Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från länsidrotten


Kansliet stängt

(2022-07-01 10:00)
Den 4 juli till den 5 augusti 2022 stänger vi för semester. Välkommen åter den 8 augusti kl. 08:00.
 
Förtjänsttecknet är den högsta utmärkelse som delas ut inom svensk idrott. Nästa gång kommer den att delas ut på Riksidrottsmötet 26-28 maj 2023 i Uppsala. Ansökan ska inkommit senast den 22 augusti 2022 till RF-SISU Jämtland-Härjedalen.
 
Sjätte avsnittet av vår serie där vi pratar idrott med partiledarna. Idrottande ungdomar står för frågorna.
 
Femte avsnittet av vår serie där vi pratar idrott med partiledarna. Idrottande ungdomar står för frågorna.
 
Strömsunds gymnastikförening har haft några tuffa år då verksamheten varit starkt påverkad av pandemin. Ny har de gjort en nystart av sin verksamhet och blickar fram mot ett jubileum.
 
Är ni mitt uppe i högsäsong eller planerar för aktiviteter kommande höst och vinter? Ni vet väl om att ni har möjlighet att få stöd till er verksamhet, dels för aktiviteter, även till anläggning, återstart, eller för att skapa trygga miljöer.
 
Många idrottsföreningar tar chansen att visa upp sig under Street Games i Torvalla, som arrangeras för andra året i rad. Evenemanget har växt och kommer i år att vara dubbelt så stort.
 

Street Games Torvalla 2022

(2022-06-14 06:20)
Street Games är ett gratis “Prova på”- evenemang i Torvalla under sommarlovet 2022 som riktar sig till framför allt barn och ungdomar i åldrarna 9-15 år, men även yngre barn är välkomna.
 
Fjärde avsnittet av vår serie där vi pratar idrott med partiledarna. Idrottande ungdomar står för frågorna.
 
Ungdomar under tonåren tenderar att lämna föreningslivet, men vad kan idrottsföreningar göra för att få de att stanna? JMK har satsat på en verksamhet där ungdomar lär sig nya saker, träffar nya vänner, allt i en trygg miljö.
 
Hur ser det ut i er förening, lider ni av sviter efter pandemin när det gäller rekrytering av aktiva och ledare? Ta chansen att söka ekonomiskt stöd för att komma i gång, utveckla och återstarta.
 
Jämtland-Härjedalen ligger i framkant i riket när det gäller att söka medel från Allmänna arvsfonden. Är just du och din förening nyfiken på vad ni skulle kunna söka för ekonomiska projektmedel. 16 juni är det ett webbinarium, häng med på det.
 
Hammerdals IF 100 år! En anrik idrottsförening där en lång rad celebriteter inom svensk idrott haft sin klubbtillhörighet. Ett nav i bygden dit generationer av ungdomar sökt sig i över ett sekel.
 
Brunflo IK är en förening som växer och börjar nu att söka lösningar och har en önskan om ytterligare en isyta. Dan Jönsson och Wictor Lundström från RF-SISU Jämtland-Härjedalen har besökt klubben.
 
Tredje avsnittet av vår serie där vi pratar idrott med partiledarna. Idrottande ungdomar står för frågorna.
 
12

Följ oss på sociala medier

Facebook logotype

 

Instagram logotype

 

 

Våra sponsorer 2022 - tack för ert stöd!

 

nedladdning.png

 

 

Soderberg-&-Partners-Logotyp-A-RGB.png

 

 

 

 

Meri Textil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 untitled

 


Idrottens ledarbank

Postadress:
Östersunds GIF - Friidrott
Idrottens Hus, Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: 063570530
E-post: kansli@ogif.com

Se all info