Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


Medlemskap

Medlemskap är obligatoriskt att teckna när du rider lektion här hos oss. Det är nödvändigt för att vår olycksfallförsäkring skall gälla OM olyckan skulle vara framme.

När du betalat medlemskap är du försäkrad vid alla av oss anordnade aktiviteter på klubben, samt i stallet. Tänk på att inte bara teckna medlemskap till dig själv eller ditt barn som rider - teckna även för dina familjemedlemmar som också rör sig i stallmiljön och följer med till lektioner, helgtjänstgöring osv.

Medlemsavgiften betalas per kalenderår.

Om du rider lektion hos oss kommer din medlemsavgift på din lektionsfaktura. Övriga medlemmar betalar medlemsavgiften via IdrottOnline. Klicka på det lilla hänglåset uppe i högra hörnet på denna sida för att logga in och betala. Som användarnamn använder du det 10-siffriga personnumret på den person som medlemskapet gälller. Saknar du lösenord kan du begära ett nytt via länken "Glömt lösenordet". Finns det ingen avgift i varukorgen skickar du ett mail till This is a mailto link så får du ett mail från IdrottOnline när den är tilldelad och kan betalas.

NYA medlemmar ansöker om medlemskap via denna sida Glöm inte att betala när din ansökan är godkänd.

Obs! Betalning av familj kan ej göras via IdrottOnline, detta måste ske via betalning till ridklubbens bankgiro 5737-5529. Skriv att det gäller medlemsavgift familj och mejla samtidigt This is a mailto link namn och personnummer på samtliga familjemedlemmar som ska ingå!

Medlemsavgifter 2022

Junior (t.o.m. barnet fyller 18 år)

300 kr

Senior

450 kr

Familj (2 vuxna, 2 barn på samma adress)

1250 kr

 

När avgiften är betald så får du tidningen Häst & Ryttare hem i brevlådan.

 

Uppdaterad: 02 FEB 2022 08:10 Skribent: 

Sponsorer

logoHööks.png

Postadress:
Orsa RK - Ridsport
Ridhusvägen 1
79431 Orsa

Besöksadress:
Ridhusvägen 1
79431 Orsa

Kontakt:
Tel: 0733371096
E-post: orsaridklubb@outlook...

Se all info