Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Örnsbergs Kanotsällskap med två klubbhus – ett på Reimersholme och ett i Gröndal - erbjuder suveräna möjligheter till både långa och korta paddlingsturer såväl inne i Stockholm som i stadens närområden.
I föreningens båda klubbhus finns tillgång till omklädningsrum, bastu och styrketräningslokaler. Klubben tillhandahåller havskajaker, motionskajaker och tävlingskajaker som alla medlemmar utan kostnad har möjlighet att paddla när de vill.
Antingen du vill ta en lugn morgontur före jobbet eller göra en träningspaddling efter arbetets slut finns möjligheterna att uppleva Stockholm från vattnet då du paddlar runt Kungsholmen, Långholmen eller Stora och Lilla Essingen. Du kan också paddla in Mälaren, kanske förbi Drottningholm, eller ta en kortare tur till Vinterviken, stanna för en kopp kaffe och sedan paddla hem igen.
För nya medlemmar arrangeras introduktionspaddling då du får lära dig grunderna i paddling, hur man hanterar kanoter både på land och i vatten och får mer information om klubben och dess rutiner och aktiviteter. Som medlem kan du i klubbens regi följa med på långfärdsturer, vara med på motions/tävlingspaddlingar eller bara utnyttja möjligheten att paddla precis när och hur du själv vill.
Klubben har aktiva medlemmar i alla åldrar och förutom att paddla kajak är det många i klubben som paddlar drakbåt och/eller outrigger.
Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:54 Skribent: Ulf Helin

 

Örnsbergs Kanotsällskap

Besöksadresser:

Reimersholmsg 9, Reimersholme

 

klart.se

 

 Vi som gillar ÖKS
 facebook

Vår hemsida använder cookies
Läs mer om cookies

Postadress:
Örnsbergs KS - Kanot
Box 9240
10273 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4687763454
E-post: This is a mailto link

Se all info