Hoppa till sidans innehåll

Arbetsplikten


Arbetsplikt är tre timmar/år. Varje timme är värd 100 kr.

Styrelsen hoppas att så många som möjligt väljer arbete. Tanken är att det ska vara enkelt att utföra arbetsplikten. Medlemmar som har en aktiv roll i klubben anses ha utfört sin arbetsplikt, då dessa lägger ner betydligt mer tid än tre timmar. Exempel på sådana är styrelsen, valberedningen, lokalansvariga, ledare för olika aktivitet eller annat likvärdigt arbete. Det är viktigt att det förs listor vid alla aktiviteter i klubben som anses falla under arbetsplikten. Vi hoppas att detta faller väl ut, då det är väldigt viktigt att vi får en levande klubb där fler är aktiva.

Arbetsplikt kan utföras på arbetsdagar eller efter överenskommelse med ansvariga. Om arbetsplikt inte utförs tillkommer 300 kr på avi för årsavgift.

 

Städdagar ger godkänd arbetsplikt

Städdagarna annonseras i kalendern på hemsidan.
(Enligt beslut från 20111124 upphörde deltagande vid årsmötet att gälla som godkänd arbetsplikt.)

 

Städvecka: att under veckan en gång på valfri dag sopa och våttorka toaletter och omklädningsrum. Sopa kanothallarna, styrketräningsrummet och paddel/roddmaskinsrummet. Kontakta lokal ansvariga för mer information och beställning av material.

 

Instruktör vid introduktionspaddlingen: Instruera nybörjare att paddla vid minst två tillfällen, vara på plats en kvart före utsatt tid för att ta emot anmälningar och inspektera kanotflottan. Visa hur man använder paddeln, hur man kliver i och ur kajaken och andra grundläggande saker. Även paddla med gruppen. Torsdagar 18.00-20.30 och söndagar 10.00-12.30 både i Gröndal och Reimersholme, normalt under maj, juni och slutet av augusti. Under Bli medlem/Info för instruktörer kan man se vilka pass som är schemalagda.

 

Tidtagare: Var på plats en kvart före utsatt tid och upprätta en startlista, skicka i väg startfältet och att ta tid. Upprätta en renskriven resultatlista, och uppdatera ställningen i ÖKS-cupen. Oftast Tisdagar 18.30 på Reimersholme, se tävlingskalender för avvikelser. Tidtagarur och megafon finns på klubben.

Uppdaterad: 22 MAJ 2015 08:12

 

Örnsbergs Kanotsällskap

Besöksadresser:

Reimersholmsg 9, Reimersholme

 

klart.se

 

 Vi som gillar ÖKS
 facebook

Vår hemsida använder cookies
Läs mer om cookies

Postadress:
Örnsbergs KS - Kanot
Box 9240
10273 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4687763454
E-post: This is a mailto link

Se all info