Hoppa till sidans innehåll

Uppstartsläger Simrishamn 2016

31 AUG 2016 20:00
  • Uppdaterad: 31 AUG 2016 20:08

Uppstartsläger för A – B grupperna nere på Österlen

Det var 21 glada och laddade simmare som samlades vid Arena parkeringen på söndagen för avresa ner till hjärtat av Österlen. Efter ungefär 4 timmar med en fikapaus kunde vi rulla in på Tobisviksbadets camping i Simrishamn. Simmarna fick snabbt sina stugor och efter en liten egen lunch bar det sedan iväg dom fyra minuters gångväg till badet. En 50 meters bassäng där vi skulle avverka nio simpass kommande vecka. Efter passet var det dags för OSS simmarna att träffa vår kock ”Tårtan” eller Jörgen som han heter och efter veckan var alla bara på att maten var som vanligt helt kanon.

Det blev sedan på måndagen en promenad in till Simrishamn och att handla lite, blev lite av allt på ICA och lite foto från gamla stan. Annars var det nog glasskiosken nere vid hamnen som blev dagens höjdpunkt och så fick man se veckans första kändis som råkade vara Kiviks egen kärlekspoet Björn Raneli som också åt glass.

Många sköna landpass blev det också både på gräset på badet och på stranden, lite tävlingar också som avslutades med en femkamp i bassängen men roligaste var passet på stranden med ett bad som avslutning.

Det blev mycket kortspel inne i stugorna på kvällarna, andra tog det bara lugnt och njöt av lite vila också.

Det var ett underbart gäng vi hade med alla körde verkligen bra i bassängen och våra nio simpass och det var mycket kämpande på land.

Av dom 21 simmare som var med var det extra kul med vårt senaste nytillskott från Usa Emma som var med och hennes leende var alltid kul att se.

På fredagen efter frukosten och städningen så rullade Per iväg med 21 trötta men glada simmare upp mot Oskarshamn igen och två trötta tränare.

Simmarna som deltog: Lisa Palmquist, Petter Eriksen, Nora Björklund, Stina Pernius, Viktor Henrysson, Ossian Lagström, Carl Löfgren, Edvin Karlsson, Emma Caufield, Johanna Fransson, Christoffer Torkelsson, Ebba Håkansson, Jacob Nyström, Fabian Lagström, Alva Tvingsjö, Isac Uhre, Saga Hjelm, Oscar Wallenberg, Alice Nyström, Ida Ekström och Max Nerlén. Och tränare var Bengt Svensson och Peter Tidäng

 

Nu har vi lagt grunden inför en spännande höst som väntar

Bengt

Skribent: Fredrik Björklund
Epost: Adressen Gömd

Gräsroten Oskarshamns Simsällskap

 


 

 

 

 live-timing Följ tävlingar live via IC Control Live Timings Scoreboard

 

Postadress:
Oskarshamns SS - Simidrott
Döderhultsvägen 5
57231 Oskarshamn

Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
57231 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 000000000
E-post: This is a mailto link

Se all info