Hoppa till sidans innehåll

Caroline Jönsson belönas med Idrottsledarstipendie

30 APR 2022 16:13
  • Skapad: 30 APR 2022 16:13

Caroline är en av 30 stipendiater som Stiftelsen Gipen utsett. 

Att vara idrottsledare handlar om mer än bara själva idrotten. Man är en viktig förebild och kan hjälpa ungdomarna att göra positiva vägval.

Nomineringstext: 

Nytänk, gemenskap och utveckling: Tre ytterst betydelsefulla ingredienser som väl sammanfattar Caroline Jönssons engagemang i Örkelljunga FK:s ungdomsverksamhet. Addera till detta att hon har förmågan att sporra och att hon alltid har en glad och positiv attityd. Hon tvekar aldrig att ställa upp, oavsett om det gäller ungdomsträningar, att ordna skol-orientering en arbetsvardag eller organisera en marka på en orienteringstävling med 600 deltagare. Hon är en klippa för vår förening, en tjej som vi verkligen vill hylla med ett stipendie.

Vi säger ett stort grattis till Carro och tackar för det engagemang hon lagt i klubben. Tyvärr kommer Carro att engagera sig i annat efter sommaren och kommer därför bara att vara kvar som ungdomsledare fram till sommaren.

Skribent: Daniel Kämpe
E-post: Adressen Gömd

Örkelljunga FKs Facebookflöde

 

 

 

Sponsorer:

 

 

Stiftelsen Gripen

Vi tackar för bidraget till att förbättra och utöka klubbens kartdatabas som bl.a. kommer ge oss möjlighet till träning och tävling i nya områden.

 

Örkelljunga FK:s Samarbetspartner:

 

 Logga ÖGF

 

Postadress:
Örkelljunga FK - Orientering
Anette Nyberg, Korgmakaregatan 11
28631 Örkelljunga

Besöksadress:
Rönnliden 8, Rönnliden 8
28636 Örkelljunga

Kontakt:
Tel: 0703464509
E-post: ofkinfo@orkelljungaf...

Se all info