Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den 18-21 juni planerar vi att arrangera lägret Parahandboll Summer Camp i samarbete med Valjevikens Folkhögskola. Du som spelar rullstolshandboll eller gåendehandboll är välkommen med din anmälan.
 
Nominera din förening till XL-Hjälpen så kanske det blir just din förening som får hjälp av XL-BYGG med ett byggprojekt.
 
Domarparet Mattias Wetterwik och Mirza Kurtagic dömer en av kvällens (7/4) playoff-matcher till kvartsfinalerna i Champions League.
 
 

Riksläger ställs in

(2021-04-07 10:00)
De fortsatta restriktionerna på grund av smittspridningen av coronaviruset gör att de, i maj, planerade rikslägren i beachhandboll och handboll ställs in.
 
Solen steker, sanden är varm och på norra Europas bästa strand gör Sveriges främsta lag upp om titeln som Svensk Mästare i beachhandboll 2021!
 
 
 
HK Malmö har drabbats av en avstängning i den fjärde kvartsfinalen mellan HK Malmö och IFK Kristianstad. Det är innebörden av ett beslut från Svenska Handbollförbundets disciplinnämnd (DN).
 
 
Regeringen har beslutat om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor med anledning av pandemin.
 
Regeringen har förlängt de skärpta restriktionerna till och med den 3 maj. Fortsatt är barn/unga födda 2002 och senare samt yrkesmässig idrott undantagna, men det är viktigt att följa rekommendationer vid utövande.
 
 
FRÅN RF.SE: Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för januari och februari 2021.
 
 

Postadress:
Ösmo GIF HK - Handboll
Box 37
14822 Ösmo

Kontakt:
Tel: 0850049158
E-post: info@osmohandboll.se

Se all info