Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulf Reimerholme sept 2015

Årets sista städdag med mycket fixande

26 SEP 2015 13:50
Tack alla som var med på årets sista städdag på Reimersholme! Det blev mycket fixat.
  • Skapad: 26 SEP 2015 13:50

Förutom det vanliga sopa, torka, dammsuga och plocka fick vi en hel del övrigt fixat. Alla skorna har nu flyttat upp på Kigges hylla. Du som behöver dina skor hittar dem där. De skor som inte har hämtats innan nästa städdag i mars-april kommer att skänkas till någon biståndsorganisation.

IMG_0813

Kigges hylla - här finns skorna.

På Kigges hylla ligger även många gamla paddlar som saknar sina ägare. Du som vet att du har en paddel där kan hämta den och passa på att märka upp den med namn. Framöver kommer alla som förvararar sina paddlar i lokalerna behöva märka dem med namn. Det kommer informeras mer om detta  vid nästa medlemsutskick i februari-mars men det går bra att redan nu märka upp sina paddlar.

 

Anders och Daniel (tror jag) har flyttat över den lilla svarta lådan och brandsläckaren på motsatta pelaren för att vi ska få plats med fler kapell där. Ställningen för den kommer upp senare, det hanns inte med idag.

IMG_0815

Anders planerar för flytt av svarta lådan och brandsläckaren.

 

Hängaren i lilla förrummet till handikapptoaletten har monterats upp av far och son Pelimon.

IMG_0816

Häng upp dina kläder här!

 

Övrigt som kan nämnas är att vi har märkt upp våra K4:or med klubbens etiketter, lackat klart alla bänkar och satt i pinnstyrning i båda Zedtech 55:orna som förövrigt även har fått dyvikar för att kunna tömmas på vatten innanför skotten. Tack Jörgen från Kajaksidan.se för detta. Nu går det bra att paddla dessa, så paddla på!

 

Arbetsplikt kan fortfarande utföras

Om man känner att man gärna vill ställa upp lite och behöver få sin arbetsplikt avklarad kan man medverka vid flytten av klubbens kajaker och saker från Bryggvägen till Gröndalshamnen. Medverkan där ger arbetsplikt. Det kommer informeras mer om exakta tider för detta på hemsidan och på Facebook. Det troliga är att det kommer att ske i slutet av oktober så håll koll på hemsidan då. Troligen skickas det ut någon via mejl också kan jag tro.

 

Hälsningar Ulf


Skribent: Ulf Helin

 

Örnsbergs Kanotsällskap

Besöksadresser:

Reimersholmsg 9, Reimersholme

 

klart.se

 

 Vi som gillar ÖKS
 facebook

Vår hemsida använder cookies
Läs mer om cookies

Postadress:
Örnsbergs KS - Kanot
Box 9240
10273 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4687763454
E-post: This is a mailto link

Se all info