Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Vi är en squashklubb som tränar huvudsakligen i Backahallen i Örebro där det finns tre squashbanor idag. Idag är vi ca 40 medlemar därav ca 15 juniorer.

Både på klubbens seniorsida och ungdomssida har vi blandade träningar med både tjejer och killar. I squash tävlar juniorer i en ”spelklass” och inte efter ålder eller kön. Det är även sättet som vi håller i våra juniorträningar. Alla skall utvecklas, även de bästa därför att det är dem som har lättast att visa nybörjare bra squashteknik. Alla våra tre tränare hjälper till ideellt och allt överskott i klubben går till juniorverksamhet.

Även om squash är en individidrott så har vi en mycket bra lagkänsla i vår juniorverksamhet. Vi lägger stor vikt på utveckling av juniorernas mentalstyrka och socialkompetens för att alla skall se fram emot att utveckla sitt spel och omgås med kompisar. Sedan har vi även övningar för att utveckla deras taktik, teknik, balans och fysisk kapacitet. 

 

Organisationsvärderingar:

ÖSQK skall kännetecknas av:

- En genomtänkt verksamhet som påverkar attityder och värderingar på ett positivt sätt

- Allas rätt att vara med och en ömsesidig respekt för varandra

- En trygg och attraktiv miljö med mycket glädje och gemenskap

 

Medlemar

Medlemsavgiften på 300 kr/år (eller 500 kr/år per familj) betalas in till Plusgiro 300881-0 (glöm ej att uppge ditt namn som referens).  Som medlem får du en mängd rabatter på bland annat speltider och i shopen.

Uppdaterad: 17 SEP 2017 21:59

Anslagstavla 

Spara datumet:

ÖSQK Årsmöte 26/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Örebro Squashklubb - Squash
Eric Anderson, Hangarvägen 3
70226 Örebro

Besöksadress:
Backahallen 019-331110, Stenbackevägen
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 0763929119
E-post: This is a mailto link

Se all info