Hoppa till sidans innehåll

Dags för ligastart!

09 SEP 2016 14:59
Då var det äntligen dags för ligastart! Förra säsongen gjorde både damerna och herrarna oerhört bra ifrån. Damerna åker till Stockholm för att starta serien och hur kan vi följa detta?
  • Uppdaterad: 09 SEP 2016 15:18

Förra säsongen blev ett rent glädjerus för vår sektion då både damerna och herrarna avancerade i seriespelet till Elitserien respektive Sydallsvenskan. Och det är nu vi skall visa vad vi går för!

Damerna startar Eliserien genom att möta Hammarby IF på lördagen kl 17,00 och sedan på söndag kl 12,20 möter man BK Eva som förra året tog sig till slutspel. Om man nu inte kan åka till Stockholm för att stöttat tjejerna så kan man fälja matcherna på nedan länkar:

Hammrby lördag: http://scoring.se/choose.asp?alley=563

BK Eva söndag: http://bowlingpalatzet.se/hogdalen/online-scoring

Vad gör herrarna i helgen då? Jo vi startar självklart våran säsong också och det gör vi genom att ta emot Tollarps BK på lördag i Strike & Co kl 13,40. Vi hoppas att se så många som möjligt nere i hallen för det kommer bli åka av. En lördag full av bowling. Kan det bli bättre? För dom som inte kan komma ner kan man följa även vår match på scoringen och det gör man här:

http://scoring.se/match.asp?alley=637&showdate=3121&startlane=11&adjust=-66114

Detta har vi väntat på! Vi har väntat på att återigen äntra banorna! Vi har väntat på den där känslan när man står och kan avgöra en serie eller match! Men framförallt har vi väntat på att som lag ta på sig den vackraste tröjan tillsammans som ett lag!

NU KÖR VI! #viäröis

Skribent: Lars Lundahl
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Örgryte IS Bowlingförening - Bowling
Lars Lundahl, Skattkärr 28
43370 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info