Hoppa till sidans innehåll

LVC final U12 - 2014


logga


Tack!

 

Årets LVC fest är över för den här gången. Vi hoppas att Ni har många goda minnen från årets LVC final U 12 för Region 3 med er i bagaget som ni kan plocka fram när längtan efter vintern blir för stark. Örebro SLF i samarbete med Idre SK Alpina bjöd in till en fartfylld helg på Idre Fjäll och det blev det med besked. Under invigningen ekade ljudet av LVC final mellan fjälltopparna, ballonger och flaggor viftades flitigt och hejaramsorna avlöste varandra. Ett fantastiskt startskott på en lika fantastisk helg som bjöd på riktigt fina förhållanden i tävlingsbackarna, roliga aktiviteter och mer eller mindre välljudande sång av alla distriktsledare.

 

Vi vill rikta ett stort tack först och främst till alla tävlande för att ni bjöd oss alla som var på plats på spännande bataljer och fin, fina prestationer under dagarna tre både i tävlingsbackarna likväl som utanför. Utan er ingen LVC final. Vi tackar också alla fantastiska funktionärer från Idre SK Alpina och våra egna funktionärer från Örebro SLF som under finalen gjort sitt yttersta för att skapa de bästa förutsättningar för att kunna genomföra årets LVC final för Region 3 på Idre Fjäll. Tack också till ledare, anhöriga och icke tävlande som alla bidrog till att skapa den trevliga inramningen och stämningen på tävlingsarenan, under invigningen och prisutdelningarna. Sist men inte minst, tack Idre Fjäll.

 

Tack för alla fina lovord och uppmuntrande kommentarer vi fått kring arrangemanget, det värmer trötta funktionärskroppar under en intensiv helg som denna. Vi påminner om att gå in och fylla i svenska skidförbundets utvärdering på deras hemsida under fliken LVC, utvärdering, för värdefulla synpunkter på arrangemanget.

 

Vi önskar alla tävlande ett varmt Lycka till på återstående tävlingar denna säsong och vi hoppas att vi får möjlighet att ses i backarna framöver.

 

Örebro SLF i samarbete med Idre SK Alpina

LVC_2014_sponsorer

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:48 Skribent: Tomislav Molnstrand
ÖSF logo 2014
  
  Brogrund tryck
  
  Svalan
  KB med gubbar_195

Postadress:
Örebro SLF - Skidor
Box 9004
70009 Örebro

Kontakt:
Tel: 0706111128
E-post: This is a mailto link

Se all info