Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Ununges höstfält

(2021-11-28 18:35)
13 skyttar ställde upp på Ununges hemmafältskjutning söndagen den 28 november. Mulet, lite kallt och ett par sekundmeters vind  bjöds skyttarna på. Resultaten hittar ni under den fliken resultat.
 
 
 
Förbundets kikarlag vann RM på fält-SM på Gotland. Henrik Lamne kom tvåa i kikarklassen och Åke Arbrink kom tvåa i veteranklassen.
 
 
Tävling tre av fem gick i Almunge-Lenna regi hemma hos banläggaren Alf Wendle i Norrby den 16 oktober.
 
Träningstillfälle då Ununge Skf bjuder in till fältskjutning den 28 november.
 
Nu har undertecknad tagit ut ordinarie skyttar och reserver till våra två förbundslag på Gotland. Tyvärr saknar vi en skytt i seniorklassen.
 
En tapper skara skyttar trotsade regnet och de småbyiga vindarna med blandade resultat på en fältskyttestig signerad Stefan Törnqvist i Roslagsbro. De fanns såklart tappra funktionärer som ställde upp.
 
I strålande höstsol och byiga vindar på en bana signerad Carl-Johan Kjellander fick vi följande mästare Mats Svahn Torshag, ställning, Tore Bjurvén Lidingö, liggande och Thomas Elmberg Ununge då Hösträffen 2021 avgjordes på Livgardets skjutfält.
 
Vid SM i Luftgevär som avgjordes i Sävsjö nu i helgen, erövrade Stockholmsskyttar flera finalplatser
 
Årets förbundsmästerskap i Korthåll fält avgjordes I Frösunda. Blåsigt höstväder med 2-6 m/sek ställde till det för skyttarna speciellt på långhållet. Samtidigt med mästerskapet hölls även praktikdelen av Introduktionskursen för korthållsfältskytt...
 
 
Igår fick vi tre förbundsmästare som är klara för förbundslagen: Lars Berken och Åke Arbrink är klara för senior-/veteranlaget och Max Drakendal för kikarlaget.
 
I byiga vindar och på en fältskyttestig signerad Peter Skoglund avgjordes i igår region östs gemensamma förbundsmästerskap fält 6.5 på Livgardets skjutfält.
 

Postadress:
Örlogsberga SKF - Skyttesport
Joona, Tomtebobarnens Gata 4
16871 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@orlogsbe...

Se all info