Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


I helgen anordnades Oskarshamns Simsällskaps första träningsläger för alla simgrupper. Över 40 barn & ungdomar deltog och vi hade en fantastisk helg tillsammans. Självklart simmade vi en del, men vi hann också med annan typ av träning så som löpning, stabilitet- och explosivitetsträning, bowling och mycket mer. Under "fritiden" gav också utrymme för pingis, basket, kurragömma och biljard. 

Det var roligt att se en så bra sammanhållning hos hela gruppen. Äldre barn stöttade de yngre och det blev mycket utbyte av erfarenheter. Jag som tränare ser fram emot att jobba med dessa ungdomar samt coacher under kommande tid framöver. 
Detta läger blev en första erfarenhet och vi kommer till nästa år att förbättra de grejer vi behöver. Jag tar gärna emot feedback och reflektion på vad vi kan förändra till det bättre nästa år, eller helt enkelt vad som var uppskattat! 
Det var en hektisk men givande helg, inte bara för deltagarna men också för ledare och föräldrar. Vi hade stor hjälp av våra teamledare från A-grupperna som hjälpte oss stötta de yngre barnen, ett stort tack till alla som var med och gjorde denna helg möjlig, men också speciellt till Eva som stöttade oss med allt från servering till diskning och allt vid sidan om!   
Stort tack, 
Vi ses på träningarna ! 

Image may contain: one or more people and outdoor

Uppdaterad: 26 OKT 2016 21:51

Gräsroten Oskarshamns Simsällskap

 


 

 

 

 live-timing Följ tävlingar live via IC Control Live Timings Scoreboard

 

Postadress:
Oskarshamns SS - Simidrott
Döderhultsvägen 5
57231 Oskarshamn

Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
57231 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 000000000
E-post: This is a mailto link

Se all info