Hoppa till sidans innehåll

Sociala medier


Örebro Ryttarteams policy för Sociala medier

Inom Örebro Ryttarteam är vi glada och stolta över att ha ryttare inom alla discipliner, alla åldrar och på alla nivåer. I vår klubb ska alla medlemmar känna sig välkomna och trygga. Det innebär att vi alltid stöttar och hejar på alla ryttare i klubben i såväl med- som motgång. Det innebär också att vi pratar gott om varandra och du som medlem ska känna dig trygg med att det finns engagerade och hjälpsamma klubbkamrater oavsett vilka förutsättningar du har.
Vi har absolut nolltolerans mot alla typer av ageranden där våra medlemmar känner sig utsatta eller får ett dåligt bemötande. Oberoende av om detta sker medvetet eller av oaktsamhet så kommer detta att markeras och lyftas. Alltid. Varje gång.

Inom Örebro Ryttarteam vill vi uppmärksamma våra medlemmars prestationer. I den mån vi får tillgång till bilder på våra medlemmar från tävlingsbanorna runt om i Sverige och världen så publicerar vi gärna dem i våra digitala kanaler. Rent praktiskt innebär detta att vi publicerar bilder som vi får skickat till oss i föreningen eller som vi hittar i officiella inlägg från våra medlemmar. Ansvarig för publicering av inlägg i våra digitala kanaler har dock inte möjlighet att leta eller efterfråga bilder då föreningen har många starter varje helg. Det allra bästa är att du som ryttare själv skickar in en bild.

Om du INTE vill att dina bilder i dina egna digitala kanaler (Facebook, Instagram etc.) ska publiceras i Örebro Ryttarteams kanaler, vänligen meddela föreningen detta.

Som medlem i Örebro Ryttarteam förväntas jag att i sociala medier;

-          Tala gott om föreningen och dess medlemmar

-          Lyfta fram positiva upplevelser och erfarenheter från  tävlingar och träningar

-          Ge goda omdömen till veterinärer, tränare, funktionärer m.fl. Konstruktiv kritik lämnas till den person det berör.

 

//Styrelsen

 

 

Uppdaterad: 04 APR 2018 21:51 Skribent: Sofia Larsson
SPONSORER 
  
WasaSweden
  sisu

Postadress:
Örebro Ryttarteam Föreningen - Ridsport
Therese Deutsch, Gällersta-Ökna 839
70594 Örebro

Besöksadress:
Vittvångs Gård
70231 Örebro

Kontakt:
Tel: 0732702587
E-post: This is a mailto link

Se all info