Hoppa till sidans innehåll

Så går det till


Ange alt-text här.

 

Så här går Höstgaloppen till:

När startskottet går startar alla samtidigt. Det gäller att springa så många varv man hinner på en timme. Innan galoppdagen skall varje deltagare ha samlat på sig sponsorer som satsar en valfri summa per varv. Den insprungna summan går till klubbens verksamhet. Efter att pengarna betalats in, har varje löpare sedan möjlighet att ta ut 25 % av den insprungna summan, i form av träningsbidrag till tränings/tävlingskläder el.dyl.
Så här gör du:
Du samlar sponsorer på den bifogade sponsorlappen och sparar den så att du kan hålla reda på vilka som har sponsrat dig och med hur mycket. På den andra sponsorlappen fyller du i totalsumman per varv som dina sponsorer har satsat och lämnar den senast på galoppdagen. 
Efter galoppen får du ett inbetalningskort från din tränare med summan du ska samla in av dina sponsorer.
Detaljerad information:
Loppet pågår under 1 h och barnen kan välja att alternera mellan att springa och gå. De kan även gå till föräldrarna vid anvisad plats för att dricka/få i sig något under loppet. Om något barn vill att föräldern springer med under loppet så går det bra (förutsatt att maxantalet understiger 50 personer). Ni föräldrar behöver även hjälpa era barn att räkna antalet varv som de springer. 
Innan lördagens lopp samlar ni in "sponsorer" till ert barn och skriver upp dem i den bifogade sponsorlappen (det är en sida som ni behåller där det framgår vem som sponsrat med vilket belopp och en sida där ni fyller i totalbeloppet som lämnas in till sekretariatet på lördag. De vanligaste "sponsorerna" är föräldrar, far och morföräldrar samt vänner men kan även vara verksamheter t ex. föräldrars arbeten etc. 
Jag uppskattar att våra aktiva kommer att springa ca. 10-20 varv.
Vilket skulle innebära att om t ex:
Mamma och Pappa sponsrar med 20 kr/varv (Exempel 10 varv blir det 200 kr.)
Mormor och morfar sponsrar med 15 kr/varv (Exempel 10 varv blir det 150 kr.)
Farbror sponsrar med 15 kr/varv (Exempel 10 varv blir det 150 kr.)
Vän X sponsrar med 10 kr/varv (Exempel 10 varv blir det 100 kr.) 
Totalsumma per varv 60 kr.
Om barnet då springer 10 varv så blir det totalt 600 kr. Ni kommer att få ett inbetalningskort på totalsumman. 25% av det insprungna beloppet sätts in på ert barns aktivitetskonto och kan nyttjas vid t ex inköp av tränings/tävlingskläder.

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:17

Länna Sport

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Postadress:
Österhaninge IF - Friidrott
Box 2
13621 Haninge

Kontakt:
Tel: 087777504
E-post: This is a mailto link

Se all info