Hoppa till sidans innehåll

SM i inomhusrodd 2021


 

ÖresjöSS logga      SR logga

Öresjö SS Borås och Svenska Roddförbundet bjuder in till

SM i inomhusrodd 7 februari 2021

Resultatlista SM inomhusrodd 2021

Här är länk till tävlingen Time-Team samt en Startlista i pdf 

När ni klickar på länken till Time-Team kommer du direkt till den upplagda tävlingen inomhusroddSM 2021. Där kan du se anmälda, lottning, resultat och följa loppen live.

Följ även tävlingen på facebook där vi sänder live från tävlingen i Borås, tryck här för att komma direkt till evenemanget! 

Tävlingsinformation  

 Inbjudan i pdf

Fair game

Antidoping Sverige och/eller representanter för Svenska Roddförbundet kan komma och göra stickprov avseende följande: dopingtest, vägning och handhavande av roddmaskinen under loppet. Det är därför viktigt att du anger rätt adress med var du sitter och ror i din anmälan.

För dig som ska tävla i lättviktsklass kommer invägning att ske tidigast 2 h och senast 1 h före start i ditt första lättviktslopp. Du måste ha på dig minst tävlingsdräkt (korta tights och linne) när du väger dig. Din invägning ska fotas/filmas så att man ser att ingen hjälper dig genom att lyfta upp dig eller liknande. Du ska alltså vara ensam vid vågen och det ska gå att se vad vågen visar samt tidpunkt för vägningen. Skicka bilden till This is a mailto link senast 58 min före din första start i lättviktsklass! Om inte arrangören har mottagit bevis på korrekt invägning får du dessvärre inte starta i lättviktsklass.

Du behöver också filma hela racet och fota av din PM-display när du är klar med ditt lopp. Mer info om detta kommer i PM.

 

Praktiskt

Du behöver följande utrustning för att kunna delta på SM virtuellt:

  • En Concept2 roddmaskin som har en display/monitor av modell PM3, PM4 eller PM5.
  • En dator/laptop/PC med Google Chrome version 78 eller högre eller Microsoft Edge version 79 eller högre.
  • En USB A/B-kabel (så kallad skrivarkabel) som ska gå mellan din dator/laptop och monitorn. OBS! Man kan inte koppla upp sig på annat sätt än via denna kabel!
  • Internetuppkoppling helst via kabel men WiFi eller Bluetooth via mobilen kan funka.

 

Manualen för hur du kopplar upp dig och hur det funkar med logg in för att komma in i tävlingsloppets ”lobby” läser du i Time-Teamsmanualen. Var ute i god tid så att du vet att allt fungerar som det ska!

Vi kommer lägga upp alla tävlande i det/de lopp de är anmälda i. Du kommer att få bekräftelse till din mejl med en personlig kod för varje lopp du är anmäld i.

Logga in i god tid och följ instruktionerna på din roddmaskinsdisplay. Ca 2-3 min innan start ombeds du att sluta ro och avvakta startkommando. Både på din display och i datorn kommer du kunna följa hur du ligger till i racet. Man kan med fördel koppla upp sin datorskärm på storbild så att fler kan följa loppet. Tänk dock på FHMs Covid-19-restriktioner och vistas inte fler än tillåtet antal personer i samma lokal!

Vi har för avsikt att sända hela tävlingen på facebook. Info om länk kommer i PM för tävlingen.

SM-medaljer kommer att skickas till vinnarna brevledes!

Virtuellt välkomna!

Öresjö SS Rodd

 

I samarbete med
Borås loggaconcept2BT

Uppdaterad: 30 DEC 2020 18:29 Skribent: Fanny Fridén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Öresjö SS - Rodd
Skogsrydsvägen 49
50649 Borås

Besöksadress:
Skogsrydsvägen 49
50649 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info