtube.com/watch?v=NOXVXFEzf7s

Är det någon där ute som är villig att låna ut en lokal eller känner någon som skulle kunna tänka sig att låna ut en tom lokal tillsvidare så får ni väldigt gärna höra av er till oss. Vi är öppna för alla förslag! Det går bra att skicka ett privatmeddelande här på Facebook eller så kontaktar ni oss på vår mail: info@orbc.se eller ring vår ordförande Bengt-Göran Andersson på tel: 070-866 17 30, alternativt vice ordförande Ronny Svensson tel: 073 057 67 39.

Ni där ute i stugorna får gärna dela detta inlägg och höra med alla ni känner så håller vi tummarna att det finns någon som kan hjälpa vår klubb i vinter.

Tack på förhand! 


 

Säsongsavslutning av utesäsongen 2020

Säsongsavslutning ute på klubben, lördag den 3 Oktober!

Nu när mörkret faller allt tidigare och kylan kryper sig allt närmare så kommer vi att avsluta denna säsong och stänga anläggningen för i år. För att göra detta på bästa sätt kommer vi att arrangera en arbetsdag i samband med detta där vi kommer att förbereda anläggningen inför vinterhalvåret där vi kommer att slänga skräp, tömma vattenledningar/toaletter stapla bord m.m. Det kommer att finnas jobb till alla som dyker upp så ju fler vi blir desto roligare.

Till lunch kommer vi att eventuellt grilla lite korv om intresse finns och ha allmänt trevligt.

Observera att vi inte längre kommer att ha öppet under tisdags eller torsdagskvällar från och med den 3 oktober tills nästa säsong börjar igen, nästa år.

Varmt välkomna till vår säsongsavslutning den 3 Oktober!


 

Byte av nyckel-serie ute på klubben

Vi i styrelsen har tagit beslut om att försöka lösa situationen med brist på medlemsnycklar. Detta beror mestadels på att många nycklar har hamnat på vift och att många nycklar inte har lämnats tillbaka när man har slutat i klubben.

Som lösning kommer vi att återkalla ALLA nycklar som tillhör klubben, oavsett vilken behörighet man har eller vilken roll man har i klubben i dagsläget. Nyckelserien kommer sedan att bytas ut och ersättas mot en ny. Det är därför viktigt att vi får tillbaka samtliga nycklar som går till grinden, klubbstugan, verkstad, förråd m.m. för att kunna utföra bytet av lås. För att få en ny nyckel så måste man lämna in sin gamla i utbyte.

Nycklarna skulle vi vilja ha tillbaka snarast möjligast då sista inlämningsdatumet är den sista Juli (31/7). Har man slarvat bort sin nyckel eller inte lämnar in den i tid så riskerar man att få betala en straffavgift.

Ni kan vara lugna... Det är ganska så enkelt att lämna tillbaka sin nyckel. Nycklarna lämnas ute på klubben vid våra normala öppettider efter att man har tagit kontakt med Ronny Svensson på 073 057 67 39. Han kommer då att se till att nycklarna skrivs av från personen som lämnar den och ge ut ytterligare information om nyckel-bytet.

Detta möjliggör att fler medlemmar kan få tillgång till anläggningen än i dagsläget.

Tack på förhand!


Nytt datum för Årsmöte och arbetsdag!

Till följd av denna Corona-kris så fick vi ställa in vårat årsmöte som skulle ha gått av stapeln i slutet av Mars. Vi i styrelsen har fattat ett nytt beslut om hur och när vi ska ha mötet.

Mötet kommer istället att vara den 16:e Maj och hållas ute på klubben istället för i Svevias konferenslokal. Mötet kommer även att hållas utomhus för att begränsa smittspridningen ytterligare om vädret tillåter så klart. Mötet kommer att starta kl 12:00 och avslutas vid ca 14:00.

Vi kommer även under samma helg att ha två gemensamma arbetsdagar där vi alla tar tag i saker som måste göras inför sommaren. Ju fler vi blir desto roligare och snabbare blir dagarna. Vi kommer alltså att ha arbetsdag både på lördagen den 16:e Maj och på söndagen 17:e Maj för de som inte kan ena dagen men den andra. Eller så är man helt enkelt med på båda! Vi kommer även att ha en gemensam korvgrillning för de medlemmar som är med och jobbar så vi får en chans att pusta en stund vid lunchtid. Under hela helgen så kommer vi att hålla på från kl 10:00 till kl 16:00.

Det som är viktigt att tänka på vid mötet/arbetsdagarna är att alla följer våra myndigheters rekommendationer:

-Håll avstånd! Försök att hålla ett avstånd på två meter. Nitro-killarna är vana att skrika så vi borde kunna hålla oss en bit ifrån varandra och ändå höra vad dem säger.
-Kom inte till mötet eller arbetsdagen om ni känner er krasslig eller har någon annan form av symtom. Undvik även att komma om ni har någon i er närhet som har någon form av symtom eller mår dåligt.

Mycket välkomna till mötet den 16:e Maj och till arbetsdagarna den 16:e Maj, 17:e Maj.


Medlemsavgifter saknas!

Vi vill påminna om att medlemsavgiften ska vara betald om man har tänkt att köra på våra banor i vår och under sommaren. Vi har upptäckt att det är ett flertal personer som nyttjar banorna utan att ha betalat någon form trackavgift eller medlemskapsavgift.

De som inte har betalat in medlemsavgiften riskerar att bli av med sin medlemsnyckel ganska så snart om inte personerna i fråga betalar in medlemsavgiften SNARAST. Finns många "medlemmar" som står i kö som gärna skulle vilja ha nyckeln istället så ta tag i saken så behöver vi inte kolla snett på er nästa gång vi ses. Vi vet vilka det handlar om.

Medlemsavgift:
Ungdom 150kr
Enskild medlem 450kr
Familj 500kr

Trackavgift:
200:- Månaden (Inomhus)
400:- Säsong (Utomhus)
40:- Vardagar (medlem)
60:- Vardagar (icke medlem)
150:- Heldag (icke medlem)

Glöm inte att både medlemsavgiften och trackavgift ska vara betald. All betalning sker på klubbens bankgiro: 689-0024.

Vi vill även passa på att upplysa andra utomstående (icke medlemmar) som är och kör på våra banor när ingen annan är där, att även ni måste betala för er när ni nyttjar våra banor. Mycket arbete läggs ner på våra banor för att hålla dem i fint skick så vi ser gärna att ingen "smygåker" när ingen annan är där. Det är jätteroligt att intresset finns där ute men var snälla att komma när vi andra är där så vi har koll på vilka som använder banorna och kan bidra med en slant i utbyte mot körtid och fin gemenskap. All arbetskraft som läggs på banorna är mycket dyrbar tid som våra medlemmar själva lägger på banorna utan någon form av lön eller ersättning så vi ber er att inte använda banorna utan att ha bidragit lite till klubben eller oss som arbetar dag in och dag ut för att banorna ska vara kördugliga för medlemmar och framtida medlemmar. Ni är mycket välkomna under våra vanliga träningstillfällen istället. 


Öppning av utomhusanläggningen!

Många har säkert väntat med spänning inför starten av sommarsäsongen och nu är den äntligen här. Den 5 Maj så kommer vi att ha öppet, precis som tidigare säsonger, tisdagar och torsdagar mellan 17:00 och 21:00.

För tillfället så är samtliga banor fortfarande stängda för träning tills vi öppnar på tisdag den 5:e. Det råder totalt körförbud på 1:10 buggybanan från och med idag då vi kört ut massvis med salt på banan och förbereder den inför säsongen.

Med tanke på att vi infinner oss i en stor epidemi så vill vi gärna se att man tar hänsyn till detta och följer våra myndigheters rekommendationer. Det vill säga följande:

-Håll avstånd i depån (max 2 personer/bord).
-Bör vara två meter mellan förarna på förarställningen.
-God hygien vid hantering av kiosken.
-Undvik att komma till banan om man känner sig krasslig eller har någon form av symtom. Undvik även att köra på våra banor om någon i din närhet är dålig eller har någon form av symtom.

Tänk på detta så kommer vi kunna ha roligt även denna säsong! 


 Örebro RBC önskar alla en riktigt Glad Påsk!

 


 

Årsmöte avblåst!

Till följd av Corona-viruset så har vi i Örebro RBC beslutat att ställa in årsmötet som skulle ha varit nu på söndag, den 22/3. I dessa tider finns det ingen anledning att samla massa personer i en trång lokal, utan vi följes myndigheternas rekommendationer och ställer in mötet.

Vi får se hur situationen utvecklas och om vi kan ha något gemensamt möte längre fram eller om vi finner någon annan lösning om behov finns. Vi får helt enkelt vänta och se.

Håll er hemma och putsa vidare på bilarna så håller vi tummarna för att Corona:n avtar inom en snar framtid.


 

Dags för årsmöte!

Söndagen den 22/3 kommer vi att ha vårt årsmöte för 2020. Mötet kommer att äga rum på samma plats som förra året, det vill säga i Svevias konferenslokaler. Mötet kommer att starta kl 14:00 där det även kommer att serveras kaffe och fikabröd i samband med mötet.

Vi vill också passa på att påminna om att medlemsavgiften måste vara betald för att kunna påverka klubbens olika beslut under mötet. Det vill säga rösträtt under årsmötet.

Adress för mötet: Vagnsgatan 6, Örebro (Bista).

Alla medlemmar är så klart välkomna till mötet den 22:a!


 

Nytt år, nytt medlemskap

Nu börjar det att närma sig slutet på detta år, vilket innebär att det är dags att tänka på att förnya medlemskapet i klubben och betala in medlemsavgifter för medlemskap 2020.

Medlemsavgiften för i år är den samma som förra året vilket är följande:

Ungdom 150:-
Enskild medlem 450:-
Familj 500:-

Medlemsavgiften betalas in på klubbens bankgiro där man märker betalningen med namn. Är det så att man betalar "familj" så skriver man namn på samtliga medlemmar. Klubbens bankgiro är följande: 689-0024.

Glöm inte heller att medlemsavgiften bör vara betald innan årsskiftet, det vill säga (31/12, 2019) för att inte missa förnyandet av förarlicens innan nästkommande tävling. Medlemsavgiften måste vara betald innan man löser ny förarlicens i LoTs, då klubben låser alla licenser innan medlemsavgiften är betald.

Kolla även in den nya appen från SBF för att enklare kunna ha koll på sin förar-och funktionärslicens direkt i mobilen. Där kan man både förnya licensen och ta emot nyttig information från SBF. Appen kan även användas för att visa upp sin licens på framtida race, runt om i Sverige utan behov av utskrifter eller suddiga bilder i mobilen. Mer information om LoTs-appen hittar ni här: LoTs-Appen 

Vi vill även passar på att informera om det framtida årsmötet som kommer att äga rum senare i Mars där vi alla medlemmar i klubben har chans att vara med och diskutera olika, viktiga beslut som rör klubben och framtiden. Glöm då inte heller att medlemsavgiften måste vara betald för att kunna få rösträtt i de olika besluten. Detta gäller så klart gamla som nya medlemmar i klubben. Mer information om plats och datum för årsmötet kommer att komma inom kort.

Välkomna, gamla som nya medlemmar för nytt fullspäckat racing-år, 2020!

Inga nyheter är skapade
PEAB
svea_190x150
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Örebro Radio Bil Club - Bilsport
Bengt-Göran Andersson, Åkerbovägen 20
73141 Köping

Besöksadress:
Argongatan 134, Argongatan 134
70374 Örebro

Kontakt:
Tel: 0708661730
E-post: info@orbc.se

Se all info