Hoppa till sidans innehåll

Funktionärs INFO


Funktionärspolicy - Österhaninge IF

I vår verksamhet i Österhaninge IF ingår att årligen genomföra några arrangemang som förutsätter funktionärsinsatser av medlemmar eller föräldrar till en yngre aktiv medlem i Österhaninge IF. Funktionärsskapet är obligatoriskt då klubben är helt beroende av att kunna anordna egna tävlingar då detta är vår huvudsakliga inkomstkälla för att finansiera vår träning samt våra aktivas tävlingsavgifter m m.

 

Allas insats är lika viktig

Alla behövs! Likväl som det behövs en tävlingsledare så behövs det hjälp med cafeterian och krattning av längdhoppsgropen. De flesta av funktionärsuppgifterna kräver inga friidrottsförkunskaper eller att behöva ta några tävlingsbeslut. Ju fler vi är som ställer upp desto lättare blir bördan på var och en vid tävlingarna. Dessutom har vi väldigt kul ihop när vi är funktionärer och lär oss saker tillsammans.

 

Arbetsinsats

Genomförandet av våra arrangemang gör att vi slipper andra åtaganden som korv- kakförsäljning etc. och att vi kan hålla tränings- och medlemsavgifter på en låg nivå.

För att vi ska kunna anordna våra arrangemang behöver ni anmäla er till minst 3 arbetspass förutom Haninge Open som är obligatorisk. Som medlem eller förälder till en/flera aktiva i Österhaninge IF har ni möjlighet att själva välja vilka arbetspass ni önskar. Har ni inte gjort ett aktivt val innan den 11/2 2018 kommer klubben att tilldela er ett eller flera arbetspass.

 

Våra arrangemang

På vår hemsida finns information om våra årligen återkommande arrangemang.

Boka in dessa datum i er kalender!

 

Anmälan

Anmälan som funktionär görs via vår hemsida (avsnitt Funktionärsinfo) där man kan gå in och anmäla sig till de arrangemang som passar bäst. Har du inte anmält dig innan 11/2 2018 kommer klubben att sammanställa ett funktionärsschema där ni istället blir tilldelade uppgifter.

 

Om man inte kan ställa upp

Kan man inte ställa upp som funktionär den dag/tid man har valt/fått tilldelad så är det ens eget ansvar att hitta någon ersättare och meddela detta till This is a mailto link

 

Information inför arrangemang

I god tid (senast en vecka innan) innan respektive arrangemang kommer det skickas ut information om vilken uppgift man har, vilka tider som gäller osv. Vi vill då att ni bekräftar att ni mottagit informationen.

Uppdaterad: 29 JAN 2018 08:39 Skribent: Liselotte Martinsson
E-post: Adressen Gömd

Länna Sport

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Ange alt-text här.

 

 

Postadress:
Österhaninge IF - Friidrott
Box 2
13621 Haninge

Kontakt:
Tel: 087777504
E-post: This is a mailto link

Se all info