Hoppa till sidans innehåll

Flytten från Gröndal - vad händer?

22 SEP 2015 21:57
Flytten från Gröndal - vad händer just nu?
  • Skapad: 22 SEP 2015 21:57

Som vi tidigare meddelat kommer vi snart flytta från Bryggvägen till tillfälliga lokaler i Liljeholmsviken. Här är en liten redovisning av läget och svar på vissa frågor som vi fått.

Flyttdatum bestäms av händelser, som vi inte kan påverka. Stockholms stad ska bestå med containers och bereda marken och det har inte kommit igång ännu. Vår bästa gissning är att flytten sker andra halvan av oktober, men vi vill understryka att det fortfarande ett antagande från vår sida. När allt är bestämt kommer vi att meddela alla medlemmar via mail, hemsidan och Facebook två veckor i förväg.

Alla som har kanoter i Gröndal kommer att få plats i containrarna och det gäller även klubbkajakerna. Man kommer alltså åt alla kajaker ungefär som idag, även om förvaringen är fördelad på flera contianrar. Omklädningsrum med dusch och toalett ordnas i speciella containrar, så kanotverksamheten kan fortsätta som vanligt. Det blir ingen ändring av kanotplatsavgift. Själva flytten sker via bil och släp och ordnas av de flyttansvariga, men det finns en möjlighet att själv paddla över sin kanot på flyttdagen om man så vill.

Vi kommer att använda samma nyckelkort som vi har idag för att låsa upp containrarna.

Städdagen den 26 september ställs in i Gröndal men på Reimersholme blir det av som planerat. Vi kommer troligen att ha en ny städdag i Gröndal eller Liljeholmen i anslutning till flytten, men därom får vi  återkomma.

 

ÖKS styrelse

Skribent: Peter Linderoth

 

Örnsbergs Kanotsällskap

Besöksadresser:

Reimersholmsg 9, Reimersholme

 

klart.se

 

 Vi som gillar ÖKS
 facebook

Vår hemsida använder cookies
Läs mer om cookies

Postadress:
Örnsbergs KS - Kanot
Box 9240
10273 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4687763454
E-post: This is a mailto link

Se all info