Hoppa till sidans innehåll

Robin Skans till landslaget!

10 JAN 2017 14:54
Igår kom beskedet som många har väntat på! Skulle vi få med en ÖISare till Junior EM I Helsingfors? Svaret Blev JA!
  • Uppdaterad: 10 JAN 2017 15:34

När säsongen led mot sitt slut förra våren så fick vi ett samtal från en kille som var intresserad av att ta steget upp från div 1 till Sydallsvenskan för att se hur långt det kunde bära.

Under hösten så har Robin visat en lagkänsla som jag sällan skådat från en sådan ung kille. Oftast när du byter förening som Robin gjorde är man lite avvaktande och hittar sin plats men det var inget Robin tänkte på.

Från första matchen han spelade så har han tagit en plats i A-laget både som spelare men framförallt som en lagspelare utan dess like. Han jagar på sina lagkompisar, han kommer tillbaka efter nederlag och han ger aldrig upp.

Därför är det oerhört roligt för oss, men framförallt för Robin, att han igår blev presenterad som en av spelarna som skall få ta på sig landslagströjan den 8:e april i Helsingfors under Junior EM. Senast vi hade en kille från ÖIS som spelade i juniorlandslaget var 1999 så det är en stor bedrift Robin har gjort och som vi är oerhört stolta över!

Mästerskapet spelas mellan den 8-14/4 i den klassiska bowlinghallen Tallihallen i Helsingfors och vi lovar att vi kommer att rapportera från det mästerskapet!

#ViÄrÖIS

Skribent: Lars Lundahl
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Örgryte IS Bowlingförening - Bowling
Lars Lundahl, Skattkärr 28
43370 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info