Hoppa till sidans innehåll

Vårläger på Markebäck

05 APR 2019 10:13
Nu är det dags att anmäla sig till vårens läger på Markebäck!
  • Skapad: 05 APR 2019 10:13

Den 10-12 maj bär det av till Markebäck för en träningshelg och vi vill såklart att just du ska följa med! Vi blandar olika träningar med social samvaro och roliga upptåg för att också stärka gemenskapen i föreningen.

Denna gång kommer vi ha med oss tre tränare, Lisa Wikensjö i dressyr, Ewa Hellström i hoppning samt Linnea Lycke i WE. Vi kommer också att försöka få till en eller flera gemensamma uteritter.

Tidsplaneringen gällande träningarna är inte helt klar ännu och det beror ju lite på hur många vi blir. Vi har tillgång till såväl ridhus som utebana så det kommer att finnas vissa möjligheter att anpassa upplägget utifrån deltagarnas önskemål.

Priset för hela helgen har vi satt till 1000 SEK. För att ta del av sponsring från klubben vill vi dock att du och/eller någon i din familj ställer upp som funktionär under minst en av våra tävlingsdagar under 2019.

Om du tror att du har svårt att vara funkis under våra tävlingar är du såklart välkommen att delta på lägret ändå men priset är då 1600 SEK.

Om plats finns är även du som inte är medlem i ÖRT välkommen, priset är då 2000 SEK.

Priset gäller oberoende av om du väljer att vara med på alla träningar eller inte.

Anmäl dig senast den 20 april till mailto:This is a mailto link Betalning ska vara klubben tillhanda senast den 25 april.

Skribent: Therese Deutsch
Epost: Adressen Gömd
SPONSORER 
  
WasaSweden
  sisu

Postadress:
Örebro Ryttarteam Föreningen - Ridsport
Therese Deutsch, Gällersta-Ökna 839
70594 Örebro

Besöksadress:
Vittvångs Gård
70231 Örebro

Kontakt:
Tel: 0732702587
E-post: This is a mailto link

Se all info