Hoppa till sidans innehåll

Pölder Sport Nattcup


FK Göingarna, OK Skogsfalken, Härlövs IF, OL-teamet, BroSö OK, OK Vilse 87 och OK PAN-Kristianstad i samarbete med Pölder Sport inbjuder stolt till fjärde upplagan av Pölder Sport Nattcup!

Med anledning av pandemin kommer 2020/2021 års nattcup arrangeras i en annan tappning än tidigare år. Vi ställer om och ser till att nattorienteringen hålls vid liv även detta pandemiår, men på ett smittsäkert sätt!

Upplägget kommer att se lite olika ut beroende på arrangörens förutsättningar. Specifik Information om respektive deltävling finner du nedan. Det kommer i år inte bli någon totalsammanställning av resultaten. Upplägget med vilka banor som erbjuds är däremot sig likt från föregående år.

Varmt välkomna!

Banor

Fyra banor erbjuds:

 • Långa (blå/svart), ca 8 km
 • Mellan (blå/svart), ca 5 km (uppdelat i klassera Mellan dam och Mellan herr)
 • Korta svår (blå), ca 3 km
 • Korta lätt (gul), ca 3 km

Program

 1. 14 januari - BroSö/Stigmännen
 2. 21 januari - FK Göingarna
 3. 28 januari - OL-Teamet (OLGy Olofström)
 4. 31 januari - 7 februari - OK Skogsfalken (OBS! nytt datum)
 5. 18 februari - OK Vilse 87
 6. 25 februari - Härlövs IF
 7. 11-14 mars - OK Pan-Kristianstad 

Specifik info per deltävling

Deltävling 1 - BroSö

Våra banor kommer att finnas uthängda och tillgängliga för både dag och nattorientering från och med 14 januari till och med 24 januari. Reflexstavar vid kontrollerna. Banorna kommer att vara tillgängliga på vår hemsida brosook.se som PDF-filer och för egen utskrift. Egen tidtagning, men springer du med GPS-klocka så lägg gärna upp din rutt på Livelox.

PM Etapp 1

Deltävling 2 - FK Göingarna

Kommer genomföras torsdagen 21 januari, men med utspridd start mellan kl 17-19. Mer information hur det kommer gå till kommer i PM. Information och anmälan på Eventor.

Deltävling 3 - OL-teamet

Från den Torsdagen den 28 Januari och över helgen till måndagen den 1 Februari sitter kontrollerna ute. Löparna kan välja att springa natt eller dag när så de passar dem. Samlingen blir kring Halens Camping. 

PM, karta till start, samt de olika banalternativen för PDF utskrift hittas här

Deltävling 4 - OK Skogsfalken

Våra banor kommer att finnas uthängda och tillgängliga för både dag och nattorientering från och med 31 januari till och med 7 februari. Banorna kommer att vara tillgängliga på vår hemsida (skogsfalken.nu/) som PDF-filer och för egen utskrift. Egen tidtagning, men resultat kan rapporteras in i google ark för de som vill jämföra sig.

Deltävling 5 - OK Vilse 87

OK Vilse 87 kommer att arrangera NC5 den 18 februari. Som det ser ut nu siktar vi på att genomföra med veckans bana med tillägget att vi har sportidentenheter den 18:e. Därefter endast reflexer. Startmetod blir individuell med startstämpling, kartor kommer att finnas på plats den 18:e. Sedan lägger vi upp kart-pdf:er för egna utskrifter. 

Karta = Rödhult södra cirka 1 km NV Jämshög. 

Anmälan och ytterligare information hittas på Eventor.

Deltävling 6 - Härlövs IF

Banor kommer att finnas uthängda och tillgängliga för både dag och nattorientering från och med 25 till och med 28 februari. Karta blir Bockatorpet och kommer finnas i begränsad uppsättning utskrivna vid klubbstugan, men också för egen utskrift i PDF-format.

Deltävling 7 - Pan-Kristianstad

Våra banor kommer att finnas uthängda och tillgängliga för både dag och nattorientering från och med 11 till och med 14 mars. Karta blir Vånga. 

Info och anmälan inför nattcup Vånga (11:e-14:e mars) på eventor: https://eventor.orientering.se/Events/Show/33379
Där finns även länk för egen utskrift. Det kommer läggas 10 styck av varje bana vid starten.

Frågor

För frågor angående enskilda deltävlingar kontakta ansvarig från arrangerande klubb. Generella frågor angående nattcupen kontakta Ola Martner, Pan-Kristianstad (073-6183052).

Pölder Sport Nattcup

Uppdaterad: 05 OKT 2018 14:49 Skribent: Ola Martner
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

Sibbhultsverken

SISU Idrottsutbildarna

Sparbanken Skåne

 

*****

OCK på Facebook

Postadress:
Orienteringscentrum Kristianstad - Orientering
Pär Fridsell, Riskastigen 5
29638 Åhus

Kontakt:
Tel: 0761110063
E-post: This is a mailto link