Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskola


Skridskoskolan

Vi kommer att träning i Danicahallen (måndagar och onsdagar) och nybygt Kärrtorphallen (tisdagar, torsdagar, fredagar och söndagar) och möjligtvis även Husby, Grimsta och Stora Mossen.

 

Skridskoskolan består av nybörjar- och fortsättningsgrupper (från 6 år).

Tränarna utvärderar varje åkares utveckling. Klubben tillämpar Svenska konståkningsförbundets märkessystem för grunderna i konståkning.

Efter fortsättningsgrupperna står närmast i tur att gå vidare till isdans eller synkroträning. Åkarna får därför pröva synkro och isdans och har möjlighet att träna inför Svenska konståkningsförbundets tävlingtest, en förutsättning för att få delta i tävlingar.

Fortsättningsgrupperna erbjuds också golvträning, det vill säga torrträning av rörelser och teknik, smidighetsträning och kondition. 

Vi sätter barnen i centrum - huvudsaken är att barnen har roligt och får uppleva glädjen i att åka skridskor, utifrån sina egna förutsättningar och vilja.

 Om istiderna ändras pga yttre omständigheter t.ex. kommunen avbokar vår istid så är klubben ej skyldiga att ersätta dem men vi försöker erbjuda en möjlighet att åka någon annan tid.

Aktiva åkare betalar varje termin en träningsavgift , i det ingår is- och tränarkostnad.

 OBS!! Märk betalningen med tiden och barnets namn.  Barnen får inte kliva på isen om avgiften inte är betald.

 Vi tillämpar 1 veckas prövoperiod (första veckan när vi har börjat på isen) för små barn, om ni skriftligt via e-post avanmäler barnet betalas träningsavgiften tillbaka.

 

Välkomna till Östermalms Konståkningsklubb!

Östermalms Konståkningsklubb

www.östermalmskk.se

This is a mailto link

Uppdaterad: 07 SEP 2018 08:21

Postadress:
Östermalms KK - Konståkning
C/o Nordahl, Winborgs väg 39
13160 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info