Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Välkommen som medlem i Osbyortens ryttarförening!

Informationen på denna sida riktar sig till både nya och befintliga medlemmar.

För att ta del av föreningens verksamhet krävs medlemskap. Som medlem i föreningen ges du en demokratisk möjlighet att påverka föreningens verksamhet och aktiviteter. Som medlem har du även ett ansvar att verka för föreningens bästa.

Tillsammans hjälps vi medlemmar åt vid tävlingar, städdagar och att hålla vår fantastiska anläggning i fint skick. Det är viktigt att alla medlemmar engagerar sig och ställer upp.

Föreningens största inkomstkälla är idag att arrangera tävlingar och andra aktiviteter som kräver funktionärer. En förutsättning för att kunna arrangera tävlingar är att det finns funktionärer som hjälps åt med allt det praktiska. Alla medlemmar är lika önskvärda och välkomna att vara med!

Om du som medlem är licensierad ryttare och tävlar under ORF´s flagg slipper du efteranmälningsavgift ra tävlingar. Har du anmält dig men inte kan komma till start får du alltid tillbaka anmälningsavgiften våra tävlingar.

Medlemsavgifter för 2020 är:

Junior: 250 kr/person
Senior: 350 kr/person
Familj: 700 kr/familj (skrivna på samma adress)

till BG 326-0122

I samband med att du löser ditt medlemskap så behöver du registrera dina personuppgifter i formuläret för medlemsansökan. OBS! Gäller endast nya medlemmar.

Den som blir medlem under december månad erhåller medlemskap det kommande året utan kostnad.


Juniorer

Målsmän för omyndiga medlemmar förväntas att ta ansvar för de eventuella åliggande som en omyndig medlem har t ex, omyndig medlem som erlägger anläggningsavgifts åtagande vid städning av anläggningen.
 

Försäkringar

Som medlem omfattas du av Svenska Ridsportsförbundets Grundförsäkring. Detta är en försäkring med många begränsningar, därför uppmanar vi alla medlemmar att se över sitt försäkringsskydd.


Integritetspolicy

För att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten. Läs vår Integritetspolicy här!

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:20 Skribent: Charlotte Ahlberg

FBORF

FBUORF

mail

#OsbyRF 

Postadress:
Osbyortens RF - Ridsport
Marklunda 2329
28391 Osby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info