Hoppa till sidans innehåll

Information från Sensei

13 MAR 2020 13:33
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 13:33

Information angående Coronavirus.
Hej

Med anledning av läget i Sverige just nu vill vi informera hur vi tänker agera i Örkelljunga Karateklubb. Vi har tagit till oss av såväl Folkhälsomyndigheten, Svenska karateförbundet samt JKA's rekommendationer för att skapa oss en bild av hur vi ska hantera det i vår förening.

 

Läger och tävlingar är som ni vet redan inställda.

 

Vi kommer i enlighet med Svenska Karateförbundets rekommendationer (som uppmanar att vi följer Folkhälsomyndigheten) att fortsätta träna.
Däremot så uppmanar vi att alla tar sitt ansvar och stannar hemma vid minsta tecken på förkylning, hosta eller helt enkelt nån form av sjukdom för att stoppa spridningar. Detta gäller samtliga tränande men även tränare,  föräldrar samt syskon.
//Sensei Tom Pedersen Huvudtränare

 

Länk till svenska  karateförbundets rekommendationer:

Folkhälsoinstitutet citat: 

Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Du ska inte gå till jobbet eller skolan. Det är viktigt att inte riskera att smitta andra.

 


 

Skribent: Stefan Nilsson
Epost: This is a mailto link

 


    JKA SWEDEN

"Genom att träna karate lär man sig inte bara självförsvar utan man får även mångsidig motion, vilken utvecklar förmågan att hantera stress, kroppsmedvetande, andningstekniken och andra mentala och fysiska färdigheter."

 

Postadress:
Örkelljunga KK - Karate
Ivan Matuzovic, Vallgatan 7
28633 Örkelljunga

Kontakt:
Tel: 043551003
E-post: This is a mailto link

Se all info